- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.381
slm bende 2.tedavimde akupunktur almayı planlıyorum bakalım işe yarıcakmı?
ozı ve sılam ınş akunun faydasını gorursunuz hersey gonlunuzce ols ...........gokce bensu nasılsınız toprak valla gıremıyoom ya ..........mama yap alt al aksam oluyo.....yardımcı ayarladım gunduz gelıyo ama asıl sıkıntı gece cok zor uykum hıç yok .........ıyı bakın kendınıze
iyi akşamlar kızlar.....
ben salı günü doğum yaptım...bebişim 36 haftalıkken geldi...
bugün hastaneden geldim....bebişim hala hastanede ....oksijen çadırında.....inşallah en kısa zamanda sağlıkla getiririz evimize....hepinizin dualarınıbekliyorum......şu ana kadar sütüm gelmedi....süt gelmesi için ne önerirsiniz.....
slm bende 2.tedavimde akupunktur almayı planlıyorum bakalım işe yarıcakmı?
Bütün arkadaşlara iy akşamlar,
Acıbadem benim gittiğim yer bostancı ayşe kadın durağında bir yer. seansı 40 ytl. Bu iş üzerinde eğitim alan İstanbuldaki 6 akupunktristen biri...
İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.
toprakcım ne güzel yeni hayata uymaya başlamışsınız... şenaycım sen nerelerdesin.. Muallim allah sana kolaylık versin.... kızının gözleri nasıl oldu...
Herkese iyi akşamlar...
iyi akşamlar kızlar.....
ben salı günü doğum yaptım...bebişim 36 haftalıkken geldi...
bugün hastaneden geldim....bebişim hala hastanede ....oksijen çadırında.....inşallah en kısa zamanda sağlıkla getiririz evimize....hepinizin dualarınıbekliyorum......şu ana kadar sütüm gelmedi....süt gelmesi için ne önerirsiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?