- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.281
hayırlı cumalar kızlarrrrr
bennnnnnnnn hamiiiiiiiiiiilllllllllleeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmm çok şükür rabbim e dün gittim kan verdim ve kesede göründü çok şükür inş rabbm tamamına erdirir dua edin bana olurmu ayın 4 ünde kalp atışını duymak için gidicez
rabbim isteyen herkese naasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bensucum sıra sende inş gelir minigim tez vakitteeeeeeeeeeeeeeee
bennnnnnnnn hamiiiiiiiiiiilllllllllleeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmm çok şükür rabbim e dün gittim kan verdim ve kesede göründü çok şükür inş rabbm tamamına erdirir dua edin bana olurmu ayın 4 ünde kalp atışını duymak için gidicez
rabbim isteyen herkese naasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bensucum sıra sende inş gelir minigim tez vakitteeeeeeeeeeeeeeee
sagol bitanem rabbim ol deyince çok şükür oluyor inş tamamına da ereriz hayırlısı ile ayın 4 ünde gidicem kalp atışları için inş duyarız sen nasılsın nasıl gidiyo canımGökcecim ne kadar cokk sevindim canim cok sükur.
Yeterki rabbim istesin ol deyince oluyor.Canim benim rabbim inseallah hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin.
Allahin izniyle küt küt kalbinide duyacaksin inseallahhh rabbim yardimcin olsun bitanem öpüyorum opuyorumnanaktan
saol toprakcım allah razı olsun inş saglıkla kucaklamak da nasip olur canım sen nasılsınÇoooooooooooooooooooooooook sevindim Gökçecim...Valla ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sağlıkla kucağına aldırsın pompişini...Nilcim sıkıntılar olacak ilk zamanlar , çok yakında daha iyi hissedeceksin kendini enerjin yerine gelecek...Hep dualarımızdasınız...
sagol canım çokk şükür rabbime fazla bekletmedi inş saglıkla kucaklamak da nasip olur sende ne var neyok canım dua edin bana olurmugökcem.....cok sevindim...Rabbime sükürler olsun...cok sevindim...hemde cok...
canım yaa çok sagol rabbim inş seninde yüzünü güldürür bu kez hayırlısı ile sende ben de ve siteyen herkeste bebegine kavuşur hayırlısı ile inş yeniden ve tez zamanda gelir minigin canım inşşş benim dogal yolla geldi biraz korkum var benimde kan pıhtılaşması ve hücre bozuklugu oldugu için bakalım inş saglıkla kucaklarım canım sende tez vakitte hamiş olursu n inşşşşşş dualarım seninlegökçem canım hayırlı olsun inşallah sen bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla..çok sevindim...seninde kendiliğinden oldu değilmi....rabbim sen nelere kadirsin...sen bizlerin yuvalarını çoçuksuz koma..bizlerede hayırlı evlatlar nasip et...amin..............çok dikkat et kendine ne olur..kaybetmek çok zor..biliyorum verende rabbim alanda rabbim....inşallah yarım kalan mutluluğuma yakın zamanda kavuşurum.....
ayy tatlım benim senaycım çok sagol canım inş saglıkla kucaklarım inşş dualarını esirgeme canım kibGÖKÇE'cim, nasıl güzel bir haber bu böyle, Allahım şükürler olsun... Mucizeni bi daha gördük.... Canım benim, çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah.... İnşallah kalp atışını da duyacaksın ve 8 ay sonra kucağında görcez bebişini....
BENSUNAZ'cım, Allahın izniyle ben senden de böyle bir mucize haberi bekliyorum, içime öyle doğuyor...
Herkese hayırlı cumalar...
Toprak ve Şenay artık geri sayım başladı... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bizde sağlıkla kucağımıza alıp , koklarız....
Muallimcin allah sanada kolaylık versin.... 3 tane kuzucuk var evde......
Gökcecim senin adına çok sevindim. Kalp atışlarınıda sağlıkla kısa zamanda duyarsın inş..
Bulutcum Rabbim sana büyük sabırlar versin.. Bende yaşadım ve şu an aynı korkularım devam ediyor..
Toprak kucağına alacak ama hala kaygı ve korkuları bitmiyor.Bu süreç onlar büyüdükçe devam edecek.
Tıpkı ailelerimiizn bizi hala çocuk görmeleri gibi..
Ama sabırlı olacağız ve şükredeceğiz. Eminim sende öğle yapıyorsun.
Rabbim o kadar büyükkü, her şeyin sabrını ve kolayını veriyor sen hiç merak etme...
Gülencim Paşan hayırlı olsun...Sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?