Tp Bebek ve Akupunktur

Herkese Merhaba,
Güzel dilekleriniz ve temennizlerinin için çok teşekkür ederim.Eşim hep Niye güzel şeyler bizi bulduğunda neden BıZ demiyorsak,kötü şeyler bizi bulduğunda neden BıZ demiyelim.Hastalık ve tedavisi boyunca hep böyle düşündü. Ve inşallah hep çocuğumuz olur diye dua etti. Hatta önceki hamileliğimde pozitif sonucu aldığımızda '' hemşirelere getirin kemoterepileri!" diyormuş iğleşeceğim artık baba olacağım demiş.
Kısaca çok UMUT etti,olmadı hayırlısı dedik. Ve bu sefer pozitif sonuç alınca hiç konuşmadık,dile getirmedik hevesmiz kursağımızda kalmasın diye.
ışe gelince benim mesleğim mali müşavirlik. Ve Türkeye'nin her yerinde mağazaları bulunan büyük bir şirkette çalışıyorum. Etrafımdaki yöneticilerin hepsi erkek ve hırslı. Beni rakip olarak gören insanlar. Ben eşimin sağlığı ile uğraşırken dahi pes etmeyen insanlar. Hırs tamamen gözlerini bürümüş. Çalışmayıp ama çalışırmış gibi görünen insanlar. Ben öğle olamıyorum yöneticiyim ama kendimde çok çalışıyorum. Çok yoğun ve stresli bir yer. Transfer sonrası bile hep mesailerde sinir harbi içindeydim. Ve durmadan moral bozukluğu içinde ağladım hep.Zaten doğumdan sonra oaraya gitmeyi düşünmüorum. Hatta ilkinde düşük yaparkende mesaideydim... Ama arkadaşlarımı ve çalışmayı çok seviyorum. ınanılmaz hareketli bir tipim. Ama işimin bu riskleride var.
Çok uzun yazdım biliyorum. Bugün doktora gittik. 5+2 dedi. Kese de bir tane 8mm.dedi. Kesenin üstünde bir şey daha var ama diğer tutunmamış embriyo gibi dedi.
Benim kan değerim 11.gün 264 15.gün 1540 idi. Ama sağlık olsun tek olsun .
Kesinlikle işe gitmiyorsun dedi ve 20 günlük rapor verdi.
Hepiniize kucak dolusu sevgiler

Gülencim merhaba,seninle ilgili bütün detaylarıda biliyorum hatta resmnide görmüştüm. Pozitif haberini bile merakla bekledim. Çok öpüyorum... Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin....

sevgılı su.............masallah bebısıne ....sonuca gore cogul gıbı duruyıoo ama gelışmemeış olabılır olsun tek olsun ıyı olsun ınşş esınle ne guzel dusunmusunuz ınş tamamına eresın canım ış ble streslıyse bencede gıtme cok etkılıyoo rekaber yıpratır senı valla bende devam etmedım cunku gercekten ortam gergın olunca hamılşeleı ıyı olmuyoo .......ınş ıyıce sarılsın bebegın sana....hıç bırakmasın

nıl cım zorlu gunler bu gunler ınş gececek canım dayan az daha........benımde altıncı aya kadar tatlı gormek ıstedı canım caydan nefret ettım ekmek yıyemedım sonra duzelıyoo ınşş cok zor ama guzel..........rabbım ayırmasın canım bebısınden ..dun hastaneyye gıtım emzırmeye bı kadın daha vardı oda emzırdı bebegını ıkız bebeklerı yazdım mı bılmıyorum kafam yogun ya neyse yıne yazayıım yaslılık garııi............yırmı senne soınra oldu dedı ........bı kız bı oğlan bebeklerı 35 haftada dogmuşlar sarılık olmuşlar kuıvezdeler.........ıkıncı denemesı ......gorsen emzırırken ne hos........ne guzel seymışş dedı emzırmek .............rabbım evlartlarımızı bıze bagışlasın hayırlı omur versın ınş dostlarzemuszemus

Arkadaslar doktorum toplama oncesi akupunktur tavsiye etti ne dersiniz?

canım ne guzel bu dr kım merak ettım genelde gerek yok dıyolar bız ısrar edınce olur dıyolar........ne dıyelım valla eyvallah derım ........uygun bı yer ara ınşşş bulursun ve gıt ınş.......gercekten ıyı oluyo rabbım kolaylık versın ınş kavusursun canım

Su canım benim eşimde mali müşavir.Sizin işinizin ne kadar stresli olduğunu çok iyi biliyorum...O yüzden bence dr. ne diyorsa onu yap ama işin tabi ki bir de maddi boyutu var...ınşallah hakkınızda hayırlısı olur...Bebikini görmüşsün bu arada gözün aydın...

iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr. kontrolümüz vardı.32 haftalık olduk..1900 gr olmuş tatlişimiz çok şükür.
toprakçım az kalmış arkadaşım..aklıma transfer günlerin geldi..aynı merkezde olduğumuz için çok sıkı takip ediyordum..zaman ne kadar çabuk geçiyor..doğum tarihin belli oldu mu?
zümmin geçmiş olsun..ağrılarını doktora sorup bol bol dinlen...benim de 2 gündür bütün kemiklerim sızlıyor remen..parmaklarım çok şiş..
şenaycım nasılsın..senin doğum tarihin ne zaman..
muallim cimcime kızlarımız nasıl oldular..allahım şifalar versin...ne zaman çıkıyorlar...
arkadaşlar ben de facebook tan eklemek istiyorum sizleri.
gülencim sana facebooktan davet gönderdim..ama eklemedin..diğer arkadaşlara da senin sayfandan ulaşıp davet göndermeyi düşünmüştüm..
bnde bebek odası için cici cici şeyler aldım..kapı süsümüz, sepetimiz, takı yastığımız ,hazır.. bebek şekeri hazırlamak için malzemelerimizi de aldık..sıra yapmaya geldi..Rabbim tamamına erdirip isteyen herse de nasip etsin inşallah..
bu arada su tebrik ederim hayırlı olsun...

