Tp Bebek ve Akupunktur

GUNAYDINNNN KIZLAR NASILSINIZ?
umarim hersey hepiniz icin yolundadir
CANIM BADEMCIM TEBRIKLER INS KUCAGINADA ALIRSIN BEBEKLERINI
KENDINIZE IYI BAKIN OPTUM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın herkese, iyi pazarlar....

bensu'cum bende aku'ya tedavideki günlerim dahil (iğnelere devam ederken de gitmiştim), 10-15 seans filan gittim sanırım... çoğunlukla haftada 2 seans gittim ben... yani 1,5 ay gibi....en son opu'dan 2 gün önce girmiştim, bir daha devam edemedim... ama muallimin dediği gibi biran önce başla bence, adetine de faydası olur sanırım...

Evet benim zemuszemus

İnşallah canım,tüm kalbimle şükrediyorum ve isteyen tüm arkadaşlarım için de dua ediyorum :Saruboceq:

bensunazcım merhaba canım, aku'yu nerde yaptırdığımı sormuşsun farketmemişim kusura bakma.... ben merter'de oturuyorum... merter vatan hst'de yaptırdım ben.... paket fiyat değil, seans başına ve her seanstan sonra ödeme yaptım.. Faik Selcen adında bir doktor... hafta içi saat 3'ten sonra burda... c.tesi günleride karşıda bir yere gidiyor ama neresi bilmiyorum canım... sen nerde oturuyorsun?

ya bende istiyorum bir an önce başlamayı ama .kaynanatörü yolcu ettikten sonra inşallaaahh kıslar......sorma muallim dediğin gibi belki bir nebze rahatlarım................şenaycım ben başakşehirde oturuyorum.......acaba bizlere yakın mı bu hastane........ALLAHTAN bir şey olmazsa kesin bayram sonu başlıyorum....kıslar hepinize hayırlı gecelr....

ne oldu ya hamisler yorgunlukmu coktu kimsecikler yok burda yerimseniben

neyse ya herzaman mi hamile kaliyosunuz yapin nazini millet ceksin kaydirigubbakcemile3

sizleri cok optum kendinize iyi bakin optummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet kaymaklım artık daha zorlu oluyo bana..........bıde laptopum bozuk ya cok ısınıyo pat gıdıyop................baktırmam gerek.................herkes ıyı ya .............ınş guzel gunler gelır hepımız ıçın..............

merhaba kaymaklım, nasılsın....
bugün pek kimse yok.... tabii hamişliğin ağır dönemleri başlıyor, ilk aylar bulantılarla uğraştık, tam hamişliğin tadını çıkaracakken hareket kısıtlamaları, şişkinlikler, kramplar, ağrılar başladı... bir taraftan yavaş yavaş alışverişler sürüyor tabiiki... internetteki vaktimin %90'ını artık ürün aramaya ve incelemeye ayırıyorum... gerçekten zor konularmış, mesela eşim diyorki nolcak biberon sadece, al gitsin.... ama anneler için öyle değil tabii.... en sağlıklısını bulmaya çalışıyoruz....

muallimcim, benim kızlar bugün ikisi birden tepmeye başladı, çok güzeldi... hiç aynı anda ikisi birden hareket etmemişti... seninkiler ne alemde.... büyüyüp kuvvetlendikçe hareletleri de artacak ve daha belirginleşecek galiba.....

evet senaycım ya ben ıçımde üç tane old ınan ınananmııyorum ya cok ılgınç...........bırıu altta donuyo ıkısı ustte...............gıttıkce hareketler kuvvetlenıyo ama garıplerımın yerı dar.............cok rahat hereket edemıyolar..................sanırım otuzlardan sonra daha zorlıcaklar................ınş hersey guzel olur canım..........ben cars gıdıcem dr a cıger gelıştırısı olucam sanırım senınde olucak ama otuzdan sonra yaparlar sana..............donerkende alışverıs yapıcam ınş gereklılerı alıcam

