- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.021
kukaaaaaaaa cok uzuldum canım .................ozelden yazdım opt senı ...........
Günaydın,
Bensunaz canım, ben 5. tedaviye başlıyorum. Pozitif sonuçlananı 30+6'da kaybettim. Zaten erken doğum olacaktı biliyorduk. O yüzden 10 gün sonrasına gün verilmişti. Ama olmadı işte. Sebebi ise otopsiden öğrenildi. Böbrek yetmezliği varmış. Amniyosentez falan hep temiz çıkmıştı. Ben 24. haftada preeklampsi geçirmiştim. Hep yattım. Ama olmadı işte. Toparlanmam çok zor oldu. Hatta samimi olmak gerekirse toparlanamadım. Herkesten herşeyden uzaklaştım. Ama o tedavide o kadar olumluydum ki. Şimdi yine aynı ruh hakine girmek istiyorum çünkü pozitifliğin sonucunu görmüştüm.
Tedavimi Çamlıca Medicana 'da yaptıracağım. Akupunktura devam ediyorum. Bu hafta sonu da psikoloğa gittim. İyi geldi. Rahatlama teknikleri öğretiyor, uyguluyorum. Umarım sonuç alırım. Umarım hepimiz bu sefer bebeğimize kavuşuruz.
Unutma canım pozitif olmak çok önemli. Kanada'da tüp bebek tedavisini destekleyen bir alternatif tıp merkezi var. Orayı okudum.
Sana çok kısaca anlatayım. Sık sık doğada yürüyüşler yapmak, en çok bakliyat tüketmek, bol sebze meyve yemek, haftada iki gün balık, bir gün et yemek, pozitif düşünmek, yoga meditasyon ve akupunktur.
Sen zaten başlama kararı verdiğine göre ruhen hazırsın demektir.
Luna selam,
Tedavin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonucunu alacaksın. Akupunktur için gittiğinde tüp bebek tedavisi olacağını söylemen yeterli. Zaten yumurtalıklar, rahim ve kan akımı için vücut dengesini sağlıyor. Gerginliği de alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?