Tp Bebek ve Akupunktur

slm kizlar nasilsiniz benim yum toplandi 12 tane ama cok kotu agrim var ya allahim emeklerimi bosa cikarmaz insallahhhh dularinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum

Selam herkese,
Epeydir girmiyordum ama haberler guzel gorunuyor.
Keyifler hep boyle yerinde olsun insallah.
Kaymaklim gecmis olsun, insallah hepsi saglikli embriyo olurlar. Transferin de sorunsuz gecer.

canım hayırlı ols tedavın........umranıyede var akupuntur umran polıklnıgınde ve uygun ....bı bak ıstrsen.....

Akciğer geliştirici iğneyi ne zaman oldunuz kızlar ?
canım her dr farklı bu hususta benım dr cok tedırgındı ve 27. haftada yaptıve uç gun sonra dogum yaptım ..........dr ne derse onu yap ınş sagglıkla al kucana

canım bebısler nasıl sen nasıl oldun..........goz muayenemız hala devam edıyo ıkısı ıçın dr bole bı durum gormedım dıuyo........bakalım ınş haftaya son olur hala 3. evredeyız

.......

ınş herkes ıyıdır toprak kızın nasıl canım gulenın oğlu nasıl acaba zummın cok nazlı cıktı senın kızın ya.........gokce bensu ve tum guzel dostlar ıyı bakın kendınıze kaymaklım hayırlı ols ya tedavın agrı olur canım ınş sonu guzel ols opt sızı

merhaba kızlar,

kaymaklım geçmiş olsun, inş. sonu güzel olcak ve çektiğin ağrılara değecek canım...

zümmincim, Allah kurtarsın canım, bu arada maşallah kızına, nazlı bir bebek ama tam sevmelik ve hoplatmalık kiloda geliyor, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

muallimcim bebişlerim iyiler çok şükür, ben de daha iyiyim, sıkıntılar var tabiiki, çabuk yoruluyorum, ilaç tedavim devam ediyor, ama süt verme işi iptal oldu, burda başka bir dr'a gittim, daha çabuk iyileşebilmem için kullandığım ilaçlara devam etmem gerekiyormuş, diğer doktorum ilaç değiştirerek emzirebilmemi istiyor ama ne kadar zararsız da olsa yine de ilaç kullanıcam ve bu şekilde süt vermek istemiyorum, zaten mamaya alıştılar...

Kızlar 6 taneler ıkısını koydular 4tanesını dondurdular progesteron ıgnelerede basladım bay agrı yapıyomus oda allahım hepımızın yuzunu guldursun kızlar sız kac gun yattınız neler yaptınız

canim bana da 2 tane transfer edilmisti. ben transfer gunu ve ertesi gun yattim sonra normal hayatima dondum. bir de transfer sonrasi da 3 ay akupunktura devam ettim.

sakin hareketsiz kalma, kan dolasimin durmasin, metabolizman yavaslamasin. kabiz olursun sonra. bol bol su ic.

hadi insallah hamilesin!!:Saruboceq:

Kızlar merhaba.Zümmin 2 gün önce bebişine kavuşmuş.Topiğimizin bir kuzusu daha doğdu , allah kuzuyu analı babalı büyütsün.Şimdi sıra Nilde ,bademde , bebek istiyoruzda , Gökçede ve Su da.Sonrada kaymaklım, bulut , bensunaz ve diğer arkadaşlarda.Sucum inşallah bu anneler gününde kızım olacak ama ben halen korkuyorum ona bir şey olacak diye.Rabbim doğmuş ve doğacak evlatlarımızı bağışlasın.Şenaycım, El muallimcim nasılsınız?Pompişleriniz nasıl.Şenay haftaya c.tesi inşallah kırkımız çıkacak.

ıyilik mambacım , kuzum bazen iyi bazen gaz sancısıyla huzursuz oluyor.2 gündür çok huzursuz doğrudürüst uyumuyor.Bir 2 ayı bitirsek sanırım rahatlayacağız.Bir de havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyorum kızımı rahat rahat dışarı çıkartacağım artık.Arabasına atıp gezdireceğim günleri hayal ediyorum.Sen nasılsın mamba.Güzel kızın nasıl?Maşallah 3 aylık olmuş kızın.Abla olmuş artık.Benim için öp fıstığını

toprakcim bence havanin isinmasini bekleme. ayaz olmadigi surece kalin kalin giydirip cikarmakta fayda var. buyudukce arabayi istemeyebilir, soyleyeyim sana. bizimki kucukken arabada cikariyordum ama simdi mumkun degil binmiyor arabasina. ben de kanguruyla cikariyorum artik mecburen. cok sukur hersey yolunda. simdilerde bicir bicir konusuyor, ellerini birlestiriyor ikisini ayni anda agzina sokmaya calisiyor, olmayinca da sinirleniyor:)))

canlarım benim hepinizin iyi olmasına çok sevindim......kaymaklım inşalllahh tutunurlar canım sana..hayırlı haberlerini bekliyoruz....kıslar bu arada annemde geldi...çarşamba memorildeyim...hale hanıma ilk muanemi olacam..nasip olursa başlaayacam.....duanızı eksik etmeyin...inşalllaaahh bende sizler gibi anne olabilirim..:Saruboceq:..

Kaymaklim insallah pozitif sonucu alacaksin. Bensunaz tedavin hayirli olsun.
Ben de Mayis ayinda baslayacagim ama bu yeni yonetmelik nedeniyle cok karistim.

tşk eylülcüm....bakalım inşş hayırlı olur.....canım nasıl yani yeni yönetmelik..anlamadım.:uhm:..konuyu açarmısın..

Canim yeni yonetmelik 6 Mart'ta cikmis. Ben de gecen hafta ogrendim.
35 yas alti 1, 35 ustu 2 embriyo konuluyor. Istisnai durumu da yokmus. Yani 3-4 yapmiyorlarmis. Kapatma cezasi varmis cunku. Bir de tedavi nerede sonuclandiysa gebelik suresince o merkez sorumlu olacakmis. Ama cok sayida kisi ve kurulus dava acmaya hazirlaniyorlar. Zaten devlet destegi de cok az, bir de hakkimizi aliyorsunuz diye.
Once cok uzuldum, cunku 39 yasindayim ve 4 kez tedavi oldum. Toplam 16 embriyoda sadece 1 tanesi tutunmustu. Onu da 30 haftalikken kaybetmistim. Ben de tutunmayla ilgili bir sorun var. Embriyo sayisi ve kalitesi iyi oluyor. O yuzden cok dert ettim ama dun bazi forumlarda Mart tedavisini yapanlari okudum. Onceki tedavileri basarisiz olmus ama tek embriyo ile hamile kalmis cok kisi var. Bu bana cok moral verdi. Sen de moralini yuksek tut. Istersen Mart ayinda tedaviye baslayanlar forumuna bir bak. Boylsei daha mi yi oldu diyenler var. Sakin moralini bozma. Tedavide moral en onemli sey.

canlarim nasilsiniz ben hala yatiyorum ins hersey gonlumuzce olur
ben bugun biraz ayaklandim kizimi okula gonderdim bugun 4 GUNUM INSALLAHH TUTAR BEBEGIM dualarinizi eksik etmeyin benden neolur encok ona ihtiyacim var =)

selam kızlar masallh herkes ıyı........bızde ıyıyız gazlkarımız var ınş bızde bı ay sonra cıkarız toprak gexzmelere..........kaymaklım hep yatma gez azcık uzanma sadece ınş guzel haberın gelır........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…