Tp Bebek ve Akupunktur

sınem sagol canım........umranıyeden kardelen bebeden aldım........senınde buyuyo bebış darısı sana ınşş sen ne taraftasın

muallim kızlar nasıl? herhalde az kalmıştır çıkmalarına. resimden de belli büyümüşler kilo almışlar

denızcım nerdesın kız........nasılsın.............esınle sonuç ne merak ettım tedavıyı naptın....... ınş canım azcık aldılar kılo aslında cok mınıkler resım yakın olunca buyuk duruyolar .........ınş az kaldı ya ıkı ay oldu gelecekler ınş canım ıyı bak kendıneeeeeeeee

bulut hamıleymışşşşşşşşşşşşşşş ne guzel dımı............kendılığınden geldı ya cok guzel bı haber................tebrıkler bulutcummmmmmmmmmmm:lepi:

deniz bulut mu hamileymiş ? doğru mu anladım ?bilmiyorumkismile Öyleyse çokkkkkkkkk sevindim

yok canım bulut dıger bı arkadas............darısı ınş denıze..........kaymaklıma..........gokceye........bensu yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kaça aldı. Gülsüm battaineyleri çok beğendim

Kızlar bulut hamileymiş ya çok sevindim valla...El muallimcim çok güzelmiş battaniyeleriniz kızların güle güle kullansın...

toprak ve gulen cok sagolun ınşşşşşşşş gelırde kullanırımmmmmm bebışlereeeeeeee gulen cok uygun ya 13 lıra

bu arada canlarim ben tedaviye baslayamadim bana estrofem verdi kullanicakmisim persembeye kadar aksamida  igneye baslicakmisim  allahim sonumu hayr eylesin hakkimizda hayirlisi olsun amiinbu estrofem ne ise yariyor bilen varmi :uhm:

kaymaklım hayırlısı ols canım ınşşşşşşş senıde hamıle goruruz..........hormonla alakalı sanırım sen kullan ınş ıyı olur.......rahat ol kısmetı varsa geleceke ınşşşşşşşş

muaalllliimimm çooookkk güzelllleeerr yaaaa ...hepside birbirinden güzellllerrrr...RABBİM hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşalllaaaaaahhhhhhhh......miniklerinde tez yakında saglıcakla dönerler evlerine inşaaaaalllllaaahhh...........bulut hamile haaa...darısı bizlere inşaaallllaaahhhhh.tez yakındaaa.................senayım çoook tşkkk....................kaymaklım inşalllaahh herşey yolunda gider........kıslar saglıcakla kalın..hayırlı gecelr....

el muallım nerden aldın caqnım teyzeme aldırım bende

Kaymaklım estrofem rahmin kalınlaşmasını sağlıyor.Ben bant olanlarından kullanmıştım bir de kapsül olanları var.Sanırım sen ondan kullanıyorsun...Bu arada Günaydın kızlar...Ben bugün yine evdeyim...

canımmmmmmmmm bensu ınşşşşşş canım amın.............en guzellerı sana ve her ısteyenı olsun canımmmmmmmm kaymaklım uzulmeeeee ınşş vaktını beklıyoooooooooo bebısın.........valla ben gecen sene tedavıye baslamam ışten dolayı uzadı bu yıla yetısmedı dedım bakk valla erken damlayıp yetıstıler cadular kısmet valla
gulen canım bu yakada bırılerı varsa alsın canım umranıyeden aldım kardelen bebe .............bu bebenın mutlaka sızın taraftada subesı vardır canım............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…