Tp Bebek ve Akupunktur

canım benim dualarım seninle rabbim göndermiştir inşevladını .. benimde az kaldı hayırlısı ile normal olursa 28 sezeryan olursa 15 kaldı inşşş sende bana dua et olurmu saglıkla kucagıma alayım inşşşşş kib hayırlı haber al inş canım
canım çok şükür günler azaldı heyecan ve stres başladı .. hayırlısı ile günlerin dolmasını bekliyoruz ..umarım canım seninde herşey yolunda gider rabbim ol der ve olur

amin amin amin ... rabbim herkesi sevindirsin inşallah...

muallımcım bu rabbı yesır degılde dıger dua ayetmı
onu dersen mazeretlıyken okunuyormu canım
bende cekeyım bugun de cuma ıyı olur allahım yardımcımız olsun ınsallah

bensunaz insallah bebegin hala seninle...bol dua..

toprakcim dedigin gibi cikti..dun kontrolumuz vardi..reflu varmis oglumda..cok gazli gazi cok olunca cok emiyor emdikce gaz artiyor,reflu basliyor kisir dongu icindeyiz..cok istemesemde emzige basliyoruz..emme saatleri disinda gaz sancisi baslayinca icgudusel emme duygusunu emzikle bastirmaya caliscam,belki boyle gazi,reflusu azalir...buay gaz sorununun duzene girmesi gerek safak sayiyorum..sen nasilsin Ece nasil opuyorum

muallim ablam sabah eklemistim seni...kizlarin resimlerine bakamadim vaktim az..kisitli giriyorum..
herkes iyi baksin kendine...

canım eylülcüm,muallaimcimm.gökçecimm. canlarım benimmm inankii sizlerle moral buluyorum....eylülcüm dediğin gibi artık kendimi dinlemeyecem.ama birde ben ayaklarımı ısıtamadım gitti....gece yatarken temiz çorap giyip yatıyorum..yoksam çok üşüyorum..aslında balkona çıkıp bakıorum hava o kadar soguk değil..ama bakalım rabbim nasip ederse olur inşalllaaaahhh..sende artık başlıyorsun dimi eylülcüm.........................mualllaimmcimm çok sagol canımm..bu yazdğın duayıda okuyacam..ben tesbih çekiyordum LA İLAHE İLLLAHLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH VEDE LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH diye artık senin yazdığını çekecem.....ayy muaalllimimm ben unutmuşumm ananası....artık bu zamandan sonra olurmuki..vede kaç gün bir dilim yiyecem..vede ben dünden beridir kabak çekirdeğide yiyorum..............................gökçecimmm rabbim hakkında herne hayırlıysa onu nasip etsinn..dualarım inanki sizinlee ..canımm ne kadar az kalmışşş..rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşalllaaaahhh.....

toprakcim dedigin gibi cikti..dun kontrolumuz vardi..reflu varmis oglumda..cok gazli gazi cok olunca cok emiyor emdikce gaz artiyor,reflu basliyor kisir dongu icindeyiz..cok istemesemde emzige basliyoruz..emme saatleri disinda gaz sancisi baslayinca icgudusel emme duygusunu emzikle bastirmaya caliscam,belki boyle gazi,reflusu azalir...tek korkum emzige alisip,birakmamasi...buay gaz sorununun duzene girmesi gerek safak sayiyorum..sen nasilsin Ece nasil opuyorum

muallim ablam sabah eklemistim seni...kizlarin resimlerine bakamadim vaktim az..kisitli giriyorum..

toprakcim dedigin gibi cikti..dun kontrolumuz vardi..reflu varmis oglumda..cok gazli gazi cok olunca cok emiyor emdikce gaz artiyor,reflu basliyor kisir dongu icindeyiz..cok istemesemde emzige basliyoruz..emme saatleri disinda gaz sancisi baslayinca icgudusel emme duygusunu emzikle bastirmaya caliscam,belki boyle gazi,reflusu azalir...buay gaz sorununun duzene girmesi gerek safak sayiyorum..sen nasilsin Ece nasil opuyorum

amiiiiiinnnn bebekistiyoruzz inşaaaaaalllaaaaahhhhhh ...rabbimmm nasip eder tez yakındaa anneliği.....bebekistiyoruz canımm çok geçmişş olsun...dilerim rabbimden bebişin tez yakında saglığına kavuşur inşalllaaaahhh....

kizlar kusurabakmayin internette sorun var surekli kesiliyor..ayni msj i bi kac kez gondermisim silemiyorum da...

bensunaz sagol cnm...insallah emeklerinin sabirla beklemenin karsilgini alcaksin..dualarim seninle...

alllahh razıı olsunn bebekistiyoruz inşalllaaahhhhh......yememede çok dikkat ediorum..bolproteinli yiyeceklerde yiyorum..rabbim inşalllaahh emeklerimizi zayi ettirmez...........bazen internet kayafı yiyoor banada oluyorv bebekistiyoruz boşver sıkma canını.......seni ve bebişi öpüyorum.a.e.o.....kıslarrrr hepinizi öpt..opuyorumnanaktan

bugün herkez nerdee??? kıslaarr nerdesinizz......muallim dün senin verdiğim duayı 100 kere çektim her ikisinide .rabbimm kabul eder inşalllaahhhh..............kıslaarr hepinizi çok çok öpüyorum.allaha emanet olun..opuyorumnanaktan

Merhaba kizlar! nasilsiniz? Bensunaz canim nasilsin? Moralini yuksek tut.insallah tutunur hamileyim haberini vermeni Allahim nasip etsin!Duaciyiz....

el-mualim canim nasilsin? bizim guzeller nasil? Gecen sene bu gunleri heycanliydin. Doguma hazirlaniyordun.Allaha sukur tanidiklarimdan hamile kalip cocuk sahibi olanlara bakarak sans va umit var diyorum....

