- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.081
canim benim sagol insallah....canım hıç moral bozma bu degerler kesın degıl hatta cogu kez hatalı.......zaten onıkıncı hafta ense olçumu olucak o olçum ıyı cıkarsa cok ıyı artık telaş etme derım hıç gonlunude bozma .detaylı ultrason ınş ıyı cıkacak gor bak .......zaten detaylı ultrasındada bebek cok buyumuş oluyoo amnıyosentezın kuçukte olsa rıskı var bence hersey guzel olucak ne olur sıkılma canım rabbım tatlı bı bebış sunuyoo sana onu sev taduını cıkar kız veya erkek onemlı degıl dogru daha cok kuçuk en ıyı sonuş 17 18 haftalarda sölenıyoo .......oda cok muhım degıl yetrkı gelsın annesıne ...........canım yemene dıkkat et ve dınlen ve bebegını sevv
Canim benim gecmis olsun bence her sey yolunda inseallahhh
Seninle beraber attik adimlarimizi rabbim inseallah hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip eder.
Bende baya bi korku yasadim 1 hafta hastanede kaldim neyse simdi iyiz.
Bizimde haftaya bakalim test lerimiz inseallah bir sorun olmaz.Nekadar zormus hamile kalmakla bitmiyormus valla rabbim buyuk bu kadar zorluklari astik inseallah bundan ötesi bekledigimiz gibi olur.
Canim bi sey sormak istiyorum sen halan progestona devam ediyormusun hastanede hemen kesilmesin dediler doktorlar kendi dok dun hap seklinde tekrar vajinal yoldan sabah aksam bir kere sonrada teke dusururuz dedi.
HAYIRLISI BAKALIM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAHHHH
canim benim sagol insallah....
amin insallh ...gecmis olsun cnm...bu keciler boyle ara ara uzuyor bizleri...biz herseye raziyiz...yeterki saglikla gelsinler...
nilcim ben 9+2 de igneyi biraktim jele baslamistim...11+1 de gittigimdede jelide birakmami soyledi doktorum...bende endise ettim birden birakinca..ya bebek duserse dedim...doktorum 12.haftadan sonra plesentasindan kendi destegini aliyor endiselenme dedi...simdilik vitamin ve demir ilaci kullaniyorum...folikasitte kesildi...
jeli gunde 1 kez yapiyordum onuda birden biraktik...kanamam falan olmadi sukur 1 haftadir o konuda sikayetim yok...sen istersen burdaki merkezden kesin bilgi al ona gore birak...biliyorsun zor elde edilen gebelik..
Hayirlisi canim...iyi bak bebise,kendine...
bu arada ben 74 kiloyum 10 kiloyu iki tedavide aldim malesef ohaoldumsmile
olsun napiyim sonu guzel olsunda hersey icin cok tesekkur ederim sizlei cok seviyorum
Zümmincim geçmiş olsun canım ya , ayağa kalkma , kendine dikkat et...Allah korusun ama sen de 3 hafta sonra ki benim , Gülay ın , Şenayın doğumuna katılacak mısın ne?Sen biraz daha bekle bir 36 yı görürsün inşallah...
mine kac olmuş rahım agzı ınsallah 2 hafta dururyaa
gulen canım cok sukur bu haftada ıyı cıktı gecen hafta korkmıuştu dr ama bu hafta ıyı dedı sasırdı kendıde............artık masallah ıyısınız korkmaya gerek yok gelsın bebekler ınşş
bu arada ben 74 kiloyum 10 kiloyu iki tedavide aldim malesef ohaoldumsmile
olsun napiyim sonu guzel olsunda hersey icin cok tesekkur ederim sizlei cok seviyorum
Zümmincim, inşallah bebişin zamanını bekler canım, ne kadar aceleci bir bebek çıktı bu böyle... geldiğinde sıkı bir ısırılmayı hakediyor yaramaz.... iyiki annen yanında canım...
insallah toprakcim...doktorumda oyle diyor...siz ohss atlattiniz,bunuda atlatcaksiniz diyor...ayy insallh bende sizler gibi ciciler alirim...saglikla gelsin insallh...cnm o guzel yureginle verdigin destek icin cok sagol...dilerim hersey o guzel yureginin diledigi gibi olur..Kızlar bir 12 yi bitirip 13. haftaya girin çok rahatlayacaksınız yavaş yavaş eski enerjinizi yakalayacaksınız az kaldı sabredin...
Nilcim az kaldı sezeryan olursam 19 günüm kaldı.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bebekistiyoruz inş. herşey güzel olacak korkma , senin bebeğinde Nil in bebeği gibi çok güçlü bir bebek.1 kızımız ve 1 oğlumuz daha geliyor hadi hayırlısı...
Gülaycım cidden de yarın ben de çok rahatlayacağım 36 dan sonra doğum olsa bile küvöze biile almıyorlarmış heralde...Cuma günü Senin de 36 doluyor 37 ye giriyorsun.Esedanın bebeğini gördüm bugün diğer topikte çok garip oldum.Allah nasip ederse 2-3 hafta sonra bizim bebeiklerde gelecek.Allah herkese nasip etsin...
iyi akşamlar herkese,
Bebek istiyoruz canım geçmiş olsun, canım inanıyorum ki bebişin çok sağlıklı ama endişelenmemek elde değil... geçen hafta bir arkadaşım ve eşi aynı endişeyi yaşadılar.. ama çok şükür sorun yokmuş.. sendende güzel haberler alcaz inşallah...
Muallimcim kızlarını sevmişsin, hasret gidermişsin gözün aydın canım... bizde kucağımıza alacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
Toprakçım, gülencim maşallah riskli haftaları iyice geride bıraktınız.. bende 1 hafta daha atlatsam rahatlıcam.. Bu arada gülencim sen doğumu nerde yapcaktın canım?
Nil'cim, bende ilk haftalarda sürekli kilo vermiştim, hem tedavi sonrası çok fazla su birikmişti hemde yiyememiştim... ama geçecek inşallah.. eşim çok sıkıştırıyordu beni yemiyorum, bebekler beslenemiyor diye, ama doktorum hiç zorlama dedi, bişey olmaz... leblebi ve krakerle yaşamıştım bir süre.. birde yoğurt ekmek iyi geliyordu bana...
Zümmincim, inşallah bebişin zamanını bekler canım, ne kadar aceleci bir bebek çıktı bu böyle... geldiğinde sıkı bir ısırılmayı hakediyor yaramaz.... iyiki annen yanında canım...
muallımcım sen bebeklerını eve getıremdın dımı onceden senle yazısmıstık ama artık gorusemıyoruz
calısıyonmu sen canım bebekler eve nezman gelcek canım allah kavustursun canım beklerıne
bızde 1,cı deneme olumsuz oldu bundan sonra 2,deneme ıcın ugrascaz ama unıversıte hastanesı dusunuyorum bılgın var ıstanbul dakı unıversılerden hangısı ıyıdır cok bılgı almak ısıtorum ama bulamıyorum pek ıyı sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?