- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.241
canım benim dualarım seninle rabbim göndermiştir inşevladını .. benimde az kaldı hayırlısı ile normal olursa 28 sezeryan olursa 15 kaldı inşşş sende bana dua et olurmu saglıkla kucagıma alayım inşşşşş kib hayırlı haber al inş canımamiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn gökçeciimm inşaaaaalllllaaaahhhhhhhhh.....hep kendi kendime diyorum umutsuz yok umutsuzluk yok...rabbim inşalllaaahh sizler gibi benide hamileler içine katar inşaaaallllaahhhh....gökçecim senin kaç günün kaldı..rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşalllaaahhh..a.e.o.
canım çok şükür günler azaldı heyecan ve stres başladı .. hayırlısı ile günlerin dolmasını bekliyoruz ..umarım canım seninde herşey yolunda gider rabbim ol der ve olurGökçecim senin de artık eli kulağında. Hadi bakalım hayırlısıyla o güzel duyguyu tadacaksın.
Muallimcim bende yavaş yavaş heyecan başladı. Sakinleşme çalışmaları yapıyorum. Umarım ilk iğneyi yapınca tüm gerginlik bir anda fırlamaz. Senden de Allah razı olsun. Burayı hiç yalnız bırakmadın. Hep moral ve destek oldun herkese.
canım eylul ne demek ya aynı derdın aynı duyguların ınsanlarıyız bende sızden cok destek alıyorum .........canım nolur hıç sıkma kendını hıç takma kafaya ınşş rabbım bı kezx sıkıntısız verecek ınlşş.............yuceler yucesı herseye kadır .........
bensu ananas alsın eşin hergun ananas ye bı dılım .........altıncı gune kadar ve bol su ıç ve gercekten hep komedı fılmler ızle............benım bu kez kasıklarım cok sıddetlı agrıdı otururken kalkarken cok zorlandım ama hıçbı belırtıye takma dort tup denememde hıç bı belıtrtı aynı olmadı ıkısı pozıtıf ıkısı negatıftı mam neredeyse tum belırtılerı yasıyo ınsan takma sakın ve ıdrar testıde yapma.......bılıyosun ben cok kızıyorum yapanlara hımmm toprakta dayanamayıp yapmıstı ...........onunla küsüp bı hafta cevap yazmamıstım sanırım sımdı hatırladım canım ya dayanamıyoo ınsan ama moral bozuyoo o test..................benım cogul gebelıktıkı cok belırtı yasadım tek gebelıkte olmayabılır rabbım yuzunuzu guldursun ınşşşşşşşşşş
rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bilhayr
bu duayı cok oku
rabbım kolaylastır zorlastırma rabbım tamamına erdır
rabbi hebli minessalihin.........
rabbım salıh evlat nasıp et..........
amın..................amın............amın................
bol dua......
muallımcım bu rabbı yesır degılde dıger dua ayetmı
onu dersen mazeretlıyken okunuyormu canım
bende cekeyım bugun de cuma ıyı olur allahım yardımcımız olsun ınsallah
hadi hayuırlı ve ugurlu olsun canımmmmm rabbim emegininkarşışlıgını versin inşş hayırlısı ile bende kucagıma alırım inş canım kibselam arkadaşlar.
....Ve bugün itibariyle start verildi. Adet başladı. Yarın sabah 9.30da ilk randevum var. Muallim bu kez başlıyorum bak, ertelemedim. İnşallah sonucu da iyi olur. Geçen yılki denemeden sonra 1 yıl geçti. Sürekli ertelediğim için sürekli hazırlanıyor gibiydim. Biliyorsunuz otlar, bitkiseller falan. Bakalım üniversite sınavı gibi sonuç bekliyoruz. Kaç yumurta, kaç embriyo, ve BHCG kaç çıkacak? Çok çalıştım, inşallah geçerim bu sınavdan :)
Bensunaz canım ne var ne yok. Nasıl gidiyor? Hep aklımdasın inan. Dua ediyorum senin için.
Kukacım doktor böyle birşey varsa ne sonuçları olacağını söyledi mi? Bence de Muallim'in dediği gibi iyi bir doktora görün.
Gökçecim artık geri sayımdasın. Allahım sağlıkla kucağına versin, sağlıklı uzun ömürlü etsin yavrunu.
Sevgiler
amiiiiinnn kukacımm inşallaaahh...moralim bir geliyor bir gidiyor..bir iyiyim bir kötüyüm...kukacım sen hangi has.gidiodun.dr kimdi...inşalllaaaahh hakkında ne hayırlıysa o olsun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallaaaahhh.........................................amiiiinnn muallimcimm inşşaaallahh ..bebeişleri çok çok öpüyorum..yesin teyzeleri onlarıı....................................amiiiinnn gökçeciiimmm rabbim nasip etmiştir inşalllaaahhhh..gökçem hayırlısıyla kucagına alıp müjdeli haberini bekliyoruz........................................amiinnnn eylülcümmmm..çook sagool canımm.....ayy ne güzell başlamıssıın.. canım hangi hastanede...inşalllaaaahhh herşey yolunda giderde pozitif sonuç alırsın canım......kıslarr hepinizi öpüyorummm...içimde inanınki umut yok ama bakalım herşeyin hayırlsı....birde muallim kızacan ama belirtide yok walaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?