Tp Bebek ve Akupunktur

gokcecim gozun aydin....kalp atislarini da duymussun...mucize dimi...kendi caninin icinde bi can, bi kalp daha atiyor...Rabbim isteyen herkese yasatsin...

gokcecim gozun aydin canim!

senay herhalde ikizlerden basini kaldiramiyordur:) muallimcim daha da mesguldur. yardimci ulabildin mi acaba? toprakcim emzirme nasil gidiyor? sutun geliyor mu?

benim kizim cok iyi masallah. yalniz bu aralar cok tukuruyor cok kusuyor. insallah gececek.

Gökçecim gözün aydın , inşallah bebeğim doğduğu müjdelderini verdiğin günleride görürüz.
Mambacım emzirme iyi gidiyor.Sütüm geliyor umarım kızıma yetiyordur.Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum , bebeğe gaz yapar diye her şeyi yememeye çalışıyorum.Süt olsun diyede bol bol milupanın süt arttırıcı çayından , ayva, incir kayısı kompostosu içiyorum..Süt arttırıcı başka neler var?Tavsiyelerini bekliyorum...Alin 3 aylık oldu değil mi?Maşallah güzel kuzuna...

selam kızlar vaktım yok gercekten........mambacım ayarlıyorum bı yardımcı ınş.......ıyı bakın kendınıze

Herkese ıyi akşamlar,
Gökcecim allah tamamına erdirsin... Toprakcım ve Şenay cennet kokulu kızlarınızı biizm içinde öpüp,koklayın.... El Muallim sana kolay gelsin, inş kısa zamanda her şey yoluna girer.
herkese sevgiler...
Bu aarda Gülen ortalarda gözükmüyor..

sagolun kızlar allah razı olsun hepinizden valla güzel bi duyguymuş rabbim herkese yaşatsın inşşş kimsenin kucagınıda boş koymasın bende inş saglıkla kucaklarım sizlerlede paylaşırım burda :)

yok canim 22 aralik dogumlu. daha var 3 aylik olmasina. ben sut arttirici bir bitki karisimi cayi iciyorum ama o otlarin turkcesi nedir hic birlmiyorum. istersen sana cayin icindeki otlarin adini yazayim sen turkcelerine bak.

yalniz sutu arttirmanin en iyi yolu emzirmek, surekli emzirmek. ne kadar cok emzirirsen sutun o kadar artar. bir de yediklerini oyle cok kismana gerek yok. onu yeme bunu yeme mit aslinda. bizim yedigimiz cok az sey bebekte gaz problemi yaratiyor. ben bir tek brokoli, lahana, briksel lahanasi gibi seyler yemiyorum. bir de tabii sut icmiyiorum kesinlikle.

merhaba arkadaşlar... nasılsınız? inşallah herkes iyidir, son yazılardan toprak'ın da iyi olduğunu anladım.. geçmişi daha sonra okurum, çok yorulmamam gerekiyor...

Ben dün akşam çıkabildim hastaneden, kızlarım geçen hafta prş taburcu olmuşlardı. bende 2. günü sezeryan sonrası yürümeler sonrası nefes darlığı çıktı, ancak gerçek sebebi prş günü anlayabildiler ve yoğun bakıma aldılar.. yüksek tansiyon, akciğerler ve kalbin etrafı su toplamış... 3 gün yoğun bakım, 3 gün normal odada kaldıktan sonra çok şükür evdeyim... Ciğerlerdeki su tamamen boşaldı, kalbin etrafında ki de çok azaldı, bol bol ilaç kullanıyorum, hamileliliğin etkileri azaldıkça, sıfıra dönme şansım yüksekmiş.. ama etkileri kalırsa da bu kadara şükür, ilaçla yaşamıma devam ederim.. Kızlarım sağlıklı ya o bana yetiyor...

Herkesi çok çok öpüyorum...

merhaba kızlar...
şenaycım çok çok geçmiş olsun..Allah şifalar versin...hamilelik sırasında şikayetilerin varmıydı, doğum sonrasında mı olu... inşallah sağlığına kavuşursun bir an önce..kullandığın ilaçlar emzirmene engel oluyor mu peki..kızlarının iyi olmasına sevindm..Allah analı babalı büyütsün... bizim yerimize kokla onları...çok öpüyorum...

benim doğum tarihimde cuma günü belli olacak inşallah...3 hafta kaldı doğuma...zümmin sen naaptın canım.belli oldumu tarih...

toprakcım ne güzell yorumlamıssın RABBİM inşallaaaaaalllahhhh gerçeğe döndürür geceler hürmetineee...RABBİM kimsenin kucagını boş bırakmaz inşalllaaahh..canım toprakcım sen ve bebişinle uzun uzun ömürler ve saglıcaklı yaşamlar nasip etsin RABBİM...............gökçecim gözün aydın .ne güzel kalp atışını duymussun ..darısı inşalllaahhh benim gibi tüm bebek isteyen herkeze nasip olsun........kıslarr hepinizi çook öpüyorum..kendinize iyi bakın ..hayırlı geceler...

