Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar...

toprakçım, çok iyi, maşallah kızına... bak boşuna üzülmüşsün, nasılda kilolar almış.... canım geçen hafta gittiğimizde dr benim kızlarımında fotolarını vermişti, yüz hatları çok belirgin, sanki beşiklerinde uyuyorlar gibi.. sehpanın üstünde sürekli, sabah sevdim sevdim ağladım... yani hani bende pek yok dediğim duygusallık var ya, fena başladı bende...Allah yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah....

evet bugün bebisimi görmeye gittik babasiyla...ilk defa geldi ve heycani baya doruktaydi...bu arada doruk bebege selamlar kaydirigubbakcemile3
bebegimiz masallah olmasi gerekenden büyükmüs...760 gr olmus...ve tahmin kiz bugün kesinlesti....minik kizimin kiz kardesi yolda...ayni ablasina benziyor minik burnu var....babamiz cok sevindi..doktor cok saglikli merak etme diyince...Allah herkese nasip etsin insallah...

Şenaycım sağol canım bana hep çok moral verdiniz.Ben kızımın kilo almasını anlamadım ama daha önce ki zamanlarda sırf kilo alsın diye tüm faydalı şeyleri yemiştim ancak doğru dürüst kilo almamıştı.Bu sefer de çok kafaya takmadım yediğime içtiğime dikkat etmedim ama bu seferde güzel kilo aldı.Mesele acaba kafaya takma ve stres olma meselesi mi?Bir de içtiğim su oranını arttırdım o da bebeğin kilo almasında etkili olmuş olabilir mi?ılginç bir konu bu.Zümmincim hamsine maşallah yerim onu ben.Her şeyin en önemlisi onların sağlıklı olması değil mi...

Toprak'cim masallah. Hersey yolunda. Herkesten gelen haberler de cok guzel. Nil'e de cok sevindim. Boyle pozitif gelisen hersey, hem paylasilip cogaliyor hem herkese ayri bir umut da oluyor.

toprakcığım kilo alması tamamıyla haftası ile ilgili canım. yemek dediğim gibi çok çok kötü beslenmiyorsan ç.ok da farketmiyor... bir dahaki sefere daha da ç.ok kilo almış olacak...

zümmin canım gözün aydın,herşey yolunda maşallah... artık her kontrole gelir herhalde eşin, oda iple çekecek yeni kontrolleri... onları ultrasonda görmek bile herşeye değer...

toprakçım ben de kilolarını pek takmıyorum, özellikle de beslenmeme dikkat etmiyorum ama çok kötü beslendiğim söylenemez... bol meyve yiyorum, peynir-yoğurt yiyorum bayaa, ama pek süt içmiyordum, eşim kızıyordu bana... 3-5 gündür diş etlerim kötüleşti.. hafta başından bu yana hızlandırdım süt tüketimini... dünden beri daha iyiyim...ama kendim için yaptım bunu, bebişleri düşünmem gerekiyordu aslında dimi... inşallah kötü bir anne değilimdir ve bebişlerim yeterince besleniyordur....

hayırlı akşamlar kızlar
nilcimmmm canım yaaa çok sevindim senin adına rabbim sana kalp atışını duymayı kucagına almayı büyütmeyi nasip eylesin inş çok güzel yaaa tek embriyo ile maşallah canımhihoyyythihoyyythihoyyyt
bensucum darısı sana bana ve isteyen tüm kadınlara olsun inş rabbim bizleride sevindirsin canım inş seninde güzel haberini yakında alırız canım
muallimim nasılsın canım inş minik kızında ii olur canım rabbim şifa versin sana bagışlasın inş
senaycım toprakcım sizler nasılsınız
toprakcım sagol canım inş bizlerde anne oluruz sizlerde saglıkla kucaklarsınız inş kib

az önce doktoru aradim...ben seker yüksek cikmis...4,7 olmasi gerekirken 5.0 cikmis...cokmu fazla ya bu...ben öbür seker testi felan yapmak istemiyorum....cok korkiyorum ondan cünkü kizima o gece sancilarim baslamisti...midem o gün cok fena oldu...1 ay beklesem fazla seker yemesem olmazmi...bende anlamadim...doktor öyle dedi...fazla seker yeme cokolata abur cubur yeme dedi...kolaysa sen yeme dedim icimden...

ınş herkes ıydır.......zummın cok takma ........az tatlı yemeye calış bı haft sonra cok farkedıyo.........herkes ıyı ols ve dua edın ınş.............

