Tp Bebek ve Akupunktur

amiinn toprakçım..inşşaaaaaallllllaaaahhhhhhhhhhhhhhh.... ne güzel söylemissin öyle...yakın geleceğin güzel anneleri................RABBıM inşalllaaaaahhh nasip edecek tez yakında.......k.i.b....opuyorumnanaktan.....hayırlı geceler.........benide ne hikmetse uyku tutmadı kıslar....benden başka açık olanda yok......neyse hepinize tatlı rüyalar...

slm kıızlarr
bensucum genetik ile kan pıht testini dr um kendi istedi adetliyken gel dedi bugün gidemedim yarın eşimi de çagırdı ikimiz gideriz yarın sabah inş başka bi şey çıkmaz inşşş kib öpüyorum canım aeo..
toprakcım gerçekten ne kadar güzelde yazmışsın yakın gelecegin anneleri die ne kadar güzel geliyo kulaga sanki dedigin gibi uzak anne olmak ama bi o kadarda yakında olacak gibi sadece sabır ve dua gerekiyo bakalım hayırlısı ile anne kervanına bizlerde katılırız dualarınız esirgemeyin bizlerden kib öp

gökçecim inşalllaahh canım birşey çıkmaz...hayırlı haberlerle gelirsin.....bizden hiç bir doktorumuz istemedi...hayırlısı bakalım...................aa buğün de kimse girmemiş....hımm buğün pazar olduğunu unutmuşum...herkez kocişleriyle gezmedeler.........................nilide merak etmiyor değilim..acaba sonuç ne oldu...inşalllaahhh pozitif haber verenlerden olur..............muallimim bebişleri yaptın..bıraktın daha girmeyi....muallimim nasılsın.......en azından iyi olduğunu bebeişler nasıllar bir yaz.. merakta koyma.......toprak ,şenay....doğumları yaklaşan arkadaşlar sizler nerelerdesiniz.......neyse kıslar hepinizi öpopuyorumnanaktan..

günaydın kızlar.... herkese güzel bir hafta olsun....
gökçecim, adet oldun üzüldün belki biraz ama rahatladın en azından... şimdi testlerin yaptır ve inş olumsuz bir şey çıkmayacak ve yeni umutlarla yeni hedefini belirle ve inş yeni bir yıl ve ilkbaharla birlikte seni de hamiş görelim...
Bensu'nazcım, senden de biran önce "kızlar başladım" müjdesini bekliyoruz... hadi bebişin seni bekliyor....
Toprakçım sen nasılsın, ben toplamda 10 kilo aldım şimdiye kadar, sen ne alemdesin.. son 3 ay çok daha fazla alınıyormuş... benim son 2,5 ayım kaldı... herşey yolunda giderse şubatın sonuna kalmayız herhalde.. bakalım kaç kilo daha alcam... çalışmayı bırakınca evde daha fazla alırım herhalde, kış olduğu için yürüyüşe filan da çıkmaz istemez benim canım..

muallimcim nasılsın canım, prensesler de iyidir inşallah... olumsuz bişey yazmadığın için ben iyiye gidiyor olarak yorumluyorum, Allah en kısa zamanda evinize dönmeyi nasip etsin...

gunaydin guzel anneler nasilsiniz umarim hersey yoludadir hepiniz icin..........................
senaycim ne guzel valla 2,5 ayin kalmis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insss...............
bensunazcim umarim hersey yolunda gider bizim icin hayirlisiyla bizde anne olucaz rabbimin izniyle
bu arada merak ettim kaynanan gittimi bu arada merak ettim kaydirigubbakcemile3
muallimcim nerelerdesin canim bebeklerin nasil umarim hersey yolundadir
mambacim sen nasilsin dogum nezaman nasip olursaa :))
ve diger arkadaslarim kendinize coook iyi bakin ben bugun gordugum ruyanin etkisiyle cooook mutluyum ruyada bebegim olmustu oglumu emziriyodum cok guzel bir duygu ya valla uyandigimda gercek zannettim resmen harikaydi bu ruyada bana yeter haa kaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkes ıyı umarım.............bebışlerım ıkısı ıyı bırı dun fenalaşmış kan degerlerı cok kotu cıkmış kan ısınlanmasını ıstedıler marmara hast onu ışınlattım hastaneye goturdum..........ınş yenıden topralar hepsı ıyı gıdıyodu azda olsa kılo alımı baslamıştı .............sımdı ela yenıden kılo kaybedecek ..........ınş ıyı olur kızlar dua edın.............herkes ıyı baksın kendıne.............ınş guzel gunler gelır ınş..............bazen adını yazmadıgım olabılır ...........herkese selam..........

