- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.341
Selam ...
Herkesin Mevlit Kandilini kutluyorum ..
Allahim bu günde ve gecede yapilmis olan bütün dualari kabul eyler insallah ..
Bizlere meleklerimizi bu gece hürmetine nasip eylesin ..
Kizlar dogum yapmis olan bütün arkadaslarima , evlatlarini saglikla , anali -babali büyütmek nasip olsun ..
Dogumu yaklasmis olanlara da Allah bi solukta kolay dogum nasip etsin ..
Dilerim evlatlarini saglikla kucaklasinlar ..
Benim size sormak istedigim bu seferki tedavimde bende akapunktur yaptirmayi düsünüyorum ..
Ama doktorum merkezlerinde sadece transfer günü yaptiklarini söyledi .
Sizce bu yeterli olur mu ?
Dualarinizda bizleri de unutmayin ...
Sılam tüm dualarına amin diyorum.İnşallah çok yakında sana ve tüm isteyen arkadaşların muradını verir rabbim.
Akupunkturu sormuşsun , ben ve tüm arkadaşlar tedavinin başından sonuna kadar akupunktur yaptırdık , bence sende tedavinin başından itibaren akup. yaptır.Biliyorsun akupunktur stresi alıyor ve rahmin kanlanmasını sağlıyor.İnşallah bu tedavinde akupunktur şifa olur ve nazlı bebişine kavuşursun...
toprakcım yeni okudum eve getirmissin canım..RABBİM analı babalı büyüütsün........şenayında ikizi olmuş ayyy ne güzel...şenayım çıktımı hastaneden....şenay toprak RABBİM her ikinize saglıcakla büyütmeyi nasip etsin.......nilim mevlüt kandili dua etmisssin..RABBİM binlerce kez razı olsun senden...nil bugün rüyamda yavrum olmuş...ama nasıl sarılıyorum yavruma yavruumm diye...öyle seviyorumki...sonra hareket eden trene biniyoruz bebeğimle..telefonun zıırrr diye çalmasıyla rüyam yarıda kaldı......ALLLAHIM ne güzel bir rüyaydı ..inşalllaaaahhh gerçek olur nilim.........RABBİM sanada hayırlı taşımayı bir çırpıda saglıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin nilim.................gökçecim sen neler yaptın..inşalllaaaahh yavrunun sesinide duyarsın..........muallimcim sende bayagı yoruluyorsundur...ama değer onlar için...mutlu kalın.....zümmüm ,bulut RABBİM sizzlerede hayırlı dogumlar nasip etsin......kıslarr hepinizi öpüyorum..esenle kalın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?