- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.121
Kizlar guzel hafta sonlari diliyorum hepinize
Toprakcim benimde aksine uykusuzluk cccoook cektim inanin ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI
Hic bir seyden midem bulanmadi kokulara karsi olsun mutfaga girip hersey yapabiliyorum.
Hafif mide bulantilarim oluyor.Ben transferden beridir sancim coook oldu.Bel ve kasik agrisi cekiyorum doktorum normal diyor.Tansiyonum asiri derecede dusuk hic istahim yokkkk zorla yiyorum cook takatsizim halim yok inseallahhh gececek bunlar rabbimn izniyle insan ister istemez korkuyor.
Bu sancilardan kortum coookkkk elimde degil ne yapim.Zorla bulunca 20 senedir savas verdim Kolay degil yasadiklarim bu kadar oldu rabbimin izniylede yavrumu dunyaya getirmeyi mevlam nasip etsin inseallah hepimize.
Senaycim benimde hep eksi seyler canim cekti tatlilari gozum gormuyor.Haftaya bakalim testlerimiz var.Inseallah her sey yolunda olur.
Arkadaslar doktorum toplama oncesi akupunktur tavsiye etti ne dersiniz?
bugün canim cok yaniyor...cok agrim var....
Kizlar guzel hafta sonlari diliyorum hepinize
Toprakcim benimde aksine uykusuzluk cccoook cektim inanin ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI
Hic bir seyden midem bulanmadi kokulara karsi olsun mutfaga girip hersey yapabiliyorum.
Hafif mide bulantilarim oluyor.Ben transferden beridir sancim coook oldu.Bel ve kasik agrisi cekiyorum doktorum normal diyor.Tansiyonum asiri derecede dusuk hic istahim yokkkk zorla yiyorum cook takatsizim halim yok inseallahhh gececek bunlar rabbimn izniyle insan ister istemez korkuyor.
Bu sancilardan kortum coookkkk elimde degil ne yapim.Zorla bulunca 20 senedir savas verdim Kolay degil yasadiklarim bu kadar oldu rabbimin izniylede yavrumu dunyaya getirmeyi mevlam nasip etsin inseallah hepimize.
Senaycim benimde hep eksi seyler canim cekti tatlilari gozum gormuyor.Haftaya bakalim testlerimiz var.Inseallah her sey yolunda olur.
Hayirdir canim rabbim agrilarini gidersin canim benim mevlam sifa versin inseallahhhh
Zummincim yaaa agri cekmesi coookk zor dualarim seninle rabbim yar ve yardimcin olsun inseallahhhhhhh kendine iyi bakkkkkk:teselli:
zummın dıkkat et canım .........cok mu arın var dr a sor .....ın normal agrılardır dayan azcık daha
iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr. kontrolümüz vardı.32 haftalık olduk..1900 gr olmuş tatlişimiz çok şükür.
toprakçım az kalmış arkadaşım..aklıma transfer günlerin geldi..aynı merkezde olduğumuz için çok sıkı takip ediyordum..zaman ne kadar çabuk geçiyor..doğum tarihin belli oldu mu?
zümmin geçmiş olsun..ağrılarını doktora sorup bol bol dinlen...benim de 2 gündür bütün kemiklerim sızlıyor remen..parmaklarım çok şiş..
şenaycım nasılsın..senin doğum tarihin ne zaman..
muallim cimcime kızlarımız nasıl oldular..allahım şifalar versin...ne zaman çıkıyorlar...
arkadaşlar ben de facebook tan eklemek istiyorum sizleri.
gülencim sana facebooktan davet gönderdim..ama eklemedin..diğer arkadaşlara da senin sayfandan ulaşıp davet göndermeyi düşünmüştüm..
bnde bebek odası için cici cici şeyler aldım..kapı süsümüz, sepetimiz, takı yastığımız ,hazır.. bebek şekeri hazırlamak için malzemelerimizi de aldık..sıra yapmaya geldi..Rabbim tamamına erdirip isteyen herse de nasip etsin inşallah..
bu arada su tebrik ederim hayırlı olsun...
Burgecim hoşgeldin maşallah kızın kocaman olmuş büyük ihtimal 3 kiloyu geçkin doğar pompişin...Doğum tarihi büyük ihtim al 22 şubat.Ama şöyle oturup ayrıntılı olarak konuşmadık dr. ile.Ben halen doğumu nasıl yapacağıma karar veremedim.Dr da kararı bana ve eşime bıraktı.Hayırlısı artık.Sana ismimi özelden atarım burge faceden arkadaş olur birbirimizi daha kolay takip ederiz.
Zümmincim çok geçmiş olsun canım ya, sancı tarzı mı hissettiğin ağrı?Hamsine tembihle biraz daha içeride kalsın...bir 2-3 hafta daha içeride kalabilse çok iyi olur...
şenayy bizi eklemeni bekliyoruzz canımm
mine nasıl oldu acaba yaa allah yardım etsın
benımde ksasılmalarım baya kuvvetlıı
günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese...
zümmincim geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Burge'cim maşallah bebişine, benim doğum da 22 şubatta, toprakla aynı gün doğurcaz inşallah...
SU'cum, inşallah kalp atışlarını duymak ve kucağına almak da nasip olur, işyerin çok stresliyse hamileliğini riske etmek gerekmez tabii ama maddi zorunluluk varsa şayet onları kafaya takmamayı da öğrenmelisin canım.. Allah eşine şifalar, sana da sabırlar versin canım..
Muallimcim bende merak ediyorum bulut'u... inşallah en yakın zamanda haberdar eder bizi... Bensunaz'da hiç girmiyor, nerde kaldı bu kızlar?
Gülaycım ekliyorum canım sizi facebook'uma, öptüm..
Toprak'çım bebi şekerleri ne durumda bitirebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?