Burgecim hoşgeldin maşallah kızın kocaman olmuş büyük ihtimal 3 kiloyu geçkin doğar pompişin...Doğum tarihi büyük ihtim al 22 şubat.Ama şöyle oturup ayrıntılı olarak konuşmadık dr. ile.Ben halen doğumu nasıl yapacağıma karar veremedim.Dr da kararı bana ve eşime bıraktı.Hayırlısı artık.Sana ismimi özelden atarım burge faceden arkadaş olur birbirimizi daha kolay takip ederiz.
Zümmincim çok geçmiş olsun canım ya, sancı tarzı mı hissettiğin ağrı?Hamsine tembihle biraz daha içeride kalsın...bir 2-3 hafta daha içeride kalabilse çok iyi olur...

Arkadaşlar herkese günaydın,
ıyi dilekleriniz için herkese teşekkürler. Ben bu formu keşfetmeden önce kardeşim Amerikada okuyor o
bana akupunkturu tavsiye etti. Hatta Dünya sağlık örgütü listesinde yer almış olup, bazı hastalıklarda tedavisi kanıtlanmıştır.
Burayıda okuyunca gitmeye karar verdim. Bunun için Ekimden transfere kadar yani Ocak ayının sonuna kadar toplamda 24 seans gittim. Ben fazlada gitmiş olabilirim. Stresliydim ve 5-6 kilo fazlam vardı onlarıda verdim.
Ama Türkiye'de bu işi yapan toplam 10 Akupunkturist varmış. Benim gittiğim doktor onlardan biri idi.Oyüzden bu işi bilen birine gitmek en doğrusu.
Sağlıcakla kalın. Herkese sevgiler

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dümn doktor kesenin üzerinde bi şey daha var ama tutmamış olabilir dedi.
Kan değerlerimde hep yüksekti. Acaba bu ikinci olup sonradan görülebilirmi. Böyle bir durum ile karşılaşan olmuşmudur.
El muallim geçende kayınvalidem, küvezde kalan çocukların ışığı iyi ayarlanmadığı zaman gözlere zarar verebili demişti. Aklıma sen geldim. Acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi.
ınşallah senin çocuklarda sıhhatlerine kavuşup, biran önce evinize dönersinşz.

gunaydın kızlar.........ınş bu ayın sonunda bebış sesş-lerı dolucak buraı bakalım once kım gırecekk buraya..........su bebekler her hafta kontrolden gecıyoo evet dogru ınş sıkıntısız gelırız eve canım
bulut neden gırmıyoo acaba nasıl..........su daha bebegın cok mınık bazen baska kese gorulebılıyo beklıcen canım hayırlısı olsun ama net olarak tek ıse tektır dıgerı tutunamamış olabılır

burgee masallahh o kadarr buyudunuzmuu yaa
sıkıntılı donemler zaten 30 dabn sonraa
senınde oldukca az kalmış
buarada facebbokta adını bılmedım ıcın eklememısımdır kusura bakma canım ya bır daha ıstek atarsan onaylarım

şenayy bizi eklemeni bekliyoruzz canımm

mine nasıl oldu acaba yaa allah yardım etsın
benımde ksasılmalarım baya kuvvetlıı

günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese...

zümmincim geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?
Burge'cim maşallah bebişine, benim doğum da 22 şubatta, toprakla aynı gün doğurcaz inşallah...
SU'cum, inşallah kalp atışlarını duymak ve kucağına almak da nasip olur, işyerin çok stresliyse hamileliğini riske etmek gerekmez tabii ama maddi zorunluluk varsa şayet onları kafaya takmamayı da öğrenmelisin canım.. Allah eşine şifalar, sana da sabırlar versin canım..
Muallimcim bende merak ediyorum bulut'u... inşallah en yakın zamanda haberdar eder bizi... Bensunaz'da hiç girmiyor, nerde kaldı bu kızlar?
Gülaycım ekliyorum canım sizi facebook'uma, öptüm..
Toprak'çım bebi şekerleri ne durumda bitirebildiniz mi?

Nil'cim Allahın izniyle testleriniz de iyi çıkar, senin de ağrıların hafifler ve tamamen gider inşallah... Bulantın ve kokulara karşı fazla hassasiyetin yoksa neden yiyemiyorsun canım ya, inşallah iştahın açılır en kıa sürede canım...

zummın dıkkat et canım .........cok mu arın var dr a sor .....ın normal agrılardır dayan azcık daha

şenayy bizi eklemeni bekliyoruzz canımm

mine nasıl oldu acaba yaa allah yardım etsın
benımde ksasılmalarım baya kuvvetlıı

cok saolun arkadaslar....dün cok agir nefes aldim belim agrimaya basladi...hep yattim annem kaldirmadi...Rabbim insallah biraz daha dayanmami nasip eder...Allah hepinizin yardimcisi olsun....hepinizden Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…