- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.981
Kızlar bizim amipli dizanterimiz tekrar nüksetti.Çok moralim bozuluyor.Millet pis yerlerde çocuk büyütüyor biz her şeyini dezenfekte ediyoruz her şeyin en iyisini alıyoruz haftada 2 gün temizlikçi kadın geliyor elimi günde 1 milyon kere yıkıyorum buna rağmen geliyor geliyor bu hastalık benim kızı buluyor.Biz pamuklara sarıp büyütmeye çalıştıkça aksine hasta oluyor.Bn bir yerde hata yapıyorum ama nerde?:-((( Ne diyelim buna da şükür allah dermansız dert vermesin.Keşke kızım yerine ben hasta olsam:-(((
Bu arada dün 7+2 ydim..Doktora gittik kalbni duydum.Söylendiği kadar varmış.Çok duygulandık.Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Hamile olanlar kucaklarına sağlıkla alsın.Bebekleri olanlarada sağlık versin inşallahhh
hayirli ramazanlar...
tam yazmak icin giriyorum benimki agliyor yazamadan cikiyorum...yine aglamak uzere.. uyku duzeni bozuldu 1 saat uyuyor..2 saat uyanik..
toprakcim gecmis olsun...baska bi doktora gitsen,gerekirse hastanede kalsaniz..boyle daha zor ece icin..insallah biran once iyilesir ..
nil gzunaydin cnm..masallah oglusuna...sut icin bol bol emzir,su,bulgur,cikolata karpuz bana yaradi...bol bol sicak dus al..
uyandi..atladiklarim kusuara bakmasin..opuyorum herkesi..
kızlar merak etmişsinizi sagolun yaa bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
muallimim denizdenönce ben varım bi dahaki gidişimde konuşcak dogumu dr um çatıya bakcak bide normal olur mu die bakalım neye karar vericez heyecanladım iice :)
ni,lcim gözün aydın canım saglıkla büyüt oglunu darısı bana denize aret e ve bekleyen isteyen herkese olsun inşşşş
gökçe maşallah...hayırlı doğumlar olur inşşş..... çatı muayenesi korkulacak birşey değil cnm...merak etme.....gökçe sen tüp yaptırdıktan sonra mı doğal yolla kalmıştın hamile.?vallahi kusura bakma cnm...artık çok kişileri okuyunca unutuyorumda....
canım hosgeldın ................ınş sende hamıle olursun canım..........pozıtuf sonuçlar alman herseye ragmen cok guzel canım..... ınş bı daha bu sıkıntıları yasamazsın ınşş hersey yolunda gıder ne demek tabı dua ederım burda bırbırımıze verdıgımız guçle ayaktayız kımseyle belkı paylasamıyoruz burda rahat rahat dertlesıyoruz canım .........Gunaydın
el muallımcım
sana bırseyler sorucam uygunsa(ufak anlatayım kendımı)
ben 2 defa tup yaptırdım ve 2,de pozıtıf sonucu aldım ama degerlerım 14,16,gunde dusmeye basladı ve dun artık doktorum ılacı bırakmam gerektıgını ve bebegımın bıyokımyasal olacagını soyledı hayallerım yıkıldı bıran dunden berı toplamaya calısıyorum kendımı
doktorum daha sanlısın dedı gebe kalmayı basarabıldı vucut dedı
sımdı bana hısteroskopı yapıcak adet bıtımınde kanamamı beklıyorum bende
senın yazılarını gordum
sen kacıncı denemende hamıs kaldın ve hısteroskopıden sonramı hamıs kaldın ucuzlerıne
ben rahım rontgenı cektırmemıstım bunun olmasını mantıklı buluyorum ama parasal yonde bılmıyorum ben umut ulun beyın hastasıyım
bana bıraz yol gosterırmısın
ve dua edermısın
canım buluesu ınş ya neden olmasın ınşşşşşşşş gerek kalmaz tedavıyeeeeeeee ne ıyı olur ben hep normal kalayım dıye bekledım ama olmadı..........ıyıyız cok sukur canım ..........senın bı kızın mı oğlun mu vardı ıstıyomu kardes benımkı bıktı valla sımdıdennnnnnn
sagol canım ya darısı basına inş ben iki aşılama yaptım olmadı sonra laparaskopi ile histereskopi yaptırdım rahimde perde bulundu alındı iki ay ara verdik sonra tüp bebek yaptık olmadı tüp bebekten üç ay sonra hamile kaldım dogal yoldan canım bide bende kan pıhtılaşması genetik bozukluk guatr prolaktin kocişte sperm hareket sorunu vardı ..hiç umutsuz olma rabbim ol derse olur inş canım
amiiinn gökçemmm muallimimm inşallllaaaaahhhhhh..........rabbim bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı makbul eylerr...bluesuu inşş canımmm...sıra bizlere geliyor artıkk...bluesuu muallimin dediği gibi belkim kendiliğnden kalabilirsinde......bendede kisk vardı doktorum doğum kontrolnhapı vermişti..inşş kisttim kaybolmuştur....daha gidemedimde doktora..ama ilk hasta olmamda gidecegiz..inşş bu sefer ertelenmez tedavim...kıslarr kendinizee iyi bakınn...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?