- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.241
El muallimcim kızlar yakında kilo almaya başlarlar , solunum cihazından çıktılar ya buna da şükür...Şenaycım doğru söylüyorsun ama ben bugünlerde niyeyse çok endişeliyim vücudum da son 3 ayda ağrılar sızılar çok arttı bebeğime bir şey olacak diye çok endişeleniyorum , eşyalarına bakıp bakıp içleniyorum bunları sağlıkla giysin diye dua ediyorum...Anlayacağın çok duıygusalım bugünlerde...inşallah bizde mamba gibi 10 günümüzün kaldığı günleride görürüz.Mambacım ne güzel 10 gün sonra kızın kucağında olacak bu yolu bitirip yeni bir yola gireceksin...
toprakcim neden endiseleniyorsun ki? nerdeyse 30 hafta olacaksin, vucudun muthis degisikliklere ugruyor, o sizilar agrilar cok normal artik. bebegine hicbir sey olmaz merak etme, o kendisi yaratiyor bunlari zaten:)
kizlar karinlarinizi oksayin, oksadikca hareket ettiklerini goreceksiniz, bir nevi cevap veriyorlar hinzirlar:)
Bademcim pıt pıtlarınız hayırlı olsun , çok güzel bir duygu değil mi?Ben o pıtpıtlarda halan ağlıyorum...
Kaymaklım tedavin hayırlı olsun ben pco lu olduğum için çok az dozda ilaç kullandım.Sanırım 125 ile başladık 75 e indik...Yanında daha sonra 2 tane daha iğne verdi dr ama onların isimlerini hatırlamıyorum...İnşallah bu sefer kızına kardeş gelecek...
Merhaba herkese,
Yaklasik 6 aydir neredeyse hergun sizi takip ediyor ve moral buluyordum. Daha once muallimin dogumunda yazmistim. Su anki duygularimi paylasabilecek sizler varsiniz yalnizca. 38 yasindayim ve 7 yildir bebegim olsun diye ugrasiyorum. Sebepsiz infertilite. 3 asilama ve 4 tup bebek tedavisi gordum. 1 kez hamile kalmistim gecen sene ve malesef 7 aylikken kaybettim. Preeklampsi gecirdim. Ancak bebegimi otopside ogrendim ki bobrek yetmezliginden kaybetmisim.
Kendimi toparladim ve 4. denemyi agustos ayinda yaptim. Olmadi. Subat ayina kadar ertelemistim. Ekim basinda akupunktura basladim (muallim'in doktorunda) 2 aydir devam ediyordum. Ilk kez kendiliginden hamile kalmayi basardim. Pazartesi gunu bhcg olculdu ve hamileydim. Ben inanamadim, sev,nmekle tereddutler arasinda kaldim ama esim cok inandi ve cok mutluydu. Bugunku bhcg ise dustu. Biyokimyasal gebelik deniliyormus, kese gorunmeden yapilan dusuge. Sonucu 1 saat once ogrendim ve su an inanilmaz uzuntu icindeyim. Kendi uzuntumu biraktim, esimin ne kadar uzulmus olduguna takildim. O beni teselli ediyor, bana sen lazimsin diyor ama ben avunamiyorum. Bunca yildan sonra bir kayip ve ilk kez yasanan kendiliginden hamileligin dusuk olmasi su an beni bitirmis durumda. Ben hep sizinle moral buldum. Evet dedim oluyor iste akupunktur cok fayda gosteriyor. Ben de gordum faydasini evet ama bu sevincin ardindan hayal kirikligi cok feci. Subatta tedaviye baslamalimiyim onu bile bilmiyorum. Cok fazla gucum kalmadi.
Herseyin hepiniz icin cok iyi olmasini umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?