Tp Bebek ve Akupunktur

canım kukaa ne demek canım benım.............rabbım genışlık versın işlerın yolunda gıtsın ınşşş canım ........sana hayranım cok guzel dusunuyosun rabbım cok sevındırsın senı....

Selaaaamm
Benim önceki mesajıma ne olmuş öyle :) Ben bile ne demiş olduğumu anlamadım. Ama öyle yazmamıştım zaten. Bayram kutlayıp Bensunaza bir iki satır yazmıştım. Bensunaz anlamış neyse ki ona yazdığımı ve tabii ne yazdığımı.
Ben de sanırım haftaya tedaviye başlayacağım. Biliyorsunuz habire erteliyordum. Bu sefer psikologa da gitmeye başladım. İyi geldi.
Geçen hafta bir gece rüya gördüm. 4 kişi BHCG sonucunu bir binanın önünde bekliyoruz. İsimler söyleniyor ve pozitif- negatif diye duyuruluyor. Diğer 3 kişi pzitif ben negatif almışız. Nasıl rüyaysa sanki piyango sonuçları gibi.
Neyse o gün moralim çöktü. Ya olmazsa, olmayacak falan demeye başladım. Psikologa zor attım kendimi. O da bana sürekli pozitif olarak olmaz zaten. Olumsuz duyguları bastırdığın için bunlar çıkıyor günyüzüne dedi ve bir terapi uyguladı. Rahatla üzerine O günden beridir de sanki tedaviye falan giden ben değilim gibi oldum. Pek his yok yani. Bunu sorduğumda da olması gereken işte bu dedi. Ne bileyim bana çok yabancı bir his geldi bu. Ne olumluyum, ne olumsuz. Öyle bir rahatlama. Olması gereken bu dediği için içim rahat gibi. Ama bakalım tabi. İlk iğneyi yapınca herşey balkabağına dönmesin.
İşte benden haberler böyle.
Bensunaz dualarım senin için. İnşallah olacak canım. Senin yaşın kaçtı? Zaten tek embriyo transfer edilecek olan grupta mısın?

eylul ınşş sende .................ınşş sonuç guzel olucakkk rahat ol canım rabbım bu yılı bereketlı eylesın .............bu sayfanın baslarında benım topragın gulenın senayın da endıselerını dualarını gormussunuzdur ..çok zor beklemek ınş sonu guzel olucak

kUSURA BAKMAYIN BAYRAMDA GİREMEDİM.gEÇMİŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
BENSUNAZ İNŞALLAHHHHHH BU SEFER OLUR.ALLAH OL DEDİKTEN SONRA TEK YUMURTADA YETERLİ ÜZME KENDİNİ.BİR BAŞARI HİKAYESİNDE OKUMUŞTUM AYNI SENIN GIBI BIR DURUM.KADINA TÜM DOKTORLAR ÇOK ZOR DERKEN KADIN TEK BIR YUMURTA İLE HAMILE KALMIŞTI.UNMIDINI ASLA KAYBETME ASLA PES ETME.
SEVGİLER...

gecmis bayraminiz mubarek olsun..herkes iyidir insallah..

muallim masallah kizlarina cok tatli olmuslar bayildim...

minik ogluma artik gecelerin adami diyorum..geceleri yemiyor artik gunduzleride uyumuyor..toplam 8-9 saat anca uyuyor..kusmalari basladi...burnundan fiskiriyor.haftaya kontrol var insallah birsey yoktur..ilaclari icmiyor..multitabs gaz ilaclari hepsini kestim..icince aninda kusuyor..agliyor ciktim

canım benımde seda öle ınan cıok kusuyo agzından burnıundan axzalsı ama yınede var dr olur dedı cok takma zamanla geceıyoo azlıyoo canım

sadece anne sutu aliyor..kilo alimi yavasladi bu hafta kusmalar baslayinca durumunami uzuleyim kilo alimi yavasaldi ona mi uzuleyim...2 ay bitiyor ama bi duZelme yok gittikce kotulesiyor..kiyamiyorum..

kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
koydeydim kaçgündür ben gittigimde kk ya girilmiyordu .. neyse herkesinii olmasına sevindim kib öptm

El-mualim canim tsk ederim. Masallah zaman bulup kk girmene seviniyorum. bebek_istiyoruz Ne guzel anna olabilmek o bebek kokusu dunyadaki en tatli en guzel kokudur .Allahim cocuk isteyen herkeze bu duyguyu bu kokuyu koklamayi nasip eder. Allahim anneli babali buyumeyi nasip etsin! Seneye belki kim bilir sizlerden ogut nasihat aliriz bebeisler kustu...V.S....diye...Masallah!

bensuzin tedavisi ne oldu merak icindeyiz insallah hayirli haberleri verir.insallah sevindirir.

aretcim nasilsin? ne yapiyorsun?

eylul Allahim yardimcin olsun psikologun yardimin alman iyi oldu bu sefer rahatlayarak gireceksin insallah bu sefer sonuc olacak.Diyorlar ya ruyada aglaman uzulmen hayatta sevindirici haber olmaya nasipmis...Duaciyiz..

