Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar gunaydın.........kaymalım gokce ıyı haberlerle gelın ınş senay toprak gulen hadı az kaldı ınş...........mambacım nazlı kızın gelnmesıne az kalmış...........arkamahalle canım ıyı bak kendıne ........hersey ıyı olucak banada dua et canım...........amerıkalı canım ınş cok sagol..........msnye gıremedım bu sıralar aklımdasın...........cok opt.............hayırlı cumalar kızlar rabbım bu ubarek gun dualarımızı kabul eylesın sıkıntılarımızı gıdersın ınş............

Şenaycım ben yaptırma konusunda kararsızım dr. yaptırma dedi.Grip şekil değiştirdiği için etkili olmaz dedi.Bu yüzden Sanırım yaptırmayacağım ama niyeyse ben bu gripten korkmuyorum.Yediğime içtiğime dikkat ediuorum bağışıklığımı güçlü tutmaya çalışıyorum.Çok da takılmamaya çalışıyorum ama eşim çok endişli benimde.Mümkün olsa beni evden dışarıya çıkarmayacak.Hayırlııs artıık.Sen ne yapıyorsun?Nasılsın?Bugün öğleden sonra kızımla keendime vakit ayırdım alışveriş merkezinde dolaştık, yemek yedik.Taytlı takımlar aldık Weniceden.İlk bezini aldım kızımın.Güzel bir gündü.Sanırım pazar günü park yatağı ile arabasını alacağız.Allah inşallah kullanmayı nasip eder.Tüm arkadaşlarımızda sırayla göbişleri bebekle doldururlar inşallahhhhhh...Gökçecim sen nasılsın?Adetingeçikmesi tedavi sonrası oluyor , acab ahamile misin diyecem ama doğum kontrol hapı kullanıyordun değil mi?Hayırlısı olsun Gökçecim.Hiç umutsuz olma vakti zamanı gelince geliyor bebekler.Bizim sınavımızda bu , sabredeceğiz...El muallimcim kızların daha iyi olacak inşallah...Sütün nasıl geliyor mu?

H1N1 asisini ben de yaptirmadim. hatta siddetle karsiyim. bu asi icin yeterince klinik deney yapilmadi. kisa ve ucun vadede ne gibi yan etkileri var bilinmiyor. bana oyle geliyor ki insanlari su anda denek olarak kullaniyorlar. burda da cok tantanasi oldu bu asinin.

toprak gibi ben de kendime dikkat ederek onlemeye calisiyorum. cok sukur nezle bile olmadim. kalabalik alanlardan uzak durun, ellerinizi sik sik yikayin, bol bol su icin ve insanlara cok yaklasmayin derim.

Kırıldım...

Bademcim kırılma el muallimin kafası çok dağınık şimdi.Benim sorduğum pek çok soruyada cevap veremiyor...Çok endişeli , pek keyfide yok...Nasılsın bakim?Bulantılar başladı mı?Mambacım bugün dr. ne dedi?Kızımızın gelmeye niyeti yok mu daha?

Nevin hayırlı olsun cicimm taytki takımları bende dü. Mahmutlasaya kurtcu hana giyim havuzkuhan çok pahalı geldi bana
bebem sekeri sepeti altın yastığı kapı süsü aldım oradan sadece
artık hiç eksiği yok uç ay için herseyi tamam sonra zaten yaz gelecekbirde lcw den gömlek sueter pantolon aldık bugün fındık kadar :ha bide bugün örümcek adamli kilotlu çorap aldım
piposunda örümcek ağı var oyy yerim onuu :)

ikinci el doğalgaz sobası arıyorum bende para durumu naneyi yedi sifirlari çok pahalı evim büyük ısınmıyor pek birde kose bina doğalgaz sobası taktirirsam iyi olcak yarın Topkapı'dan esim bakicak artık
Gulsumun kızlar naislmis denk gelmedim hi kilo alımları başlamışmı acaba

Gülencim sizini de cicileriniz hayırlı olsun , o cicicileri giyerken düşünüyorum da bebişleri yerim ben onları.Allah inşallah o günleri de gösterir...Evde mantolama yoksa bence de soba almakta fayda var.Acaba elektirikli ısıtıcı yeterli gelmez mi sana?Benim evde mantolama var bu da 2. kışı.Gerçi altım boş ama ev çok güzel ısınıyor.Artık gerekirse petek felen yakarım...Senin para bitti ama maşallah eksikleri de bitti oğlumuzun.Allah güzel günlerde kullandırsın.Bizde parayı hazırladık da sadece giisp alması kaldı.Bebeğe sigorta yaptıracak mıısn?Araştırdın mı sigortaları?Sigorta da çok pahalı.Benim sigortam var ama limitlerim çok yüksek değil.Eşime bağlı yaptırayım diyorum sınırsız limitli o da 3.000-TL civarı.Aman sağlık olsun.
Gülsümün kızları iyi ama sanırım henüz çok kilo almadılar.Zaten bebekler sarılık ödem derken ilk zaman kilo kaybediyormuş.ınşallah yakında kilo alırlar.Küvezden çıktılar ya bana yakında eve giderler gibi geliyor.ınşallah o günleri de yakında görürüz...

