- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.001
inşşşş...darısı banada olur canım....kan pıhtılaşması bendede var...normal yolla hamile kalınca kan sulandırıcı iğnelere başladınmı hemen....çünkü iğnelere transferle birlikte başlicaktım...ayrıca benim kocişinde sperm sorunu var...oğlumda tedaviyle olmuştu....hayırlısı allahtan......
gökçecim maşalllaahh..saglıklı bir şekilde inşalllaahh sende kucagına alırsın canım........toprakcaım rabbim tez yakında şifasını versin canım çok geçmiş olsun canım......niiilllllllll ne güzeeell yaaa kucagına almısssıııınnn...gözünaydın canımm..rabbim saglıcakla büyümeyi nasip etsin.....darısı benim gibi isteyen herkezin başına inşalllaaaahhh....nilcim sen yinede bol bol herzamanda emzir belkim sütün gelir canım inşallaahh bol bol dua...nilcim memorildemi dogumun oldu...normalmi oldu...oğluşunu vede seni çok öpüyorum..mulallimim seninkilerde üçüde ayrı telden ne güzell yaa biri emeklerken ötekinin dişi çıkıyor...öbürüde nazlı mı nazlı..veren rabbime kurban olurum......aretcim sende saglıklı bir şekilde alırsın kucagına inşşş...bebeişistiyoruz herşey yoluna girecek inşşş....kıslar kendinize iyi bakın..hayırlı günler..
Cok sagol bensucum Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inseallah canim
Sukur kucagimiza aldik bunca zorluktan sonra
Sen ne zaman basliyorsun.Allah yardimdin olsun bensucum ben yurt disindayim dogumumu burda yaptim.
Memorialde tedavim oldu tedavi icin gelmistim turkiyeye bebegimin kalp atisini aldiktan sonra geri dondum.
Ben herkese memoriali tavsiye ediyorum.mukemmel bir ekip bizim olduya diyorum herkesinde olur ALLAHIN IZNIYLE Rabbim sanada hayirli haberlwr almayi nasip etsin canim opuyorumnanaktan Allahim her isini asan eylesin inseallahhhh
gunaydınnnnnnnnn
elmuallımcım cok sagol canım yaa
ben nısanda tam 5 yıl oldu
bu ıkıncıı tup denememdı
ılkı negatıf olmustu ksın aralıkta negatıfı almıstım
2,denememı rapor cıkardım tekrar umutta ulun beyde yaptım ondan memnundum
sımdı 2,denemede boyle dusukle sonucladı
doktorumda hısteroskopı dedı
dunden berı artık ıyıcene sokuldum ve kanamam ıyıcene basladı
bılmıyoum hıs.pahalı suan yaptırcakmıyım bılmıyorum yada umutta yaptırcakmıyım onuda bılmıyorum
ve 3,denememde raporlumu denesem umuttamı denesem bılmıyorum cok kafam karısık
ben gebzede oturuyorum
esımde sperm sayısı cok dusuk oyuzden herhangı bıryerde denemek ıstemıyorum
toprakcım senın doktorun kımdı masallh sen neguzel bebısını kucagına almıssın
allahım hayırlı uzun omur versın hepınızın yavrularına
bana bıraz akıl verın
hastanenın neyıne gore memnun yada memnun olunmaz
muallımcım senın neguzel bır oglun varmıs masalah
bende oyle dıyorum allahım bırtane olsun hayırlsıylada
evladımız dıyorum
ama demekkı yıne aranıyor
sende bya baderelerden gecmıssın
muallımcımsızde sorun neydı yaa hatırlamıyorum suan
allahım butun bu yolda gayret gosterıp ugrasanlara emeklerının karsılıgı versın
kucaklarımıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlar versın ınsallah canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?