Tp Bebek ve Akupunktur

saol ablacim....iyiz hamd olsun...tek mide yanmalari basladi...yoksa güzel geciyor hamilelik...artik 16 haftam kaldi doguma...hemencicik geciyor valla
sen ne yaptin? tedaviye basladinmi?

Merhaba kızlar...Nasılsınız?Şnaycım 50 gr lıkta üst sınır 140 diye biliyorum senin çok uzak değil üst sınıra.Şeker çıksa da çok üzülme benim 12. haftadan beri şeker var biliyorsun ben artık şekerşe yaşamaya alıştım , arada kaçırıyorum ama genelde dikkat ediyorum.Zümmin kızının döndüğünü nasıl anlıyorsun ?Dönme ile normal hareket arasında ki fark nedir?Ben daha farkı farkedemiyorumda...

Toprakçım, dr'a sormadım kaç olması gerektiğini, ama benimde internette bazı yazılardan anladığım kadarıyla 140... yeni test yaptırcam ama yine de dikkat etmeye başlayayım ben de.. zaten pek yemiyorum tatlı şeyler hamilelik öncesine göre ama yine de dikkat etmek lazım sanırım...

Günaydın Şenaycım.ıyiyiz ama biraz yorgunuz bugünlerde.Yıl sonu duruşma yoğunluğum var ve ben artık yoruluyorum...24 ocağıda geçirsem sonra 1 ay duruşmam yok.Rahatlayacağım.Yarın dr. kontrolümüz var inşallah kzım şöyle güzel bir kilo almıştır...Siz nasılsınız bakim?

Son düzenleme:
toprak nasil anlatsam söyle bebegin dönmesi sanki icinde bisey döniyor ne güzel anlattim yav...kaydirigubbakcemile3
toprak kac haftada bir doktora gidiyorsun...
7aylik olduktan sonra dahami erken cagiriyorlar?

toprakçım, zaten 24 ocaktan sonra senin doğumuna 1 ay kalmış oluyor...sen kendini anlarsın mutlaka, fazla yorulmadan işlerini hallet canım... gerçi sağlıklı olsak da doğuma kadar çalışsak keşke, 15 yıl kadar önce bizim bi personel müdüremiz vardı, akşam 7-8 'e kadar fabrikada maaş dağıtmış, ordan hastaneye gidip doğum yapmıştı.... bende hem izne çıkıp dinlenmek ve hazırlıkları tamamlamak istiyorum, daha pek bişey yapmadık, hemde evde sıkılcam diye korkuyorum...
Zümmincim ben hala ayda bir gidiyorum kontrole... geçen hafta gitmiştim, ocak 9'da gitcem tekrar.. o zaman tam 7 ay dolmuş olacak, ondan sonra daha sık çağırcak mı bende merak ediyorum, ne güzel olur ya, 15 günde bir görürüm bıdıklarımı...

Zümmincim ben farkı farkedemiyorum ama dur biraz dinleyeyim hareketlerini.Benim kızım zayıf ve bende de şeker var ya o yüzden nerdeyse 12. haftadan beri dr. a 2 haftada bir 3 haftada bir gidiyorum.Dr. da endişelerimizi ve tabi ki ultrasan olayını iple çektiğimizi bildiği için 2 haftada bir çağırıyor bizi) Şenay ben de kendimi normalde çok dinamik hissediyorum ama bu hamilelikte insanın günü gününe uymuyor.Bir gün iyi bir gün kötü oluyorsun.Hazırlıklarını yaparsın Şenay sen de işten bir ayrıl.Taşınma ne zaman olcak ?Ben de bu hafta sonu artık gidip odayı sipariş vereyim diyorum.

selam kızlar........herkes ıyı ınş hazırlıklar baslasın artık...........ben hala beklıyorum bı bebegım sıkıntılı kan gereklı oldu yıne ...............ınş ıyı olur ............ınş hepsı gelır saglıkla ...........dua edın............rabbım nerde sıkıntıda olan varsa yardım etsın..............

canim arkadaslarim uzun zamandan beri sizlere ulasamadim, su anda pek imkanim yok, allahin izniyle pozitif sonuc aldim degerlerim cok güzel su an icin , sizden dua bekliyorum , üc hafta sonra insallah bebegin kalp atislarini alacagim, önce allahin izniyle tek bir embroyla bir mucizeyi basardim ve sizlerin dualariyla tabiki . Ilk degerim 400 cikti , su anda belimde kasiklarimda cok agrilar var bu sizlerde de oldumu?
gecmisi pek okuma imkanim olmadigi icin pek sizlerden haber alamiyorum, canim muallimcim insallah her sey yolundadir rabbim bebeklerini sana bagislasin cok duaciyim. Hepinizi cok özledim ve sizlerden dua bekliyorum.

