Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar...........herkes doguma hazırlanıyoo .............benım kızlar daha ıyı ınş sıkıntı cıkmaz da kılo alırlar .......ıyı bakın kendınıze

selam ............cumamız hayırlı bereketlı ols ınş..............doguran var mı yoksa............ sessızlık olmuş da.................ıyı bakın kendınıze guzel ols gunumuz ınş

Günaydın kızlar...El muallim nasılsın?Bugün daha hastaneye gitmedin mi?Dr. ne diyor kızların hastaneden çıkışı ile ilgili?

Benim bugün sağ tarafımda hafif bir sancı var, bir de sanki rahmimde bir şeyler oluyor gibi hissediyorum...ınşallah önemli bir şey değildir...

canım gecmış ols rahım buyuyo ya olur öle ama yınede dıkkat et ..........canım ıyıler cok sukur ınş sıkıntı cıkmaz...........bellı degıl cıkıcakları gun ınş ıyı olsunlarda sanırım ıkı ay dolacak

inşallah muallim, sağ salim dönsünler de evlerine... ama iki ay uzun bir süre elbette.. allah sana sabır versin...

evet canım.........uzun ama ıyı ols da ınş...........sen nasılsın az kaldı artıık ............ıyı bak kendıne canım..........

Bence de tam toplansın kızlarımız öyle gitsinler evlerine el muallim...Kızlarımız evlerine gittiği gün fotoğraflarını istiyoruz...Babytwinin cidden de az kaldı,en yakın onun doğumu...Mamba da kızını kucağına aldı galiba...Darııs başımıza...

iyiyiz kızlar teşekkür ederiz... evet muallim ben de merak ediyorum, fotolarını bekliyoruz... benim 15-20 ocak gibi oalcak doğum kızlar... 3 haftam var... dua edin... allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun.. zor bulduk kolay kavuştursun...

ınş kızlar cısınlar koyarım fotolarını.........sanırım mamba nazlı kızına kavustu gelsınde yazsın dogum macerasını .............ınş gelsın bebışlerınız vaktınde kızlar............ya hep kız dolucak burası artık gulen tek erkek bebek annesı olarak azcık naz yapar...........senay burge gulen ..............sıra sıra dogumler ınşşşş.................nıl... lıyadora ...en arkadalar.............ınşş serap gokce bulut .bensu buluesu katılır yenıyılda hamışler kervanınaaaaaaaaaaaaaaaa................

İnşallah babytwin...Ne güzel demişsin zor bulduk kolay kavuştursun...Bu aradera Şenay nerde acaba...Taşınması da haftayaydı ama izin alıp evde toplanıyor mu acaba?

Allah hepinizden razi olsun dualarinizdan....kizim evimize geri döndü...cok sükür atlatti dedi doktor...suanda bi titizlikle bakilmasi gerekiyor dedi...Allah göstermesin, Allah kimseyi evladiyla sinamasin....ailemde yanimda icim huzurlu artik...herkesten Allah razi olsun...Allah hepinizin yardimicisi olsun

zummın kızının ıyı olmasızna cook sevındım canım ........rabbım dedıgın gıbı evlatla ımtıhan etnmesın hastalık vermesın ınş............aılenın yanında olması cok guzel..............

kızlar mrbb
zümmincim çok geçmiş olsun inş kızın daha iyidir canım
muallimcim seninde minikler inş tez zamanda evlerine gelirler kib öp
senaycım sagol canım iyiyim ben bol bol misafir agırlıyorum yorgunum acaip sen nasılsın
mamba doguma mı gitmişti inş saglıkla kucaklamıştır bebgini

şenay muallimim inşalllah sıra bizlere geliyor dualalrla.......zümmüm çook geçmiş olsun canım RABBıM şifalar versin........muallimim seninkilerede acil şfalar nasip etsin RABBıM.....gökçecim senin kimler var ..kurtulamadık gitti bu misafirlerden....biran önce gidelerdi annemi çagıracam .bana moral kaynağı oluyor.....kıslar bu arada tam olarak hasta oldum..inanırmısınız hasta olduğuma ilk bu kadar çok sevinmemiştim..kaydirigubbakcemile2....demekki olabiliyormuşum....kıslar birde ilk defa başıma böyle birşey geldi...2ay geçti üzerinden öyle oldum....neyse kıslar kendinize iyi bakın...dualarınızı eksik etmeyin..opuyorumnanaktan..

günaydın arkadaşlar, nasılsınız...
Toprakçım burdayım canım, hatta işteyim hala çalışıyorum, işlerde ben gidiyorum diye öyle bir yoğunlaştı ki, dün resmen nefes almadan çalıştım... Ama az kaldı çok şükür...
Zümmin'in kızı eve dönmüş, 3 prensesimizde iyiymiş... Çok güzel haberler bunlar...
ınşallah mamba'dan da güzel haberler alalım kısa zamanda...

Herkesi öpüyorum....

Günaydın arkadaşlar...Şenaycım artık birinizden heber alamayınca endişeleniyoruz ama iyi olmana çok sevindim.AZkaldı işden ayrılmana sabret...Zümmincim gözün aydın arkadaşım...

Günaydın arkadaşlar...Şenaycım artık birinizden heber alamayınca endişeleniyoruz ama iyi olmana çok sevindim.AZkaldı işden ayrılmana sabret...Zümmincim gözün aydın arkadaşım...

Allah hepinizden razi olsun.....opuyorumnanaktan cok korktum ama suanda huzurluyum...Rabbim insallah bidaha göstermez....
artik bizde cift sayilara düstük...haber bile yoktu telastan...Rabbim güzel güzel sonuna kadar gitmesini nasip etsin..su 2 hafta bi hayirlisiyla gecsin...sonra insallah 30u tamamlarim...28. hafta bana biraz korku verdigi icin...
Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin...
elmaullim kizlarina masallah...onlari sen gör....bi eve gelsinler...

herkese selam ..........bu mubarek gun rabbım dualarımızı makbul eylesın ınş..............ıyı bakın kendınıze..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…