Tp Bebek ve Akupunktur

toprkacım ınii ben sıparış verdım ınş alıcam yarın.......yapmak zor geldı......ınşşbebek çıkolatamızıda alıcam gecde olsa bızde cok sukur hazırlıkları tamamlıyoruz

Selam guzel anneler ve anne adaylari
Gununuz bereketli dualariniz kabul amelleriniz makbul Cumaniz mubarek olsun inseallah
Su mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine Rabbim hayirli saglikli dogum yapmayi dogan kiscelerimize ve annesine hayirli uzun ömurler versin inseallahhhhhhh.
Rabbim hepimize saglik sihhat nasip etsin
Bugun benim dogum gunum
Yillar sonra ilk defa inseallah bebegimle giriyorum.Coooook duygusalim boyle bir cuma sabahi dogmusum.
Canlarim ne olur bizim icin dua edin sizleri coook seviyorum iyiki varsiniz.Hersey gonlunuzce olsunopuyorumnanaktan

canım yaaaaaaaaa ne guzel ıyıkı dogdu arkadasım.........cuman mubarek ols omrun guzel bereketlı evlatların hayırlı olsun yuvan huzrlu olsun ınşşşşşşşşşşşş.................opuyorumnanaktan:lepi::lepi:alkisalkisalkis

herkese hayırlı cumalar...........toprak senay gulen nıl bensu gökce kaymaklım bulut denız mamba lıyadora burge ve tum guzel dostlar rabbım guzel gunler versın saglıklı evlatlar versın mutlu yuvalar versın af ve afıyet versın ınşşşşşşşşşş

Günaydın kızlar...Nilcim eşinle ve güzel bebişinle nice mutlu senelere...Güzel , sağlıklı ve mutlu seneler hep siznle olsun...El muallimcim sipariş vermekle iyi yapmışsın.Ben zaten yetenek düşmanıyım , eşimde canı tez biri bizim için bebek şekeri yapmaka tam bir komediye dönüyor)) Dün 1 saatte 10 tane şekeri ancak yapabildik....Ben hastaneye gelenlerede bebek şekeri versem diye düşünüyorum ama bebek çikolatası mı vermek gerekir illa ki.Gerçi biizm şekerler içi çikolatalı büyük badem şekerlerinden...Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

Herkese hayırlı Cumalar....

Muallim'cim duaların için Allah razı olsun senden.. bize AMıN demek düşer...

NıL'cim doğum günün kutlu olsun canım, inşallah gelecek yılda bebeğin kucağında gireceksin yeni yaşına.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım...

Toprak'çım maşallah kızına, ne kadar uslu ve cici bir kız.. inşallah doğumdan sonra da annesini üzmez hiç, uslu bir kuzu olur.... Toprakçım yaptığım şekerlerden bi resim koysana görelim.. valla ben daha hiç onları çok detaylı düşünmedim... üzerinde minik bebi biblosu olan çikolatalarından alırız belki diye düşündüm... onlarda bayağı pahalı sanırım, ama mevlitlerinde mutlaka yaptırırm, bizim aile de müthiş kalabalık, elde yapmakla başa çıkamayız...

herkese hayırlı cumalar...rabbim dualarımızı kabul etsin....çok şükür bende iyiyim...bizde 5 hafta 4 günlük olduk...normalde 6 haftalık olmamız gerek son adetime göre ..doktorum ultrasonda 5 haftalık dedi...kesemiz 4 gün önce 6.7 mm di ..sizce normalmi..haftaya tekrar çağırdı..kesede bebeği görmek için dedi...kızlar bu hafta görmem gerekirmiydi...allahım inşallah pıt pıt atan kalbinide görmeyi nasip eder...kızlar herşey hamile kalmayla bitmiyormuş onu öğrendim...inşallah herşey yolunda gider sağlıkı 9 ay geçirip bebeğimi kucağıma alırım...bütün arkadaşlarım....

Son düzenleme:
canlarım artık doğuma az kalmış inşallah bende o günleri görürüm....birde şu takvimi nasıl yapıyorsunuz...yaptım olmadı....