insallah herkes iyidir....senayk masallah tek 10 kilomu aldin....bende ikiz olsaydi ben simdiye kadar 20 kilo almis olurdum....suanda tam 12 kilo aldim...
elmuallim sen merak etme...o isinlandirmadan sonra bebisin iyi olcak...merak etme....bizim kizda cok oldu...
ve dün esim catidan kizimin bütün kücüklük elbiselerini indirdi....kücükten büyüye numarasina göre ayirdik...ne kadar kücükmüs benim kizim....42 numara giymisti simdi 86 giyor... :) bak elmaullim ne cabuk büyüyorlar hic anlamasin...
artik bebisin elbisleride hazir...gelmesini 2 hafta babasi yikar ütüler dolabina yerlestirir...bizim bebeisin herseyi hazir...araba koltugu bile ablasindan...hediye...opuyorumnanaktan simdiden alissinlar paylasmaya...
yataginida aldik...bebek arabamizda var...ama insanlik hali...disariya ciktigimda ve elbisler gördügümde almadan dayanamiyorum...illa alacam...
benden bu kadar....1 hafta sonra bebisimi görmeye gidecegiz....insallah hersey yolundadir

Herkese merhaba,
Gelen guzel haberler mutlu ediyor insani. Muallim'in de 3 bebegi birden saglikli olacaklar cok dua ediyorum. Hepinizi aldi tatli bir telas, ne guzel. Onun heyecani gibisi var mi. Allah herkese saglikla kucaklarina almayi nasip etsin. Insallah.

Merhaba kızlar...El muallimcim Elamızda iyi olacak allahın izniyle canını hiç sıkma, çok yakında evlerinde yanında olacaklar...Bak bu ışınlama iyi bir şeymiş , kzına da şifa olsun yarasın...Şenaycım ben de 10 kilo almışım , dikkat etmeye çalışıyorum ama diğer tarfatan da hamileliğin tadını şöyle doyasıya çıkartamadığım için de canım sıkılmıyor değil.Sağlık olsun diyoruz.Biz de dün kızıma araba , park yatak ,mama sandalyesi ve park yatak yatağı aldık.Çok mutlu oldum.Geriye bir tek odamızın şiparişi kaldı onu da verdik mi kızımın odasını şöyle kuzulu bordürlerle hazırlayacağım inşallah.Rabbim inşallah sağ salim sağlıkla kullanmayı nasip eder...Daha iyisi tüm bebik isteyen kardeşlerimize nasip olur inşallah...Zümmincim siz şanslısınız ne güzel bir daha masraf yapmayacaksınız.Benim de ablamla aramda 1 yaş vardı onun küçülenleri , kitaplarını kullanırdım.Ancak ilkokul 3-4 de ben artık kullanılmış kitap kullanmak istemiyorum diye isyan etmiştimÇocukluk işte...O kitapların ne zorluklarla emeklerle alındığını şimdi daha iyi anlıyorum...Ben annemi babamı hamile kaldıktan sonra daha iyi anlamaya başladım...Canlarım benim...Kaymaklım rüyada erkek çocuk görmek iyidir , bir de emzirdiğini görmek tam da dediğin şekilde yorumlanır diye biliyorum.Allah rüyanı çok yakında gerçeğe dönüştürür inşallah...

