- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.321
maşallah maşallah ne güzel muallim ablanın kızları evde...onların yuvalarını şenlendirdiler..minik melekler...rabbim annesine babasına bağışlasın....
SENAYK VE TOPRAK sizlerede geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsunlar....
RABBİM evlat özlemi çeken kullarına çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin....
ARKADAŞLAR MEVLİD KANDİLİNİZDE MÜBAREK OLSUN...RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN..GÖNLÜNÜZDEKİ HAYIRLI İSTEKLERİ NASİP ETSİN...AMİNNNNNNNNNN
ÜMMÜHAN KULUNADA ÇOK BEKLETMEDEN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN...TÜMMMMMMMM ANNE OLMAK İSTEYEN KULLARINA NASİP ETSİN.....İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
Selam kizlar
Öncelikle kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun inseallahhh Rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin aminnnnnn
Toprakcim gecmis olsun canim Rabbim bebegine annesine babasina hayirli uzun ömurler versin ecem kizinizi Allahim sizlere bagislasin ne olur toprakcim bebegini benim icin öpermisin simdi o cennet kokuyordur.Bebegin ve sen Allaha emanet olun dualarimdasiniz canim.
Senaycim canim benim ayni dileklerimide senin icin yaziyorum bebeklerinize ALLAHIM HAYIRLI ETSIN annesine babasina milletine hayir getirsinler inseallah
OOOOOYY yerim ben onlari hemde ikiz kiyamam rabbim sizleri nazarlardan korusun öpüyorum sizleri.
Canlarim sizler nasilsiniz gökcecim nasiul gidiyor.Rahatmisin inseallah her sey yolunda gider bitanem yakinda pit pit kalbinide duyarsin pit pit dahada iyi olacaksin canim.
ummuhan inanki sen ve bensum deniz hep duamdasiniz ALLAHIM BU GECENIN HÜRMETINE TEZ GUNLERDE SIZLEREDE hayirlisiyla meleklerinize kavustursun aminnn
Zummincim hade bakem sirada sen varsin canim benim inseallah sende melegini hayirlisiyla kucagina alirsin kizlar sizlerde benim icin dua edin hepinizi öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?