- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.441
şenay muallimim inşalllah sıra bizlere geliyor dualalrla.......zümmüm çook geçmiş olsun canım RABBİM şifalar versin........muallimim seninkilerede acil şfalar nasip etsin RABBİM.....gökçecim senin kimler var ..kurtulamadık gitti bu misafirlerden....biran önce gidelerdi annemi çagıracam .bana moral kaynağı oluyor.....kıslar bu arada tam olarak hasta oldum..inanırmısınız hasta olduğuma ilk bu kadar çok sevinmemiştim..kaydirigubbakcemile2....demekki olabiliyormuşum....kıslar birde ilk defa başıma böyle birşey geldi...2ay geçti üzerinden öyle oldum....neyse kıslar kendinize iyi bakın...dualarınızı eksik etmeyin..opuyorumnanaktan..
Merhaba arkadaslar,
Kizimi gecen hafta sali gunu 5 gunluk gecikmeyle kucagima aldim. cok tatli, simsiyah bol sacli bembeyaz bir bebek. kendisine her baktigimda sukrediyorum. aglamak istiyorum... darisi sizlerin basina insallah...
emzirme konusunda da sunu diyeyim: ilk 2 gun cok zorlandik, sutum gelmedi ama sonradan siril siril akmaya basladi, simdi fazlasini pompayla almak zorunda kaliyorum. buzlukta sakliyorum. sakin ilk gunler emziremeyince pes etmeyin. cok zorlaniyorsunuz ama kisa zamanda duzene giriyor. zaten bebegin ilk 24 saat besine ihtiyaci yok, anne karninda aldigi yetiyor.
a.s.
gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun cok sevindimcok tesekkurler arkadaslar. insallah sizlerin da haberlerini alacagiz yakinda...
dogum hikayeme gelince; maalesef hicbirsey planladigim gibi olmadi. 48 saat dogum sancisi cektim, son 9 saati siddetliydi. biliyorsunuz epiduralsiz normal dogum planliyordum. ama sancilar duzenli araliklarla gelmedi. 3 dk.da 1e indi sonra 8e cikti, sonra 5, 6 filan. bir norktada sancilar cok siddetlendi, kalktik hastaneye gittik. dokttor bakti acilma 3 cm. sok olduk tabii. bir muddet bekledik ama acilma artmadi. dogumu ilerletmek icin suni sanci vermek zorunda kaldik. suni sanci da dayanilmaz aci veren bir sey o yuzden istemeye istemeye epidural da aldim. gel gor ki suni sanciyla bile acilma ancak 4 cm.ye ulasti. bebek artik strese girmeye basladi. her sanciyla beraber kalp atislari zayifladi. daha fazla bekleyemedik, acil sezaryana alindim. bendeki muthis hayalkirikligini tahmin edersiniz tabii... aylardir normal doguma hazirlandim, en ince ayrintisina kadar planimi yaptim, neticede mecburen sezaryan oldum.
tabii onemli olan bebegimin sagligi. cok sukur saglikli sihhatli bir sekilde kavustuk kendisine, simdi dikislerim alindi ama hareket sikintim var. 6 haftadan once tamamen iyilesmis sayilmayacagim.
arkadaslar sakin mecbur degilseniz sezaryan olmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?