Merhaba fıstıklar...Şenaycım benim de kızım artık o kadar kuvvetli vuruyor ki yerimden hoplatıyor.Bir de artık dışarıdan tekmesi anlaşılıyor.Çok güzel ya , rabbim herkese tattırsın bu duyguyu.Dün akşamda ne zamandır babasına nazlanan kızım artık babasına iyicene kendini hissettirdi.Her eşimi gel tekme atıyor diye çağırdığımda tekme atmayı bırakıyordu kızım, ama dün babasına defalarca tekme attı.Babamızda heyecandan bayılıyordu , her tekmeden sonra tekme atıyor diye avaz avaz bağırdı canım kocam.Biizm için hayal olan şeyleri yaşıyoruz şimdi allaha şükürler olsun...Şenaycım alışverişte uygun şeyler bulursan bize de haber ver.Ben biberonu dr. browns aldım gazı engelliyormuş.ıkilisini eminönünden 25-TL ye aldım.Ben de uygun şeyleri size haber veririm....El muallimcim senin 3 tarfalı tekmeler allah sana kolaylık versin.Maşallah 28. haftaya gelmişsin yaşam sınırını geçmişsin , kızlarımız inşallah kendileri için en doğru zamanda dışarı çıkarlar...

toprakcım ınş canım..............ınş sıkıntısız gunler gelır alırız bebışlerımızı.............sende cok yorma kendını sakın.............

elmuallim__ senayk kizlar allah yardimciniz olsun cok zor olabilir bu donemler ama dunyanin en guzel hisleri rabbim hic yasamayanlarada tattirsin

ben iremde yani kizimda 17 yasindaydim valla cogu seyi unutmusum hamilelikle ilgili aciiil ikinicisini yapmam lazim insaalllahhhh

ınş kaymaklım ...........herkese versın rabbım................senın cok mu yanı kız yedı yıl olmuş sen unuttuysan ben napım onbes yıl oldu benım...........bunca rahatlıktan sonra bakalım nolcak ınş rahat bebekler olurlar ınş.............herkese guzel bı aksam nerdesınız kızlar benım laptop gıdoyoo.........bozuk gulemn nerde ya

iyi akşamlar kızlar...

muallimcim sen yeni başlıycaksın dimi alışverişe.... valla herşeyden 3 tane, Allah kolaylık versin... hem alışverişte, hemde doğumdan sonra bakımlarında... Allah dağına göre kar verirmiş derler ya, ben inanıyorum ki kızların seni çok üzmezler, zaten sen bu pozitiflilikle herşeyin üstesinden gelirsin..

toprakçım, ben de biberonda dr.browns istiyordum, ama benim eski işyerimdeki fabrika doktorumuz bayandı, avent tavsiye etmiş... ordan arkadaşlarım söyledi.. bende inceliyorum dünden beri... mothercare'ye gitmiştim dün, orda ürünleri vardı, yoğundu bilgi almadım ama katalog vardı, fiyatlarını ve özelliklerini inceliycem... birde bebeğim tv'de hoberman diye bir marka gördüm.. anne memesinden emer gibi özelliği varmış, avent'te onu vurguluyor.. ama hoberman çok pahalı... internette 2 tane satış yeri buldum, birinde 50 tl, diğerinde 70 tl tanesi... çok pahalı geldi bana...

siz o tekmeleri bir de 30'dan sonra gorun:) artik o zaman vurmakla kalmiyor ellerini ayaklarini karninizda gezdiriyorlar, iteklemeye basliyorlar. cok zevkli bir sey. simdi ben 35 icindeyim, yeri daraldi tabii kizimin, oldugu yerden kaburgalarima vuruyor:)

arkadaslar biberon konusunda BPA'siz olmasina dikkat edin. onceden biberonlarda bu madde varmis, zararlari anlasilinca piyasadan kaldirilmis ama hala bazi yerlerde satiliyor. uzerinde BPA Free ya da BPA icermez yazmasina dikkat edin.

bir de hemen biberon vermeyin bebeklerinize. dun emzirme dersim vardi. kadinin dedigine gore en erken 4, en gec 6. haftada biberonla tanistirmak lazimmis bebegi. o vakte kadar sadece anne memesi. 6. haftadan sonra da eger mecbursaniz (ise donecekseniz mesela) biberona anne sutunu doldurup vermek lazimmis. ben 6. aya kadar sadece anne sutu vermeyi planliyorum. 6. aydan sonra diger gidalar da verilebilirmis.

bebegi dogar dogmaz emzirmeye baslarsaniz sorun yasama ihtimaliniz azalarmis. ben de hemen emzirmeye baslamayi dusunuyorum.

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…