toprak...annem derdiki hep sen bi anne olda beni daha iyi anlarsin...dedigi cikti...:ecrin_bebek: keske hep kücük kalsaydim diyom bazen....hic büyümeseydimde bazi zorluklari görmeseydim...ama dünya iste...imtihan icin geliyorsun...
ecemizin esyalari hayirli ugurlu olsun...insallah hayirlisiyla gelip yatar park yataginda arabasinda gezmelere gider...
elmaullim ablacim insallah sende iyisindir...özge ablam da dogum yapmis aranizda gün olarak pek fark yok..bebisleri küvezdeymis...hayirlisi insallah 5 kizimiz hayirli saglikli bi sekilde eve dönerler...
benim 7günüm kaldi....doktor gitcez seker yüklemesi yapcaklar...hakkimizda hayirlisi...artik yavas yavas hamsim tepmeleri birakiyor dönemelere basliyor :) bazende öyle sert vuriyorki ben bile sasiriyorum...
babamizda 1 haftadan beri bebegimizi göriyor..insan cok ama cok duygulaniyor

iyi akşamlar arkadaşlar...
Muallimcim, inşallah Ela prensesimiz iyi olacak.. Onlar ilk günleri atlattılar ya çok şükür, inşallah bundan sonra hep iyiye gider durumları....
Zümmin'cim maşallah hazırlıklar bitmiş, ne çok özlemişsindir sen onu.. haftaya git de özlem gider...
Toprakçım aldıklarınızı güle güle kullansın ECEM...
Herkese iyi akşmalar...

toprakcim cok tesekkur ederim vallla ilac gibi geliyor laflariniz coook tesekkur ederim ins bende mutlu sona yaklasirim rabbimin izniyle........................
allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almani nasip etsin allahim yar ve yardimcimiz olsun...........

ben toplamda 10 kilo aldım şimdiye kadar ..

senaycim cok cok iyi almissin, tebrik ederim seni. herhalde 15-17yle tamamlayacaksin hamileligi alkisalkisalkis

mambacim sen nasilsin dogum nezaman nasip olursaa :))

kaymaklim bu sorunun cevabini ben de cok merak ediyorum. bugun 39+4um ve hala tik yok. tekrar bir su kontrolu yaptik. yeterli su. 23une kadar beklemeye karar verdik. o gune kadar gelmezse suni sanciyla 23unde dogum yapacagim. artik insallah kendiliginden gelir. inatci sipa; gelmedigi gibi bir de asagi inmis kafasi tekrar yukari cikmis kafamçokkarıştı

günaydın kızlar nasılsınız...

Mamba'cım senin kız tam inatçı sıpa çıktı valla... ama 1 hafta sonra görcem ben onu, bakalım suni sancılara da direnebilcek mi... Allah hayırlı doğumlar versin canım... Sağlıkla kucağına alcaksın inşallah...

Bende c.tesi sabah şeker yüklemesi ve hemogram+idrar testi yapırmıştım. 50 gr 1 saat olarak istemişti dr'um şeker yüklemesini. sonuçta 158 değer yazıyor, dün telefonda konuştum dr'la. yüksekmiş, 100 gr 3 saat olarak tekrarlamamı istedi, yarın yaptırcam tekrar... inşallah sorun çıkmaz... kaç olması gerekiyor, onu sormadım...

günaydın kıslar.....inşalllaahhh şenaycım...bende biran önce başlamayı istiyorum..aminn canım....inşalllah şeker yüklemesi normal çıkar canım............yok be kaymaklım halen burda..yerini çok sevdi...inşallah bu ayın sonunda gider diyoz ama inşallllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.......

canim umarim benim kizim gibi yapmaz kaydirigubbakcemile3
benim kizim 40+3 de geldi benimki felakat nazliydi guya doktorlar bana erken dogum yaparsin demisti bebek asagida diye kaydirigubbakcemile3 biraz gec geldi sorunsuz geldi kizim ins benim dogumum gibi bi dogum nasip etsin sana mevlam cok kolay dogum yapmistim hakkinda hayirlisi olsun cnm :1hug:

evet senayk cok ama cok özledim...bide babacigimizda gelcek ya ilk defa onun icinde cok seviniyorum...
seker yüklemese icin benim bilgim yok ama ondan bende korkiyorum...cünkü kizimda fazla cikmisti ondan sonra tekrarlamamiz lazimdi...o gecede sancilarim baslamisti....doktoruma söyledim öyle oldugunu doktorom o erken dogum sebebi degil dedi...ama o gün öyle fena oldumki...arabayla zor gittim eve...simdi bidaha aynisini yapcam..of...neyse hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…