- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.941
kıslar hayırlı geceler.......senaycım sen nerde yaptırdın akuyu..seansı 40 iyi...inaşşalllaaaahhh bende başlarım hayırlısıyla..senaycım kaç seas gittin akuya...yoksa akuya başlayacagımız yerlermi belirliyor paketi....muallimcim geçmişede bakamadım sen kaç seas gittin...kıslar kaç seas gitmek lazım sizce....uzunmu !! kısamı !! yoksa tüpe başlarken mi gitmek iyi...of yaa sizlerinde başınızı agrıttım ....biran önce başlayaydım belki bu kadar strest yapmazdım.......muallim ben çok az kanamam olupta kesilmiştiya daha o günden sonra adette görmedim......bundan 4gün önce adet agrısı gibi agrım oldu ama hasta olmadım....bekliyordum açıkcası hasta olmayı...hiç böyle birşey başıma gelmedi muallim....anlamadım gitti....benimkine diyorumki gelirken eczaneden gebelik testi al..ama her gelmesinde boş geliyor.unutuyormuş.....yaaa kaynanamlarıda bırakıp çıkamıyorumki ben alıp yapıyım...vala evde esir kaldım....bir gidelerdi.....................................liyadore sen bademsin hemi......canım tebrik ederim.. darısı bizlerin başına inşallahahhhh..............neyse kıslar hepinize iyi geceler..opuyorumnanaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?