- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.441
canım hayırlı ols tedavın........umranıyede var akupuntur umran polıklnıgınde ve uygun ....bı bak ıstrsen.....benim kadıköy acıbademde 2 denemem oldu.3. de orda düşünüyoruz.(indirimli olduğı için)akupunktur ile başlamak istiyorum.transfer öncesi ve hemen sonrası akupunktur uygulaması öneriliyor.malum acıbademde akupunktur yok. çok yakın çevrede de bulamadım bir merkez.bu konuda yardımcı olabilir misiniz
canım her dr farklı bu hususta benım dr cok tedırgındı ve 27. haftada yaptıve uç gun sonra dogum yaptım ..........dr ne derse onu yap ınş sagglıkla al kucanaAkciğer geliştirici iğneyi ne zaman oldunuz kızlar ?
canım bebısler nasıl sen nasıl oldun..........goz muayenemız hala devam edıyo ıkısı ıçın dr bole bı durum gormedım dıuyo........bakalım ınş haftaya son olur hala 3. evredeyızmerhaba arkadaşlar....
.
muallimcim, aşılarınızı olmuşsunuzdur, şifa olsun kızlarımıza... inşallah diğer kontrolleriniz de hayırlısıyla başarıyla geçer... seni ve minik prensesleri çook öptüm...
zümmincim bebişin geldimi yoksa 2 gündür girmemişsin...
toprakçım, ece çok uğraştırıyor sanırım, nerelerdesin, çok öptüm seni...
ist-acıbadem, canım hayırlı olsun tedavin, inşbebişine kavuşursun, Allah yardımcın olsun...
su10, gökçe, bensunaz, liyadora nasılsınız, kendinize iyi bakın, öptüm...
canım hayırlı ols tedavın........umranıyede var akupuntur umran polıklnıgınde ve uygun ....bı bak ıstrsen...
yoğunluğunuza rağmen cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Kızlar 6 taneler ıkısını koydular 4tanesını dondurdular progesteron ıgnelerede basladım bay agrı yapıyomus oda allahım hepımızın yuzunu guldursun kızlar sız kac gun yattınız neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?