Tp Bebek ve Akupunktur

Değil mi bana ceza vermiştin abla.3 gün cezalıydım.Ama ben göğüslerden anlamıştım tuttuğunu hamile olduğumu.Durup durup göğüslerime bakıyordum , sapık modundaydım.o testleri halen saklıyorum biliyor musun?Hayatımın en güzel testleriydi onlar benim.ne günlerdi.Allaha şükürler olsun.Şimdi kocaman abla bile oldular.İnşallah tüm arkadaşlarında bu heyecanlarına ortak olacağız.Ben asıl senin fıstıkları yerim ya.Sıkıntıları çok üçüzlerin ama ne güzel 3 ayrı tatlı bebek var yanında , üçüde ayrı ayrı şirinlik yapıyorlardır.Çok şanslısın.

Aminnn.Şu anda tüm dualarımız sana.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiin bensunazcım yaa
ınsalah allahım yardımcımız olsun

toprakcım yaa evet yaa bazen acemelı edıyorum dıyorum ama 2,denememde tutup dustgu ıcın fazla ara vermek ıstemıyorum
belkım tutar dıyorum ınsallah ve bırdahakı ay denemek ıstıyorum
ısteme hıssınıde rabbım verıyor sonunda belkım o oyle ıstıyor dımı

sen kacıncı denemende yavrunu dunyaya getırdın canım
allahım yavrularınızı salıh evlat eylesın ınsallah canlarım

3.denememde kavuştum kızıma Nisam.1 normal 1 dondurulmuş denedim amerikanda.yUMURTALAR Çok kaliteli olduğu halde tutmadı.Daha sonra umutta denedim.Oradada pco lu olduğum için OHSS olmayayım diye yumurtalar toplandı ve donduruldu transferim 2 ay sonra oldu.Ve hamile kaldım.Bu arada 2007 de aşılama yapmıştım , aşılama sonucu OHSS oldum ölümün eşiğinden döndüm.Anlayacağın kıızma kavuşnak için çoooooook sıkıntılar üzüntüler çektim bende.

amin bensucum i,nş güel haberler verirsin bize inşşşşşşşşşşşşşşşşş
toprakcım miniginle sen nasılsın canım yoktun ne zamandır ortalarda

amin bensucum i,nş güel haberler verirsin bize inşşşşşşşşşşşşşşşşş
toprakcım miniginle sen nasılsın canım yoktun ne zamandır ortalarda

İyiyiz Gökçecim.Taşındım o yüzden çok giremedim internete.P.tesi itibariyle de işe başladım artık.Kızınla sen nasılsın doğuma az kaldı.Şimdi bol bol uyu dinlen.Doğumdan sonra uyuyamıyorsun , dinlenemiyorsun.

Günaydın,
Amin Toprak, Muallim. Ne güzel bebeklerinizle inşallah mutlu uzun bir ömür versin Allah, sağlıkla.
İnşallah darısı başımıza. Bensucum güzel haberler ver imşallah.
Biraz önce 3. iğnemi oldum. Yarın kontrol var. Bakalım neler duyacağım doktordan. Bu çörekotu, bal, tarçın karışımını kullanmalı mıyım sizce ne dersiniz. Siz kullanmış mıydınız? Kaliteyi artırdığı için faydalı diyorlar. Ne dersiniz?

kızlar herkeze merhaba...nasılsınız? eylülcüm.tedavin hayırlı,uğurlu olsun inşş....bu dediğin bal,tarçı,çörekotunu muallim bu son tedavisinde yaptı canım....bende bu tedavide denicem kısmetse...bence denemende fayda var.....muallime detaylarını sor istersen. inşallah bu tedavinde bebeğini kollarına alırsın.....

bensu .....canım transferin hayırlı olsun inşşş....ALLAH güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin inşallah..sonucunu sabrsızlıkla bekliyoruz...

bluesuu çoktandır sesin çıkmıyordu. hoşgeldin. neler yaptın. bu tedavide deneyeceğim dediğine göre yakın bir tarihten bahsediyorsun sanki. ne zaman başlayacaksın? inşallah hadi. sırayla tedaviye başlayanlar güzel haberleri alırız.
canım ben 3 gündür sabah akşam kullanıyorum bu karışımı. sanki muallim'in kullandığını da hatırlıyordum ama emin değildim. sakıncası olur mu diye aklıma takıldı. iyi o zaman devam ediyorum. sağol canım

gökçecim...seninde evlat mutluluğunu tadmana az kaldı inşşş....bebişin cicileri hazırdır artık....sende ciciler bölümünde paylaşsana görelim.... muallimin kızlarının odalarını gördük orda...

canım çalışıyorum...işyeride nete giriyorum bazen okuyorum cevap yazamıyorum...şu an müsaitimde girebildim....evet o karışımı ben muallime sordum...tedaviyle birlikte başladı...sanırım çatlatma iğnesinden sonra bıraktı..ben öyle hatırlıyorum....inşşş..bu kez yapıcam ....ama ben daha tedavi için beklemedeyim...dr.um histerskopiden sonra 3 ay bekliyelim dedi...1 ay daha oldu...aslında ben histerskopiden sonra hemen başlicaktım....kendimi hazırlamıştım ve şimdide tranferim olmuş olucaktı ve test günün baekliyor olucaktım ama dr. bekliyelim deyince olmadı......inşşş...seninde bu son tedavin olur canım..zemuszemus

eveeeettt...güzel anneler...toprak....muallim.....toprakçım 7.ci ayınız hayırlı,uğurlu olsun....maaşallah ya maaşallah kızında çok sevimli..ALLAH nazarlardan saklasın.... zaman ne çabuk akıpı gidiyor.....ben senin tedaviye başladığın zamanları burdan hep takip etmiştim .

muallimcim.......3 kız annesiiiiiii....canım beni sormuşsun tedaviye başladımıki diye.....hayır beklemedeyim...histereskopiden sonra 3 ay dr.um bekliyelim dedi...1 ayı gitti..daha 2 ay var....herhalde buranın en son hamilesi ben olurum...aman olsunda en son olsun...kızların beyaz odalarında yatıyorlarmı ???kendileri gibi odalarıda çok güzel maaşallahhhh...

Eylül Canın Tedavin Hayırlı olsun.Güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah:)
Bensunaz Hadi Pazar Güzel haberlerini Bekliyoruz İnşallah Allah'ın izni ile.
Bende çörekotu (öğütülmüş) bal tarçın karışımı yapmıştım 12 gün yapılıp bırakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…