- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.461
merhaba kizlar nasilsiniz si 6. gunum bugun transfer hic biryerim agrimiyor gayet iyiyim digerlerinde kendimi dinlemekten alamazdim kimde ne varsa bendede oluyrdu kaydirigubbakcemile3 simdi arasira kasiklarima kramp giriyor ama cok yumurta cikti ondandir diye dusunuyorm bide bu progesteron ignesi yuzunden goguslerim fuze gibi mubarek ve cok sizi var artik herseyin hayirlisi olsun
bebeklerle ugrasiyorsunuz galiba aslinda size ihtiyacim var rabbim bebeklerinizi sizlere bagislasin......
bu sefer daha sakin davranmaya calisiyorum olmazsa cok uzulmek istemiyorum negatifi iyi taniyorum cunki daha simdiden dondurulmuslari ne zaman denerim diye dusunmeye basladim bile rabbim ins bana da nasip eder tekrardan anne olmayi ama hersey nasip kismet elbette herseyin bir vakti var biliyorum birgun sira bana da gelicek ama ya sabir opuyorumnanaktan
selam kızlar.........herkes ıyı sanırım ıyı olun ınş.........bız ıyıyız goz kont devam edıyo.....cok ıyı degıl bakalım.........noroloh-jı ıyı cıkltı ıyıler aylarına gore .........gazları var vajkıt bulamıyorum kaymaklım haklısın canım yanınızda olmak ısterdım her daım ama dualarımdasınız ınşşşşş hersey ıyı olucak bızım yerımıze sızler sohbete devam edın ınş hamıle dolsıun buarası ben amnıyosentez yaptırmadım .......ense ıyı cıkıncada hıçbı sey yaptırmadım bazen elletmmek sıkıntı oluyo rabbım yardımcınız ols kızlar su eylul bensu gokce ................toprak kızın nasıl zummın nasıl acaba gıoremz sımdı..........senay kızlar nasıl canım opt hepınızı çokkkkkkkkk mamba senınkınıde ..........unuttugunm varsa darılmasın cok opt sızı akuya devam edın kızlar
Merhaba,
Iyi aksamlar Gokcecim. Ne kadar oldu. nasil gidiyor.
Muallim goz pek iyi degil demissin. Ne kadar zaman sonra kesinlesecek. Iyi olmalarini diliyorum gonulden. senin akupunktur doktoruna gidiyorum altı aydir. Sanirm doktor olarak da Ömer beyi sececegim. umut tup bebek'le arasinda cok karasiz kalmistim. Ama birebir muhatap bir doktor olmasi beni oraya dogru cekiyor. Umarim bu sefer basaririm. Son denemem olacak. artik gucum kalmadi cunku.
Kaymaklim, test gunun ne zaman, evde dinleniyor musun.
Kaymaklım canım benim tedavin hayırlı olsun.Senin tüm tedavilerinde seni takip etmiştim.Ama seni ilk defa bu kadar rahat görüyorum.İnşallah bu rahatlığınla bebikin geliyor.Güze kıznın kardeşi yola çıktı inşallah.Dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?