Gnaydınn kıslarr
nill dogum günün kutluu olsunn canımm nice nice yıllara olsun inşallah bebeğinle ve eşinlee
bulut sen nasılsınn gittinmi doktora?
gülsümm sen nasılsınn cnaımm?
benimde dogum tarihim belli olduu 27 subat saabah 08:00de sezeryan olacağımm ehuuu
nevin biz tatlı alacağız canım şekerim benim süs lavantalı bozmasınlar deyü lavantalı yaptım süprizzzzz
birde kurabiye yapacağımm evde

Arkadaslar guzel dilekleriniz icin Allah razi olsun
Inanin ben coook kotuyum gene bugun.Sancim var coookk halsizim basimi kaldiramiyorum niye zayifliyorum yafffff
Az az yemeye gayret ediyorum.Yazik esim isten geldi mutfaga girdi canim benim kiyamam ama ne yapim gucum yokkkk kimsem yokkk ahhhhh gurbet iste inseallah bu gunlerimde gececek Allahin izniyle Esim her seyi planlamis yemege gidelim diye maalasef kiyafetlerimi giyecek halim yokk dedim.
Biraz uzuldu ama hele bir duzeleyim her seyin acisini cikaracam dedim Canlarim sizde boyle oldunuzmu kendimi coook verimsiz hissetmeye basladim.Halan daha korkularim var bie sey olacak diye ödum kopuyor ne olur dua edin artik ayaklanayimmmmmm

nil 14 bi gec rahatlarsın hepimiz öyleydik anacım

nilcim, canım dayanman lazım, moral bozukluğu yok... ben çalışıyordum o günlerde tabii, işyerinde gayret ediyorsun ve zaman geçiyor, sonuçta elin işi, ama evde daha da kötü olurdum herhalde... ama eve gelince üzerimi bile değişemeden kendimi koltuğa attığım gibi uyuyordum, eşim gelip bişeyler hazırlıyordu... sakın zayıflıyorum diye kafana takma, sorun yok.. ben hala zayıflıyorum, 12-13 kilo aldım hamilelik boyunca ama el ve ayaklarımdaki şişlikler dışında, yüzüm, kollarım, omuzlarım hep inceldi farkedebiliyorum.. ama tek tesellim bebeklerin gelişimi iyi gidiyor...
Ne tarz şeyler yiyorsun canım, ben hiç tatlı tarzı yiyemedim, hep tuzlu, sarımsaklı ve turşu gibi şeyler canım istiyordu..sabahları salça ekmekle kahvaltı ettiğim oldu.. kendine alternatifler geliştir canım, gülenciminde dediği gibi 3 ay civarı inşallah bişeyin kalmayacak....

Herkese iyi akşamlar,
Siz beni tanımasanızda aslında ben hepinizi tanıyorum ve hazirandan beri takip ediyorum. Bizde çok kötü günler geçirdik (kötü bir hastalık). Kimseyi üzmemek için adından bahsetmiyorum. Eşimin rahatsızlığından dolayı dondurulmuş sperm ile tam 6 kez denedik. ikinci denemede oldu ama düşük. 4.denemede dış gebelik ve nihayet 6.denemede pozitif. Aslında diğer denemelerde eşimin rahatsızlığından dolayı hep hastanelerdeydik stresten hiç biri olmadı. Çok şükür Allah!a daha rahat bir döneme girdik. Ama benim korkularım bitmiyor. Ya bir şey olursa diye kötüyümü çağrıştırıyorum...çalışmam lazım ama eşimde korkuyor bir şey olur diye...
Evde zaman geçmiyor çok sıkılıyorum kendimi hep dinlemiyorum. Oysa transferden sonra sadece 1 gün yattım ondan sonra hep işteydim hatta mesailere bile kaldım...
Bu arada hepinizi çok uzun zamandır tanıyorum. sayenizde tedaviden önce akupunktura gittim. Muallim kızlarına o dönemde hem üzüldüm hem sevindim. Toprak duruşmalara nasıl gidiyor diye cesaretini tebrik ettim. Şenay bende çerkezköylüyüm, eşimde çorlulu. Sanada gıpta ettim hep çalıştın.Şimdi ben korkularımı nasıl yenerim bu konuda ne tavsiye edersiniz.
Umarım herşey gönlünüzce olur.

sevgılı su hosgeldın .......masallah canım basarmıssın rabbım ınşş tamamına erdırsın ınş........sunu bılkı olacak oluyoo ama herseyden onemlısı ınanman ve bol dua.........dua cok muhım ..içini ferah daıma ve guzel gunlerı dusun ......esıne de bol sıfa ınş hersey guzel olucak...stres yapma dıcem ama bılıyorum kı zor aynı seylerı yasadım ve yıne erken geldı benımkıler .......rahat ol ıste yorulma eve gelınce dınlen uyu .......bol su ıç.......hep guzel seyler dınle ve ızle kac haftalık bebısın cınsıyetı bellımı............

günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir hafta sonu olsun....

