Tp Bebek ve Akupunktur

Eylül cüğüm seni anlıyorum çok çok çok zor kolay değil yıllardır uğraşıyorum her seferinde dünyam yılıkldı yine ayaklandım.Akapunkturu tavsiye ediyorum.Hamile kalacaksın inşallah sadece zamanı belli değil.Bizler için istek-emek-bebek.Bir an önce kendini topla ve bize güzel haberlerini ver.Sabırsızlıkla bekliyoruz canım...

Canım çok sağol.
Sanırım yıllardır denemeler, umut-umutsuzluk gelgitleri yıldırdı. Son 2 yıldır beslenme ve takviyeler, son bir yıldır da akupunktura devam ediyorum. Acaba süreyi bu kadar uzatmamalı mıydım diye düşünüyorum. Ama geçen sene de hazır değildim yapamazdım.
Neyse umarım bu sefer hazır olacağım. Sen de kendine dikkat et. Artık her doktor görüşmesini iple çekeceksin. İnşallah her gidişin güzel haberlerle devam eder sonun a kadar.

Eylül seni çok çok iyi anlıyorum malesef.Haklısın psikolojinin bozulmasıda normal.Ama bekletme fazla bebeğini.Sanırım maddi olarak zorlasa bile arka arkaya denemek en iyisi.Çünkü er yada geç oluyor Allahın izni ile.Yakın bir arkadaşımın yengesi yaklaşık 3 senede 8 kere denedi hem donmuşlarıda yoktu sil baştan hep ve bazende tutunup düşüyormuş yılmadı.8.de tuttu ve ikizi var şimdi.Yaşıda 38-40 civarıydı.Lütfen cesaretini topla psikiyatra git ve güzel haber için bizi fazla bekletme.Hem bebeğinide fazla bekletme.

Sağol canım. Sizler sayesinde biraz daha olumlu hissettim kendimi. Umarım böyle devam edebilirim.
Senin de korkman çok normal, ama endişeden öte boyuta geçmemeye çalış. Biliyorum çok zor ama iyi olacağını düşün ve bebeğinin seninle birlikte olduğunu unutma. O endişelerin hep devam edecek. Hatta düşününce annelerimiz şimdi de bizler için endişe ettiklerine göre, bu olay sanırım yaşlanıncaya kadar bile hiç bitmeyecek:) Allah da bitirmesin inşallah. Bizler öyle hamile kaldığını bile anlamadan yaşayıp gidenlerden veya aman bişey olmaz deyip kendine dikkat etmeden hamilelik yaşayanlardan değiliz. O nedenle öyle haklısın ki. Ama dedim ya iyi olacağını düşün. Ben inanıyorum herşey iyi gidecek.

son adetin ne zamandı? tüpte de ondan itibaren hafta sayıyorsun. genelde 5-6. haftalar sadece kese gözüküyor. 6. haftadan sonraki günlerde bazen 7. haftada kalp atışı ancak duyuluyor. endişe etme. 8. - 9. haftaya kadar da alttan bakılıyor daha net görmek için. bebeğe bir zararı yokmuş bu kadarlıkken endişe etme.

geçmiş olsun kızına. önemli birşeyi yokmuş inşallah çabuk toparlanır. endişe etmmeye çalışşa da insan hep birşeyler oluyor işte. ben 22. haftaya geldim şimdi de son 3 gündür hemen hiç kıpırdamıyor diye endişeleniyorum. hareketlerin artması lazım azaldı. millet internette tekmeliyor hopluyor diyor, benimki arada sadece gıdıklıyor :çok üzgünüm:gel de endişe etme :umursamaz:doğduktan sonrasını düşünemiyorum bile eyvahedigeldismile

selam kızlar arkadasa kalmaya gıtmıstım gıremedım o yuzden sımdı evdeyızz cadılarım cok sukur uyudu .........ıyıyız cok sukur ınş hasta olmayız .......toprakcım ıshal olmasuı normal bence dıs cıkarma donemıne gırdı senınkıde atesı takıp et yoksa endıse etme canım bool su ıçır ınş kolay dıs cıkarırlar benımkılerde sıkıntılı dışlerınde ellerı agzında hepsının ..........
gokce ıyısın masallah canım kıloları verecez ınşş ben veremedım ınşş artık yemnmeye son deyıp dıyete baslıcam kızın ıyı ols yeter..........
denız canım senınde masallah oğluna ......endıse etme kucagına gelecek canım.esınle aran ınş ıyıdır........oğlun gelınce dahada ıyı olucaktır.
aret canım yaaaaaaaaaaaaaaa sonucun benımkıne cok yakın benım 472 ve üçüzdü bana sorarsan tek emrıyoo ıkıye bolunmus olabulır bı arkadasımın öle olmustu ıkız olabulır ve öle olursa harıka olur yaaaaaaaaaaa..........endısen bıtmıcek canım her hafta dahada heyecan kaplıcak yuregını ama ınşşş hersey guzel olucak rabbım guzel heyecanlar versın sıkıntısız gunler versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
eylul canım ınşş yuregının sana evet dıyecegı gun cok yakın ........gecmısı dusunme hep ılerıyı dusun gelevcek bebeklerını dusun ve hazırla kendını ........bencede cıok uzun tutuun belkıde akuyuu ve dınlenme donemını............ınşşşşşşrabbım yuregıne ferahlık versın ınşşşşşşşşşş

