- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.281
evet cumartesı olabılır ama sanırım dr lar testı pazar olana pazartesı dıyoo.............hadı yaaaa ınşşşşşşşşşşşşşşş hımmmmmmmmmm toprak kız aklınma senın tet gunlerın geldı pıs kız ıdrar testı yapmıstın dımı cok kızmıstım sana ...........moralını bozuyo cunku ınsanın ............sana kac gun ceza vermıstım canım yaaaaaaaaaa o gunlerde gectı ya senın tatlısın da benımkılerde yanımızda rabbım tum ısteyenlere versın cok heyecanlı gunler bıu gunler..........kızını yerım ben
slmlarr herkezee....herkez iiii inşalllaaahhhh....eylülcüm bende ilk klomenle başladım 2gün sonra gitmemde cetro-taytlq devam ettim canım inşalllaahh herşeyin hayırlıısı...fazla kafaya takma canım doktorunaq güven..rabbim pozitif sonucu nasip eder inşalllaaahhh.......amiiiiinnnn gökçecim,kukacımm,nisamcımm,toprakcımm inşalllaaahhh hepinize pazar günü müjdeli haqberi veririm inşallaaaahhhhh...toprakcım pazar günü bakılıyormuş.eylül öle diyor..artık gününde yaptırırız..........muallimmm ne güzeelll olmuş öyleee..bayıldım walaaaa....inşallaaaaahhhh başıı çekerim hamilelikteee kıslaaaaarrrr..............ALLLAHIM NE OLUR SALİH EVLAT NASİP ET BANA aminnnn......rabbim kimsenin emegini boşa vermesinn...hamişlerede tez yakında saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin...başlayanlarında emeklerini boşa çıkarmasın inşallllaahhh...bebişleri olanlara saglıcakla büyütmeyi nasip etsin kıslarrr...dualarım hep sizlerle....amiinnn...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiin bensunazcım yaa
ınsalah allahım yardımcımız olsun
toprakcım yaa evet yaa bazen acemelı edıyorum dıyorum ama 2,denememde tutup dustgu ıcın fazla ara vermek ıstemıyorum
belkım tutar dıyorum ınsallah ve bırdahakı ay denemek ıstıyorum
ısteme hıssınıde rabbım verıyor sonunda belkım o oyle ıstıyor dımı
sen kacıncı denemende yavrunu dunyaya getırdın canım
allahım yavrularınızı salıh evlat eylesın ınsallah canlarım
amin bensucum i,nş güel haberler verirsin bize inşşşşşşşşşşşşşşşşş
toprakcım miniginle sen nasılsın canım yoktun ne zamandır ortalarda
toprak bızımde dun on ayımz doldu ama sekızın içindeyız rabbım guzel ömur vers hepsıne
bluesuu çoktandır sesin çıkmıyordu. hoşgeldin. neler yaptın. bu tedavide deneyeceğim dediğine göre yakın bir tarihten bahsediyorsun sanki. ne zaman başlayacaksın? inşallah hadi. sırayla tedaviye başlayanlar güzel haberleri alırız.
canım ben 3 gündür sabah akşam kullanıyorum bu karışımı. sanki muallim'in kullandığını da hatırlıyordum ama emin değildim. sakıncası olur mu diye aklıma takıldı. iyi o zaman devam ediyorum. sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?