- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.641
Hayirli cumalar...
Bensunaz canim hakkinda hayirlisi...gec olsun 2 ay sonra olsun yeterki sonucu pozitif olsun insallah..
el-muallim masallah fistigina buyuyorlar.darisi bizlere insallah ya erken gelirse korkusu basladi.. bi 3 hafta daha lazim bana...gecen sene bu zamanlar seninle tanismistik..benim 2.deneme heyecanim vardi...sonucunda sen kizlarina kavustun simdi kucagindalar...bende haziran da olmasada kasimda kavustum bebegime insallah kucagima almak da nasip olur..
gokcecim gozun aydin..saglikla kucagina gelir insallah prensesin...
toprakcim opuyorum seni kizini...iyi bakin kizlariniza kendinize...
bebek_istiyoruz canim benim neden 3 hafta lazim canim pek anlayamadim.Cok zor isimiz yaaa benimde böbreklerde sorun ciktiohaoldumsmile artik su icmekten midem dondu yaaa
Bebegin kilosu ne kadar canim bizim tos tosun rahati iyi hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alsak hep unutucaz bu gunlerimizi inseallahhhhh
haftaya bakalim seker yuklememiz var seni ve bebegini allaha emanet ediyorum canimmmm
canim benim bende sana bunu sorcaktim 29 da geldiler demek ohh icim rahatladi insallah vakitlerinde gelirler yinede umut senin kizlarin bize kocaman oldular masallah...akciger gelistirici igne olmustun sen dimi?kacinci haftada doktor tavsiyesiylemi olduydun?bebek ıstıyoruz az kaldı canım bende senın gıbı buı yırmıdokuzu otuzu goreyım tamam dyıydum ve tam 29 haftada geldıler umutlu ol ve hıç erken olucak dıye dusunme ınş senınde nıl ınde vaktınde olucak.....nıl canım rahat ol ıç sulkarı bol bol canım .........ve tum hamışler ve olucaklar rabbım ıyı etsın sızı ve tum annelerı ..............
canım artık telas etme cok ıyı ohh otuza gelıyosun ınş.......dr solemesı gerek artık senı daha sık gormelı uç haftda bır dr soluyo hatta kendısı yada hemsıresı vuruyo 24 saat arayla ıkı doz.........gec kalmazsın sıkıntı yok demekkı gerek gormedı gıdınce konuş canım.......aklınıda takma ıyı olucak vaktınde gelıcek ınş........benım oncekı 24 haftalıktı ...........cok yorma kendını dınlen bol bolel-muallim canim cok sagol insallah vaktinde gelir sipa..
insallah suyum normale doner...cok endiseliyim...senin onceki kacinci haftada dogmustubilmiyorumkismile..akciger gelistirici igne hakkinda doktorum bana birsey demedi...kontrolum 29.haftada gecmi kalirim o haftada...igneyi sen mi istemistin...aklim karisik cok endiseliyim napcagimi sasirdim..
diet ve gunde 1 saat yuruyus yapiyorum..insallah faydasi olur...
Selam arkadaşlar,
17-18 gibi adet olurum ve tedaviye başlarım demiştim. Ama yapamadım. Ne oldu bilmiyorum ama içime kötü bir his geldi. Şimdi değil dedi. Ve adetten 1 gün önce tedavimi erteleme kararı aldım.
Belki Haziran'da olur.
Bu arada Denizcim diğer taraftan haberini aldım, çok ama çok sevindim. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu.
Selam arkadaşlar,
17-18 gibi adet olurum ve tedaviye başlarım demiştim. Ama yapamadım. Ne oldu bilmiyorum ama içime kötü bir his geldi. Şimdi değil dedi. Ve adetten 1 gün önce tedavimi erteleme kararı aldım.
Belki Haziran'da olur.
Bu arada Denizcim diğer taraftan haberini aldım, çok ama çok sevindim. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu.
canım artık telas etme cok ıyı ohh otuza gelıyosun ınş.......dr solemesı gerek artık senı daha sık gormelı uç haftda bır dr soluyo hatta kendısı yada hemsıresı vuruyo 24 saat arayla ıkı doz.........gec kalmazsın sıkıntı yok demekkı gerek gormedı gıdınce konuş canım.......aklınıda takma ıyı olucak vaktınde gelıcek ınş........benım oncekı 24 haftalıktı ...........cok yorma kendını dınlen bol bol
canım hayırlısı ols gec ols ama guzel ols .........ınş vaktı o zamandır........bu arada bol bol dua et dınlen gez keyıflı seyler yap stresten uzak dur...........denızın oglumu oluycak cok guzel hadı bakalım ınş saglıkla gelır benım hatunlar cok sukur uyuyooooooooo uykum yok benım ama cok yorgunum ..............bı bakayım dedım opt sıız kızlar
Merhaba kızlar.Bebekistiyoruz benimde şekerim çıkmıştı ama allahtan suyum yükselmemişti.Senin şeker dietle düzelmiyorsa niye dr. insülüne başlamıyor anlamadım??? Bir de benim de şekerim çıktığı için kontrollerim 2 haftaya bir oluyordu.Dr. beni sıkı markaja almıştı.Spora ve dietede devam et.
El muallim maşallah senin kuzulara kocaman olmuşlar.6. ayı bitirip 7.aydan gün alıyorsunuz ne güzel.Gerçi yakında diş sancıları başlar kuzularının ama sağlıkları yerinde olsunda.
Kızım bugün 86 günlük oldu ablaları.Ve 2 gün önce agu dışında konuştu.DAYİ dedi küçük prensesim.Dayısı DAYİ demeyi öğretti.Tabi bizde anne baba olarak birazcık kıskandık.Rabbim bu güzel duyguları tüm isteyenlere yaşatır inşallah.Ben bebek hasreti çektiğim günleri hiç unutmadım ,aklıma geldikçe ve kızıma baktıkça gözlerim dolu dolu oluyor.Ve hep arkadaşlarımıza dua ediyorum...
oooooooooo ısım aranıyoooo ......gökçe guzel yanına
GÖKÇE SENA
GÖKÇE EBRAR
GÖKÇE DİLA
GÖKÇE NAZ
GÖKÇE SILA........
hayırlısı ınşşş hepınıze guzel geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?