Ismin yazip yazmadigim arkadaslar Allahim hepimize yardimci olsun! gorusmek uzere.Bir-birimiz icin bol bol dua edelim...

canımmmm kuka ınşş seneye rabbım dedıgın gıbı bebegım kusuyoo ya napayım dıye sorarsın ınşşşş canım............
gıkce masallah hadı az kaldı ınşş canım yaz kı merak etmeyeyıım..........
bensu hersey nasıl nasıl ıyı mı...nolur ıyı de ......
eylul ınş canım ya sende basla ..........bısmıllah de basla rabbım yardıumcın ols.........
aret nasıl bebeısın canım
toprak canım dılanın dısı gozuktuuuuuuuuuuuuu................... senınkı nasıl canım
nıl nerde yaaaaaaaaa
bebıs ıst canım oğlun nasıl mutlaka gıt dra ya ıçın rahat etsın
herkese guzel bı gun..................

kıslaaarr çookk mutluyumm ..yumurtam döllenmişş..bugün saat 3de transfer edecekler...hiç beklemiyordum biliyormusunuz döllenmesini hep iptal olacak diye haber bekliyordum ..çok şaşkınım...muallimimm,eylülümm,kukacımm,toprakcımm,gökçecimm..denizcimm,nilimm....neolur duanızı eksik etmeyin benden inaşşalllaaaahhhh tutunur bana yavruuummmmmmm......rabbbiimmm inşallllaaaaahhhh bu kezz beni yolundan geri döndermezzz....tek muradım rabbimden hayırlısıyla annneee olabilmekk..rabbim bu ugurda mücadele eden kimsenin emegini boş çevirmez inşalllaaaahhh...öpt hepinizi...k.i.bopuyorumnanaktan

el_muallim sagol cnm bugun kusmasi durdu..persembe kontrolumuz var.insallah sorun yoktur..

kuka insallah cnm insallah sende evladinin kokusuna kavuscaksin...bende muallimle topragin paylasimlarini okudukca birgun bende anne olur onlardan destek alirmiyim diyordum...cok sukur nasip oldu..seneye de sana destek oluruz insallah..

bensunaz hayirli olsun ..al gel bebisii ayrilmayin birdaha insallah...

bensum canım dualarım seninle inş güzel haberle geliceksin inş canım döllenen yumoş tutunacak sana inşşş
muallimcim haber veririm canım çok şükür az kaldı inş kucagıma aldıgımıda yazarım buraya inş sen naıslsın fıstıklar nasıl

Merhaba kizlar! nasisiniz?
el-muailim caniminsallaAllah buyuktur. Insallah umit ve dualarizbosuna degildir.

bensunaz Rabbim harsiyla yumoslarinin rahime tutunup hamieyim iyen haberin vermeyi nasip etsin! Insaah canm duaciyiz Allahm buyuktur haile kalip saaglikli bir sekilde bebilerini eline almayi nasip etsin! Allaha emanet ol! habersz birama..Sevindirici haberini beiyoruz.

bebek-istiyoruz canim insallh Alahim sizlerle bebislerin hallerini buyumeerini ne yapmmaiz gerektigini sormayi fikir amayi nasip etsin! Cocuk isteyen herkeze Alhim nasietsin!

Gokce Rana23 canim sen hamiismisin? Masallah Allahim bebekleini eline almayi nasip etsin! Bizim icin dua edermisn?

Allaha manet olun! Gorusmek uzee!

Mualimcim bu arada benim kanamam durdu iki gundur iyiyim sol taraftaki agri artti yapisklk var dedi tup mi yoksa bagirsak mi anlayamadim..Insaah onemli birsey degildir. Seviniyorum...

kuka ınş daha ıyı olursun ......ama yınede dra gıt ıyıce muayene ets gerekırse tahlıl yaptır senın troıd hormonu nasıl yanı tsh nasıl onuda mutlaka baktır yıne cok onemlı gebe kalınmamasında cok ertkılı........rabbım sıze tedavıye gerek olmadan verır ınşş ya ınş sıkıntısız..........kuka bılkı dualar asla bosa gıtmez rabbım dualarımızı hayırlısıyla makbuyl eylesın mekkede yapılan dualardan eylesın ınş
bulut nerdesın yaaaaaaaaaaaaa bı geldın yıne gıttın
kaymaklım naptın nasıl bebek
herkese guzel bı gun ınşş ben bebuıslerı bugun babaanneye bırakıp gezmeyee kacıcammmm bakalım napcek.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…