Dogum yapacak arkadaslar nasilsinizzzzz/ Nasil gidiyor Allaha emanet olun! Tedaviye kimler basladi acaba?????

Dr Rahim agzi dar normal degil diyorlar ilk defa duyuyorum.Simdi bu eksikti...... Dr her gidisimde degisik seyler soyliyor.Moralimi bozuyorlar hayatimda duymadigim seyleri duyp cok uzuluyorum.
Kendim Endometrioz mu diyorum kanama fazla kave renginde akintiya donustu daha dogrusu su gidiyor.

Guvenilir dr ariyorum Laporoskopi yaptirmak en dogrusu mu dusuncesindeyim ultrasonda gozukmuyor...

Allaha emanet olun!

bensu canım rahat ol ınşş tutunacak o ne derse o olur ınşşş
dualar ayet dahı olsaa ezberden okunur kızlar sakıncası yok
cok opt ıyı geceler zor uyttum kızları azcık uyuyayımm bendee,
kukaam ya ıyı bı dra gıt ya ınşş hersey guzrel olucak canımmm

günaydınnnnnnn
bensum inş rabbim nasip etmiştir canım duaların kabul olsun inşşş
kukacım ben laparaskopi yaptırmıştım bide histereskopi rahimde perde bulunmuştu istersen sende yaptır emin olmak için canım umarım rahim darlıgı yoktur

selam arkadaşlar.
....Ve bugün itibariyle start verildi. Adet başladı. Yarın sabah 9.30da ilk randevum var. Muallim bu kez başlıyorum bak, ertelemedim. İnşallah sonucu da iyi olur. Geçen yılki denemeden sonra 1 yıl geçti. Sürekli ertelediğim için sürekli hazırlanıyor gibiydim. Biliyorsunuz otlar, bitkiseller falan. Bakalım üniversite sınavı gibi sonuç bekliyoruz. Kaç yumurta, kaç embriyo, ve BHCG kaç çıkacak? Çok çalıştım, inşallah geçerim bu sınavdan :)
Bensunaz canım ne var ne yok. Nasıl gidiyor? Hep aklımdasın inan. Dua ediyorum senin için.
Kukacım doktor böyle birşey varsa ne sonuçları olacağını söyledi mi? Bence de Muallim'in dediği gibi iyi bir doktora görün.
Gökçecim artık geri sayımdasın. Allahım sağlıkla kucağına versin, sağlıklı uzun ömürlü etsin yavrunu.
Sevgiler

amiiiiinnn kukacımm inşallaaahh...moralim bir geliyor bir gidiyor..bir iyiyim bir kötüyüm...kukacım sen hangi has.gidiodun.dr kimdi...inşalllaaaahh hakkında ne hayırlıysa o olsun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallaaaahhh.........................................amiiiinnn muallimcimm inşşaaallahh ..bebeişleri çok çok öpüyorum..yesin teyzeleri onlarıı....................................amiiiinnn gökçeciiimmm rabbim nasip etmiştir inşalllaaahhhh..gökçem hayırlısıyla kucagına alıp müjdeli haberini bekliyoruz........................................amiinnnn eylülcümmmm..çook sagool canımm.....ayy ne güzell başlamıssıın.. canım hangi hastanede...inşalllaaaahhh herşey yolunda giderde pozitif sonuç alırsın canım......kıslarr hepinizi öpüyorummm...içimde inanınki umut yok ama bakalım herşeyin hayırlsı....birde muallim kızacan ama belirtide yok walaa........

bensunaz canım çok zor biliyorum ama kendini dinlememeye çalış. şimdi ben bunu diyorum ama kimbilir ben transferden sonra ne belirtiler arayacağım :) canım medicana çamlıcaya gideceğim. muallimin hastanesi. bir arkadaşım daha var oradan çok memnun kalan tüp bebek değil ama doğum bölümünden. 7 aylık doğum yapıp da öncesinde hastane hastane dolaşıp yeterli donanım yok erken doğum için diye kapıdan döndürülen. sonunda medicanada doğum yapıp çok da memnun kalmış. olay hem de 8 sene önce olunca insan daha bir güven duyuyor doktoruna ve teknolojisine. ben doktorla bir kez muayene iki kez de telefonla görüşme yaşadım. çok bilgim yoktu ama geçmişte yaşamış olduğum tüm problemlere verecek bilimsel bir yanıtı olması çok hoşuma gitmişti. bakalım. inşallah iyi olacak.
benim hamile kaldığım zaman hiçbirşey yoktu. sadece 9. gün çok ciddi karın ağrıları yaşamıştım. şimdi sen de bu cümlemdem yola çıkarak 9-10. gün gibi karın ağrısı arama lütfen. çünkü benim durumum farklıydı. FMF hastası olduğum için oluşan fazla oranda bir ağrıydı. inşallah sen ağrısız sızısız hamile kal canım.

hadi hayuırlı ve ugurlu olsun canımmmmm rabbim emegininkarşışlıgını versin inşş hayırlısı ile bende kucagıma alırım inş canım kib

canım belirti arama ben hiç belirtim olmadan hamile kaldım hatta 6 gün geçmiştide öyle yaptım testi inanm ıyodum çünkü var die neyse rabbim hayırlısını nasip etsin inş
bide dua olarak allah ın ismi olan
ya kayyum 156 defa okuyun dilek olması için starda program yapan hocanın adı neydi hshh nihst htpoglu söyledi
inş rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…