ızlar ne güzel minik yavrularınızla berabersiniz...rabbim bizlerde nasip etsin...

muallimciğim sanada kolay gelsin..biraz işin zor ama onlar büyüynce unutursun bunları...

senayk sanda çok geçmiş olsun..bebeklerini hayırlısıyla büyütürsün inşaLLAH....BERABER GÜLÜP OYNADIĞINIZ GÜNLERıDE GÖRÜNCE BU YAŞADIKLARINIZI UNUTURSUNUZ...DARISI BENıM BAŞIMA..ıNŞALLAHHH

toprak canım sen nasılsın bebişle aran nasıl inşallah iyidirsiniz...

veediğer doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlar inşallah sizlerde iyidirsiniz...

GÖKÇE canım seninde gözün aydın..ne güzel kalp atışınıda duymuşsun inşallah kucağına alıp gülücük seslerinide duyarsın...mucizenin meleğinin...
rabbim benide çok bekletmeden yavruma kavuşturur inşallah....kucağıma alıp seveceğim günleride gösterir...sağlıkla hayırlısıyla..

kızlar bende kürtajdan 1 hafta sonra ilişki serbesti bize biliyorsunuz...bende bebiş için çalışmalara başladım rabbimin izni ile...kızlar sitede okudum kürtaj bölümünde kimisi hiç adet görmeden veya bir adeten sonra hamile kalmışlar..inşallah rabbim benide çok bekletmeden hamile kalmayı nasip eder...hayırlı sağlıklı bir evlet verir..kucağıma alıp seveceğim günleride görmeyi nasip eder...inşallahhhhhhh...

Şenaycım çok geçmiş olsun , sen bana mesaj attıktan sonra daha da kötü oldun heralde. ınşallah bir an önce iyi olursun ve ilaç kullanmana dahi gerek kalmaz.Mine Ve Gülay nasıllar?Benim kız canıma okuyor.Uyumak istemiyor oynamak istiyor hep , zaten karnımda da çok hareketliydi napcaz bakalım...
Burgecim sen de sona yaklaştın ne güzel allah yardımcın olsun seninde...
Bensunazcım inş. rüyan gerçek olacak sadece sabır...Duana da amin diyorum...
Bulut o kısırdöngüyü kırdın ya bu ay olmazsa bile bir daha ki ay inş. hamile kalırsın.Şu ovalasyon dönemini belirleyen testler var onlardan alırsan işini daha da garantilersin...
Arkadaşlar Zümmin mesaj atmış kızı çok kötüymüş yoğun bakımdaymış , morali çok bozukmuş karnında ki kızını dahi düşüncek durumda değilmiş.Bizlerden kızı için dua istiyor...1 kaç dakikamızı ayırıp zümminin kızına dua edelim...
El muallim , Kaymaklım ve Gülay siz nasılsınız?

yeni dogum yapmis arkadaslarimi tekrardan tebrik ediyorum allahim omur boyu ayirmasin sizi insallahhhh
zummin cim allahim bebegine acil sifalar versin rabbim gonlune gore versin canim dularimiz seninle....
kizlar ben gun sayiyorum allahin izniyle sorun cikmazsa bu ay tedaviye baslicam
ama bi sorun var karnima kaynar su dokuldu ve yarisi nerdeyse yandi ins edaviye kadar cer baa dua edin hepinizi cok optum allaha emanet olun :)

ben 3 haftadır gözlem amaçlı hastanede yatıyorum ve belki, doğuma dek yatıcam arkadaşlar.bebeklerim çok iyiler,şimdilik sıkıntımız yok çok şükür.günde 3 kez ultrasonla kalp atışları kontrol ediliyor burada.hiç birşeyi takip edemedim sitede.sanırım toprak ve gülencim doğum yapmışlardır..çok tebrik ediyorum,öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Şenaycım çok geçmiş olsun....Artık bundan sonra inş böyle olaylar yaşamazsınız.
Sevgili liyadora sanada çok geçmiş olsun...

Günaydın kızlar...
bizim doğum tarihimiz de 24 mart olacak inşallah...rabbim hepimize güzelliklerle kolaylıkla sağlıkla yaşatsın inşallah...
zümminin kızı nasıl olmuş haber varmı..şenay nasıl acaba Allahım acil şifalar versin...

bensucum bulutcum çok sgolun kızlar rabbim inş tamamına ermemi nasip eyler sizlerde en yakın zamanda hamiş olursunuz inşş
zümmincim çok geçmşi olsun caım inş kızın şuan daha iyidir
liyadoracım geçmiş olsun canım sende saglıkla kucaklarsın inşş bebeklerini
kaymaklım umuarım seninde tedavin yolunda gider canım minişin senle olur inşşş
burgecim dogum tarihin belli olmuş hadi saglıkla gelsin bebegin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…