Mambacım bugün dr. ne dedi?Kızımızın gelmeye niyeti yok mu daha?

topracim az once muayeneden geldim. suyum normal seviyelere cikmis allahtan. cok rahatladim. ictigim litrelerce su ise yaradi demek:) bu tabii bir de suni sanci verilmeyecegi anlamina geliyor, en guzel kismi da o. bakalim 6 gun icinde gelecek mi benimkisi.

ultrasondan gordugum kadariyla keyfi gayet yerinde. nefes alip verme egzersizleri yapiyor, eli de agzindaydi:))

arkadaslar sakin su icmeyi ihmal etmeyin. bakin ben gunde 4 Litre icmeme ragmen bir noktada yetersiz kaldi. son 1 hafta artik herhalde gunde 6 litreye filan cikmisimdir, vaktimin cogu tuvalette gecti:))

Ben de arttırdım mamba .3-3,5 litreye çıkarttım 2-2,5 litre içiyordum.Ben de suni sancı istemiyorum.Kısmet artık.Kızını yerim ben ya , şimdi ne tatlıdır o.Ama artık yavaş yavaş yola çıkmaya başlasa iyi olur ama cimcime.ınşallah sağlıkla doğru zamnada kucağına alırsın mamba.Şimdi kaç kilo olmuş kzıın?Bir de ismi ne olacal güzel kızının?

sagol canim, insallah hepimiz....

su an 3 kilo 200 filan. dogana kadar 3,5 olur diiye bekliyorum. daha fazla buyumesini de istemiyorum acikcasi. adi alin olacak teyzesi. siz isim buldunuz mu?

aminn gökçecim inşaaaallllaaahhh.....ben zaten o günden sonra adettte olamadım.halen tık yok.anlamadım gitti...bayagı zamanda uzadı..ilk defa geliyor başıma böyle şey..hamilede değilim...kandan da baktırdım......benimki stresten olsa gerek.......bir yolllayaydık kaynanayı bizlerde işimize bakaydık ...elimiz kolumuz baglı gitmesini bekliyoruz...kaldık böyle gökçecim......bu ayın sonu gidecekler inşaaaaaalllllllaaaaahhhh......:Saruboceq:....neyse gökçecim kendine iyi bak.opuyorumnanaktan......................muallimim RABBİM bebişlerinle mutlu saglıklı günler nasip etsin...........hamile kalmak isteyen herkeze RABBİM tez yakında hamişliği nasip etsin......hamişlerede hayırlı doğumlar.....kıslar hepinize hayılı geceler..

Biz Ece düşünüyoruz Mamba...Alin ismi çok güzel.Hem de yabancı ülkede de zorluk çekmez...Kiloso da gayet iyi kzıının maşallah...Bensuazcım kayınvalide gitsin ondan sonra stressiz bir şekilde başlarsın tedaviye...

merhaba kızlar nasılsınız,
bu sabah testlerimi yaptırdım, hemogram, idrar ve şeker yüklemesi... dr'a faxladım geri dönemediler henüz... inşallah sorun çıkmaz...

TOPRAK'çım,MAMBA'cım aşı konusunda bende karşıyım aslında, niyetim de yoktu pek, çok şükür ben de şuana kadar herhangi bir nezle, soğukalgınlığı yaşamadım.. Dikkat ediyorum ve aldığımız vitaminlerin filan da yararı var sanırım.. Ama dr yaptır deyince niyet ettim, bakalım bugün yarın düşüneyim yine de.. eşim de taraftar değil yaptırmama..

MAMBA'cım isminiz çok güzel, adıyla yaşasın uzun ömürlü olsun inşallah... Ama gelsin artık bu cadı... çok merak ediyoruz onu... muallimin kızlarını göremedik henüz, sen bize Alin'in fotolarını gönderirsin olur mu?

kızlar mrb toprak muallim bensu senay nasılsınız ben adet oldum bugün gene ümitlerim suya düştü aslında biliyodum tüp bebek sonrası adet gecikir die ama işte umut... neyse hayırlısı ile gelir inş bebegim bigün..toprakcım dogum kontrol kullanmıyorum canım yarın adet oldum die dr çagırmıştı genetik test ile kan pıh test, yaptırıcam bakalım inş temiz çıkar dua edin banada kib öptm hepinizi

Pardon Gökçecim niyeyse öyle hatırladım, ama moralini hiç bozma vakti zamanı gelince o adeti 9 ay boyunca görmeyeceksin...Sadece sabret vaktini bekliyor nazlı kuzun...

inşallahh toprakcım inşaaalllhhh......................gökçecim genetik testi doktorun mu önerdi....ay ne güzel olmussun adet..olamamak da çok kötü birşey....bazen menopoza girdiğimi dahi düşünüyorum şu genç yaşda........ama tabiki hamiş olupda 9 ay olmamak süper bir şey.......inşallaaaaaaallaahhhhhh gçkçecim bizlerde hamiş olacagız en kısa zamanda RABBıM nasip eylesin ..:Saruboceq:..

Bensunazcım gökçecim inşallah o günler gelecek, kocaman karnınız olacak sadece sabır , nazlı kuzunuz vaktini zamanını bekliyor...Bana da hayal gibi gelirdi aslında elimi uzatsam yakalayacakmışım gibi yakın da gelirdi ama rabbim doğru zamanda ancak hamileliği nasip etti.O yüzden sizlerden de inşallah çok yakında güzel haberler alacağız...Hepiniiz çok öptüm yakın geleceğingüzel anneleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…