evet 40 hafta doldu, bende tik yok. pazar gunu akupunktura gidiyorum, insallah ise yarar da dogumu baslatir. yoksa carsamba gunu suni sanci :gitme:

canım nilllll ne güzeeelll bir haber yaaaa!!!!!!!!! inşşaaaaaalllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh bebişinin kalp atşını vede RABBİM hayırlı doğurmayıda nasip eder.............darısı inşallllaaaahh gökçe vede bana vede tüm isteyenlere inşşaaaaaaaaaaallllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh..............canım tek embiyoğla haa..RABBİM nasip ettikten sonra neden olmasın dimi nilim.................canım transferini kim yaptı....vede kaç gün yattın nilcim...nilim neolur hepsini anlat................inşalllaaahhh bende kaynanamı yolcu ettikten sonra bu ayın sonunda başlayacam inşşşşş................canım dualarım senle..sende bizlere duanı eksik etme..helede hamişlerin duaları hemen kabul olurmuş nilim....neyse canım fazla uzattım galiba..herkeze iyiy geceler..opuyorumnanaktan...

günaydın kızlar, herkes nasıl?

Muallimcim Allah şifa versin minik kızına ve inşallah en kısa sürede 3'ünü de kucağına alırsın...

NıL'cim harika bir haber vermişsin, tebrik ederim... Allah tamamına erdirsin inşallah..... Çok sevindim ya, harika bişey bu.....

Bensu'cum Allah size de nasip edecek, bak nil kavuştu dileğine... Oysa ne badireler atlattı dimi, Allah isterse herşey olur... Tek isteyeceğimiz mevkii orası....

Mamba'cım, valla senin bu kıza şaştım ben... inatçı keçi.. valla doğunca da böyle inatçı olursa yandın sen...

Toprak'çım, ben yeni yılın ilk günlerinde taşınıyorum, cuma-c.tesi-pzr'a denk geliyor biliyorsun yılbaşı... bize de yaradı... cuma-c.tesi taşınırız, pazar da yerleşiriz inşallah...

Badem'cim, bende ilk haftalarda, ileride olanlara özenirdim hep... bu haftalar hiç gelmeyecek gibi gelirdi... Ama zaman o kadar hızlı geçiyorki... Bir bakmışsın kucağına almışsın.... Allah sağlık sıhhat versin inşallah...

canım nıl.............ne guzel bı haber harıka.................cok sevındım...........rabbım ınş tamamına erdırsın.............sonra gokvceye sonra bensuya .................ve hamışlere guzel doğumlar versın mamba ne nazlı kızın varmış yaaaaaaa...............ama gelıcek orda kalcak halı yoook merak etme oğlum dr un dedığı gunden bı hafta sonra doğmuştu...............kızlarımsa cok acelecı oldu............ınş dua edın kızlar ınşşşşşşşşş

canım kızlarını takip ediyorum. inşşş hepsi de sağlıklı bir şekilde evlerinde olacaklar. inşş dua ediyorum

seni merak ediyordum. çok sevindim. allah tamamına erdirsin. inşş kalp atışını da duyup kucağına alacaksın :teytey::dance:

denız nasılsın canım..............cok sagol ..........duaya ıhtıyacım var.............sende ıyı ol canım rabbım daha guzel bı hayat versın sana ............bugun muharrem ...........rabbım bu mubarejk gun hurmetıne dualarımızı makbull eylesın ınş..............kımın ne sıkıntısı varsa gıdersın..............herkesın yuregıne gore versın.................kolaylıklar versın ınşşşşşşşşşşşş amın

Merhaba kızlar...Bugün çok güzel bir haber almışız...Nilciğimiz hamile kalmış , rabbim inşallah sağsalim kucağına aldırır....Biz sana demiştik değil mi bizim topiğimiz uğurludur diye...Valla nil sana ne diyeceğimi inan bilmiyorum kendi hamile haberimi almış gibi sevindim.Ağrıyı sormuşsun kimi arkadaşta oldu kimisinde olmadı benim kasık ağrım 10. haftalarda çok olmuştu daha önce çok olmamıştı...El muallimcim ablacım sıkıntı biraz olacak ama sonunda kızların inşallah evlerine sağsalim gidecek dualarımız seninle ve güzel kızlarınla...Şenaycım taşınma sırasında sakın kendini yorayım deme , malum kızlarımız çok kıymetli...Mambacım kızının keyfi çok iyi demek ki gelmicem diye nazlanıyor yerim bıdığını...Şimdi inşallah hamile kalma sırası Gökçede, Bensunazda , Serapta ve diğer arkadaşlarda.Nil herkese umut oldun...Denizcim sen nasılsın?Daha iyisin değil mi?Hepinizi çok öptüm...

Bu arada kendimizden bahsedeyim biraz , bugün dr. gittik kontrolümüz vardı.Dr. 4 boyutlu makinede baktı kızıma.Kilomuz 1250 gr boyumuz 37cm olmuş.Busefer haftasıyla arasında 2 gün var arada ki farkı biraz kapatmış kızım.Bunun dışında sağlığımız iyiymiş ve kıpır kıpırdı kızım.4 boyutlu ultrason olduğu için yüzünü gördük tekrardan.Ve kızımın burnu ve yüz tipinin tıpkı ben, çenemizin babamız olduğunu gördük.Yuvarlak yüzlü kızım , eli sürekli kafasında.Allah sağsalim kucağımıza aldırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…