Babytwincim ben aslında gayet dikkatli besleniyorum , öğlen genelde sebze yoğurt akşamda kırmızı veya beyaz et yiyorum , işte buna rağmen kzıımın neden zayıf olduğunu bir türlü çözemiyordum.Ama sanırım su i, stres ve bebeğin yapısı ile alakalıymış bu durum.Artık çok da takmıyorum sağlıklı olsun da ben onu doğunca tombik yaparım) Şenaycım sen çok iyi bir annesin günün birinde kızların onların için çektiğin sıkıntıları öğrenecek ve sana olan hayranlıkları daha bir artacak...Sen şimdi süt içmiyorsun ama yoğurt ve peynir yiyorsun.O yüzden üzülme...Zümmincim şeker yüklemesi o kadar kötü değil aslında ama sen çok rahatsız edecekse doktorunla konuşup sanki şeker varmış gibi diet yaparsın...El muallimcim nasılsın?Kızlarımız Elamız nasıl?kiloları nasıl oldu?Dualarımzı sizinle...Gökçecim bizler iyiyiz sağol arkadaşım.Bak Nil hamile kaldı sıra sizde inşallah...Bak vakti gelince nazlı kuzular tek tek annelerinin karınlarına geliyorlar.Nil in 7. denemede benim 3. denemede karnımıza girdi nazlı bebeikler...Şimdi sıra siizn nazlı kuzularda...

merhabalar arkadaşlar...nasılsınız...uzun zamandır görüşemiyoruz...ama kızlar yazmasamda sizlerin yazdıklarını okuyup güzel haberlerinizi alıyorum...hamişlerimiz doğumada az kaldı artık benim yeğenlerim yavaş yavaş gelmeye başlayacaklar...ne güzel..rabbim mutluluklarınızı daim etsin...

kızlar evet yaaaaaaaa NıL arkadaşımıza çok sevindim...rabbim emeğinin karşılığını verdi...kızlar demekki yılmak yorulmak yok elimizden geldiğince güçlü durup yavrularımıza kavuşacağız....

muallimciğim sen nasılsın minik kızlarımız nasıl...inşallah herşey yolundadır...rabbim onları korusun...

canım bulut tamm aklımdan gectın ınan okurken bazu yerlklerı acaba bıulut naptı dedım yazatyım nerde dıye dedım kı yazını gordum aklım cok yogun ınan cogunuz aklımdasınız ama bebeklerımı dusunmekten yazamıyotrum...........uç canım var orda acıyor bazen ıçım.........ınş rabbım cok bekletmez saglıkla verır yanıma kuzularımı...........duanıza ıht var sızın dualarınızla kuvvet buldum cok kışı var destek oldu bana ne guzel sey derdı sevıncı payşlaşmak.............rabbım kımın ne sıkıntısı varsa gıdersın ınşşşşşşşşşşş canım bak nıl hamıle ccok sevındım ınş bensu gokce buluesu sen ve denız ve kım ıstıyosa rabbım yureklerınıze gore versın............

el muallim sık sık sana bakıyorum inan. kızlarından müjdeli haber bekliyorum. inşallah sağlıklarına kavuşup kilolarını alıp evlerine gelecekler o günler yakındır inanıyorum. dualarım sizinle :Saruboceqpuyorumnanaktan

canım ccok sagol...........ınş canım ıyı olurlar ınşşşşşşşş.................sen nasılsın............ınş bı gun medıcanaya gel gorusuruz canım..........ıyı bak sende kendıne ..............ınş yenı yıl sanada kısmetlı gelır hepımızede...............

hepinizden Allah razi olsun..insallah bidaki doktor a gidene kadar düser fazla seker yemicem...ama insan dayanamiyor iste...nasil diyet yapcagimida bilmiyorum..bakalim ya hayirlisi...
insallah hepiniz iyisinizdir...
elmuallim ablacim...kizlarin insallah iyidir...2010 senesi insallah hayirli ugurlu olur sizin icin ve kizlarmizin hepsi hayirlisiyla eve gelir
artik bizim kizlarda büyünce kizlar grubu diye site acarlar...zemuszemus

zummın ben bı hafta yapmıştım dıyetısyen asla tatlı yemıcen dedı ...............cok ıstersen sutlu tatlı mınık bı kase ..............bı hafta tatlı yemedım cok az aldım canım ısteyınce ................ve bı sonrakı hafta degerım normal cıktı ve cok kagfaya takma streste etkı edıyo...............az ye tatlıyı yetrlı bence ................ıyı bakın kendınıze kızlar ve dua edın ınş

cok saol ablacim....bugün cok minacik tadimlik cokolsata yedim baska yemedim....ama herseyden korkar oldum internette bi arastirim dedim...hicbisey yemesem onlar icin daha iyi....lmaz:
takmiyorum ya napim....bana göre doktor abartiyor...o kadarda fazla cikmadi deger....insallah iyisindir ablacim kizlarini benim yeerime öp opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…