Su10, merhaba canım, hayırlı olsun bebişin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... muallim arkadaşımın dediği gibi, olacağı varsa oluyor canım, tabiiki dikkat etcez tedbir alcaz, ama sorun olcak diye pamuklar içinde de oturamayız(bir risk yoksa tabbiki)... Bence hiç korkma ve Allah'a güven, çok şükür bu kadarını vermiş bu kadar sıkıntıdan sonra, kucağına almayı da nasip eder inşallah... Eğer çalışma imkanın varsa ve çok yorucu bir iş değilse bence iş hayatına devam et canım. hem zaman geçer hemde kafan dağılır... kendine iyi bak hemşerim, çok öptüm...

su benı tanımıyor kaydirigubbakcemile3
bende dondurulmuş sperm ıle hamıle kaldım
ve bende benzerı korkular yasadım neredeyse ılk uc kafayı yıyecektım korkudan
sarı akıntım oluyordu onu bıle leke dıye algılsyıp dr koşuyordum
gereksız uzuntuler halada devam edıyor
sanırım dogurmadan gecmıyecek
o donem bana netten uzak durmak rahatlattı

Merhaba kızlar...Nasılsınız bakim?

Nilcim ilk 3 ay ben uyumaktan kafayı kaldıramıyordum uyu uyu ömrü hayatımda o kadar uyumamaıştım.Benim de canım Şenay gibi acı ve ekşi şeyler istiyordu.Özellikle 3. ayda kokulara karşı inanılmaz hassaiyetim vardı ben de yemek yapamıyordum sağolsun yemeği eşim yapıyordu tabi ki soğansız olmak koşuluyla.O günler geçti gittiallaha şükür bak şimdi gün sayıyoruz.Sizinde geçecek inşallah.

Bebekistiyoruz ne yaptı acaba?ınşallah güzel haberlerle gelir...

Su hoşgeldin arkadaşım.Artık senin de katılımını bekliyoruz burada birlikte sevinçleri üzüntüleride paylaşıyoruz, birbirimize destek oluyoruz...Bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına aldırsın...Eşine de çok geçmiş olsun , inşallah allah eşini ve bebeğini sana bağışlayacak.Bizim bir tanıdığımız bahsettiğin organda aynı rahatsızlığı geçirmiş ve şimdi maşallah turp gibi. (Geçen sene bu zamanlar bizde eşimle ilgili böyle bir sıkıntı yaşamıştık.Onunda cildinde tespit edilmiş ve akciğere geçmesinde korkulmuştu.)...Korkulardan bahsetmişsin o korkular hiç geçmiyor sevgili arkadaşım.Bizim nerdeyse 15 gün kaldı doğuma ben halen o korkudan kurtulamıyorum ama bir taraftan da kendimi Allahın ve kaderimin ellerine bırakmış durumdayım.Allah nasip ettiyse bebeklerimize kucağımıza alacağız biz yeter ki elimizden geleni yapalım, takdir Rabbimin...Çalışmaktan bahsetmişsin ben biliyorsun hep çalıştım ve halen de çalışıyorum.Evde kalınca insan kendini çok dinliyor, kendince varsayımlar üretiyor.Senin de işin çok ağır değilse ve düşük tehliken yoksa çalış derim...Ve bana 9 aylık hamile olmama rağmen 5 aylık mı hamile misiniz diye soruyorlar?Bu da çalışmanın faydası sanırım...

Şenaycım halımız perdemiz gelsin odamızın şekerlerimizn fotoğrafını koyacağım...

Toprakçım sabırsızlıkla bekliyoruz cicileriniz..

bu arada yazamadım bir türlü, ben facebook kullanmıyordum, hatta kıskançlık yapıp eşimi ekleyen eski bayan arkadaşlarını bile silmiştin facebook'undan :) ama bugün kaydoldum, biraz acemiyim, pek özelliklerini de bilmiyorum, fırsat bulduğumda ekliycem sizleride.. bugün de işle ilgili biraz fazla kaldım bilg başında ayaklarım şişti... kendine iyi bak öptüm

Kizlar guzel hafta sonlari diliyorum hepinize
Toprakcim benimde aksine uykusuzluk cccoook cektim inanin ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI
Hic bir seyden midem bulanmadi kokulara karsi olsun mutfaga girip hersey yapabiliyorum.
Hafif mide bulantilarim oluyor.Ben transferden beridir sancim coook oldu.Bel ve kasik agrisi cekiyorum doktorum normal diyor.Tansiyonum asiri derecede dusuk hic istahim yokkkk zorla yiyorum cook takatsizim halim yok inseallahhh gececek bunlar rabbimn izniyle insan ister istemez korkuyor.
Bu sancilardan kortum coookkkk elimde degil ne yapim.Zorla bulunca 20 senedir savas verdim Kolay degil yasadiklarim bu kadar oldu rabbimin izniylede yavrumu dunyaya getirmeyi mevlam nasip etsin inseallah hepimize.
Senaycim benimde hep eksi seyler canim cekti tatlilari gozum gormuyor.Haftaya bakalim testlerimiz var.Inseallah her sey yolunda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…