- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.381
cokkkkkk sevındım canım cokç................bakın kızlar artıyo hamışler yenı yıla ınş guzel gırerıs..........nıl de hamıle ve ınşl yenı hamışler gelecek ınşşşşşşşşşşş.............bebek ıstıyoruz ıyı bak kendıne............kılo onemlı degıl zaten ohs yapıyo bu sıslıgı...........ınş tık tık duayrsın o mınk kalbı veya kalplerı................herkes ıyı sanırım benım kızlarımda ıyı gııdıyo ınş sıkıntı cıkmaz ınşşşşşşşşşş ...............senaycım cok sagol canım .......burda svgı olmadan bısey olmaz sevgıyle asıcaz sıkıntıları .............artık dıkkat et kendıne ............toprak sende...............burge canım neredesın ya.............yorma sende bebışı..........gulenden ses yok ınş kılo almaya devamm edıyodur ..........slm kizlar herkes iyidir insalh...uzun zamandir takip edemiyorum...
ayin 1 de transfer icin gittigimde ohss baslangici oldugu transfer yapilip yapilmiycagi sorunu cikti...sonunda 1 embrio transferi oldu...5 gun ev de rahattim 5.gun gece rahatsizlandim 6.gun sabah hastaneye yatirildim...ohss artmisti...kan degerlerime bakildigin da 6.gun sonuc pozitif cikti...2.gun arayla 3 test yapildi 3.de katladi...Allahima sukurler olsun 3.denememde hamileyim...1 hafta hastanede yattim....1 haftadir evdeyim 15 gunde 10 kilo aldim karnim 7 aylik hamile gibi....duanizi bekliyorum Allahim biran once inslh sifami verir...bocegimin kesesini belli belirsiz gorduk...inslhh kalp atisinida duymak nasip olur....3 gundur iyiyim 2 kilo suyum azaldi...bol dua ile...
muallimim canim bi tanem...o guzel yureginle destegini hicbir zaman esirgemedin...hersey icin cok cok teskler....
slm kizlar herkes iyidir insalh...uzun zamandir takip edemiyorum...
ayin 1 de transfer icin gittigimde ohss baslangici oldugu transfer yapilip yapilmiycagi sorunu cikti...sonunda 1 embrio transferi oldu...5 gun ev de rahattim 5.gun gece rahatsizlandim 6.gun sabah hastaneye yatirildim...ohss artmisti...kan degerlerime bakildigin da 6.gun sonuc pozitif cikti...2.gun arayla 3 test yapildi 3.de katladi...Allahima sukurler olsun 3.denememde hamileyim...1 hafta hastanede yattim....1 haftadir evdeyim 15 gunde 10 kilo aldim karnim 7 aylik hamile gibi....duanizi bekliyorum Allahim biran once inslh sifami verir...bocegimin kesesini belli belirsiz gorduk...inslhh kalp atisinida duymak nasip olur....3 gundur iyiyim 2 kilo suyum azaldi...bol dua ile...
muallimim canim bi tanem...o guzel yureginle destegini hicbir zaman esirgemedin...hersey icin cok cok teskler....
senaycığım sağolasın canım geriyi okumamıştım sanki birden doğum yapmışsın gibi geldi...inşallah o günleride göreceğiz hayırlısıyla...minik yeğenimi öpüp kokladığın günleride...bundan sonra sizlerin dualarına ihtiyacım var..inşallah bu sefer bebeğime kavuşacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?