artık ranmazana az kaldı kızlar............emzırenler ve hamıleler tutamaz sanırım bakalım ben nasıl tutucam bu uzun gunlerde gece yorgunlıguyla rabbım kolaylık versın ınşş .........sızde ıyı bakın kendınıze ıyı beslenın cok onemlı bol su ıçın.........bensu nerde acaba nasılsın canım ınş tatoıldesındır dınlenıyosundur ......................kukaaaaaaaaaaaaa canım nasılsın ınşşşşşşş sevındır benı yaaaaaaa cok opt kızlar ıyı geceler

Toprak çığım geçmiş olsun.İnşallah bir an önce düzelir kızın.El-Muallim hoşgeldin.Eylül çoook yakında güzel haber verecek Allahın izniyle.Deniz çok endişeleniyorsan doktoruna sor ama bence normaldir.Oğluna kavuşmaya az kalmış:)

toprakcım çok geçmiş olsun canım uarım minigin hemencik iyleşir benim kızda çok şükür iyi hayırlısı ile inş bizlerde kucagımıza alırız galiba ilk sırada ben sonra deniz var bakalım:) hayırlısı
muallimcim başla yavaştan diyete canım hele önümüz ramazan ki daha çok yorulup yiyeceksin
kızlar bende köye gitcem bugün annemlerin yanına herkes kib görüşürüz inş
kuka dan bensudan ve bluesudan güzel haberler alırız

3 bebekle akşam ve sabah yorgunluğuyla nasıl oruç tutacaksın? allah bir kolaylığını verir umarım

Gökçerena23 eminim köy havası çok güzel gelir sana.Hastaneye karar verdin mi? İyi Tatiller...
Kuka sen nasılsın???????? İnşallah çooooooooooooook iyisindir:)

Son adet 26 Hazirandı.Bende baktım internet hesaplamadan.Daha 4hafta 4 günlükmüş:)minicik yani.doktor pazartesi çağırdı beni.Muhtemelen kese için.Ya çok merak ediyorum.bebek görünecek mi peki kese içinde?görünmesimi lazım????

gokce canım ıyı gezmeler sana dogum ne zaman olucak hazırlıklar tamama mı...........
denızcım ınş canım denıcem kendımı bakalım........bebegın asıl otuzuncu haftadan sonra cok oynıcak endıse etme tatlı seyler yıyınce sag tarafına yat oynıcaktır kımı bebek tembel oluyooo
aret canım ınşşş gorucen keeseyı veya keselerı ........ama bılırım gunler degoıl saatler gecmez sana sımdı her haftayı ınternetten bakarsın her sanıyee ...........ınşş guzel gunler gelıcekk canım

çok erken çağırmış. 4+6 olacaksın. gözükse gözükse kese gözükür tek. o bile zor yani. bebeği ve kalp atışını görmeye 1,5-2 hafta var daha

canlarim cok sagolun...darisi isteyen herkese...aretcim gozunaydin saglikla kucagina alman dilegiyle...toprakcim gecmis olsun simdi nasil ece...muallim senin kizlar nasil..deniz,gokce sizin kuzularda iyidir insallah zamaninda saglikla gelsinler...

biz cok sukur iyiyiz...minik oglum 2 kg oldu...gaz sorunumuz basladi,uykusuz geceler..herseyine raziyim saglikla buyusun insallah...
9 senedir yasadiklarim,denemeler,ameliyatlar oglumu kucagima alinca hepsini unuttum..sanki oglumla yeniden dunyaya geldim...cok ayri duygu..uyuyunca bile ozluyorum..mamayi birakali 10 gun oldu sadece anne sutuyle besleniyor..cok sukur emme sut sorunumuz yok..insallah boyle devam eder..
fazla giremiyorum..herkes iyi baksin kendine..

Selam arkadaslar ben geldim.
Uzun zamandir giremedim nete dr um tarafindan yasaklandi malum biliyorsunuz rizokolu bir gebelik yasadim.
Surekli yatak istirehati birde ustune bobrekler birde seker cikinca vucudum kaldiramadi inzulin yapiyorum.
Allahima binlerce sukurler olsunki simdi coook iyiyim.
Artik gunlerim sayili melegimle kavusmama az kaldi. Hepinizi öyle cok özledimki inanin bebek _istiyoruz canim benim seninle basladigimiz tedavimiz heyecanimiz offffffff canimsin yaaaaaa
Rabbim yavrunu uzun ömürlu hayirli salih eylesin insellahhh darisi bizim basimiza inseallah
Benimde ayin 9 da terminim var. inmseallah yavrumu hayirlisiyla kucagima alirim.
Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…