- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.301
canım çok ükür kendiliginden geldi ama biraz tedairginlik var tabi kalp atışını duyarım inşş darısı sana ve isteyen tüm kadınlara olsungökçecim.....sen kendiğindenmi hamile kaldın? ay çok sevindim yaaaa....ALLAH tamamına erdirsin inşallah......
kızlar selammmmm..........ay gokce ne guzel ya tebıkler canım rabbım tamamına erdırsın ınş darısı bensu kaymaklım ve tummm ısteyenlere ınş............hadı az kaldı kızlar hasasalastınız dımı.........ınşş saglıkla ınş.........mambanın dedıgı gıbı hareket edın bolbol ben bı hafta surmedı kalktım ayaga.......bebışlerle olucaksınız cok guzel col nılcım ıyı bak kendıne bulut sende ınş......mambaaaaaaaa kızına masallah enımkıler yıkadık bıgun cok sekereler mısıl mısıl uyudular ama gece sıkkıntı oluyto.....hepsı koro halınde ağlıyoo.......bı yatrdımcı arıyorum ınş bakalım......ıyı bakın kendınıze su sende canım kım varsaaaaaaaaa bol dua rabbım yuregınıze gore versın
canım çok saol allah razı olsun nş rabbim sanada isteyen herkesede tez vakitte gönderir inan benimde umudum kalmamıştı ki biliyosunuz bende hücreler bozuktu rahim tersti kan pıhtılaşması vardı guatr ve prl vardı çok şükür rabbim gönderdi inş rabbim tamamına erdirir beni ve tüm hamileleri sanada dua ettim inş tez vakitte gelir minigin canım amin...kıslarrrr 2gündür giremedim nete neler olmuş nelerrrr!!zemuszemus.....gökçecimmm canım benimmmm çooookkk tebrik ederim seniiii...RABBBİM saglıcakla sıkıntısız taşımayı nasip etsin vede hayırlısıyla doğurmayıdaa......şenayımım demesi gibi inşaaaaaaalllllaaaaahhhhh bende dogal yoldan hamile kalanlardan olurum inşaaaallllllaaahhhhh.......gökçecim hamişlerin duaları kabul olurmuş benim içinde dua et canım.......şenaya vede topragıma hayırlı dogumlar nasip etsin RABBİM......herkeze hayırlı geceler...esenle kalın...a.s....
canım benim bende seni çok öpüyorum seninde doguma az kaldı duygulanmışsın aglamışsın inş kucagına alınca stresin gecicek inş canım kibHayırlı Sabahlar Olsun Herkese,
Dün gündüz biraz fazla uyudum sanırım, bu akşam 12'de yattım, 3 'te kalktım, uyku filan yok 3 saattir... ne yaptıysam uyuyamadım, karnım acıkmış, çorba bile içtim ama yok :) sanırım önümüzdeki 48 saat böyle geçecek...
Mamba'cım maşallah ALİN kızımıza, annesini hiç üzmüyor, bende çok zorlanacağımı sanmıyorum, annem sürekli yanımda, ve çok şükür istanbul'da değil, kendi memleketimde Çorlu'dayım.. yakın akrabalarımız çok fazla burda.. yengelerim,hala, teyze bol ve sağolsunlar şimdiden hiç yalnız bırakmıyorlar ve bebeklere bakacaklar yardıma gelecekler diye çok heyecanlılar...
Ah toprakçım hep aynı şeyleri yaşamışız, ama bugünümüze şükür....
Muallim'cim Allah kolaylıklar versin, 3 prenses muhakkak zorlayacak seni, kolay değil.. inşallah istediğin gibi bir yardımcı bulabilirsin....
Gülay'cım hst'neden çıktımı acaba, Paşasına kavuştu, ondan mutlusu yoktur şimdi...
Gökçe, bensunaz, zümmin, kaymklım, burge, bulut, su, bluesu hepinizi çok öpüyorum..
canım çok ükür hamişlik iyi gidiyo bulantı aşerme bel agrısı fela yok şuan 6hafta 2 günlük olmuş hayırlısı ile haftaya da alp atışı için giderim sen nasılsın canımkıslaarr hepinize hayırlı pazarlar.......toprak ,şenay yarın bebişler geliyor inşaaallllaaahhhh....hayırlısıylaaa....RABBİM bir çırpıda saglıklı dogumlar nasip etsin..................muallim 3afacanla vakit bulupta giremez herhalde ..RABBİM kolaylık nasip etsin muallimim..........gökçecim ,nilim ,bulut nasıl gidiyor hamişlik.......darısıda inşallllaaaaahhhh tez yakında benim başıma.....kıslarr hepinizi öpüyorum..esenle kalın..
Herkese sevgiler.
Muallim gözünüz aydın. O zor günlerden sonra Allah yüzünüzü güldürdü. Öyle tatlılar ki maşallah.
Toprak, Şenay kolay doğumlar diliyorum, sağlıkla inşallah.
Gökçe çok sevindim. Gözün aydın.
iyi akşamlar herkese.....
canlarım, ben hst'den dönene kadar bir daha buraya giremem herhalde, şimdiye kadarki, dostluk, destek-yardım ve dualarınız için çok çok sağolun, yarın için de dualarınızı eksik etmeyin bizden....
Herkesi çok çoooook öpüyorum, hayırlı akşamlar...
Kızlar yoğun bir günün ardından ancak gelebildim...Biliyorsunuz yarın Şenay ve benim için büyük gün , hepinizden kızlarımız ve bizim için bol bol dua istiyorum, bizim dualarımız hep sizinle...Şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum halan bu anlar kızımı kucağıma alacağım anlar hayal gibi geliyor...Sanırım bu kadar sıkıntı ve mücadeleden sonra tüm yaşananların hayal gibi gelmesi normal , kzıımın gerçekliğine allahın izniyle kızımı kucağıma alınca inanacağım.Yarın ablama buraya haber bırakmasını sağlamaya çalışacağım.Hepinizi çoooook öpüyorum sevgili arkadaşlarım.Unutmayın mutlaka bir gün allah hepimize bebişleri nasip edecek , bu 3. denemede de olabilir 5. denemede de olabilir sadece sabırla mücadele edelim ve umudumuzu kaybetmeyelim...Yarın doğum esnasında hepinize dua edeceğim canlarım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?