- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.401
maşallah doğuma çok az kalmış tarih belli mi sezeryan olacaksa?bensum çok sevindim canım rabbim inş bebegini sana bagışlar inşşşş herşey yolundadır
maşallah doğuma çok az kalmış tarih belli mi sezeryan olacaksa?darısı başıma :Saruboceq:
gunaydın kızlar........................
gokce bence lokal sezeryan ol...............
kızlar günaydın......bensuuu...canım nerelerdesin...inşallah herşey yolundadır... .....eylülcüm...aman kendine dikkat et...yat dinlen..bugün işe gitmediysen.......gökçecim....sen normal doğummu düşünüyorsun?birde sorayım neden?muallimin dediği gibi lokal anestezili sezeryan ol ......deniz sen nasılsın?nasıl oldun?
lokal le epidural arasında fark ne ?? ayy bende sanki hiç bişe bilmiyom yaa.. spinal bel boşluguna yapılan anestezi demi.. epidural da omirilige yapılan agrı kesici demi ... genel anestezide tamamen bayılıyon ..lokal de ne oluyo pekii ... yazarmısınız bana ..
lokal le epidural arasında fark ne ?? ayy bende sanki hiç bişe bilmiyom yaa.. spinal bel boşluguna yapılan anestezi demi.. epidural da omirilige yapılan agrı kesici demi ... genel anestezide tamamen bayılıyon ..lokal de ne oluyo pekii ... yazarmısınız bana ..
Lokal de tamamen bayılıyorsun.Ben epidural oldum ama dikişler atılacağı zaman lokale çevirdiler.Ve benim ne ağrım ne sıızm oldu.Çok rahattım.Tavsiye ederim...
Selam arkadaşlar. Sabah doktora gitmiştim. Şimdi döndüm eve. İki gün rapor verdiler. Şiddetli faranjit olmulşum. 4 saat KBB doktorunu beklediim ve isyan ettim. Hastaneye girdiğimde daha iyiydim çünkü. Şimdi 38.3 ateş var. Zararsız bir antibiyotik ve minoset verdiler. İnşallah geçer. Faruk beyin dediğine göre bu hastalık opu'yu ve yumurta kalitesini etkilemezmiş. Ama acilen transfere kadar iyileşmeliyim.
İnanamıyorum yani. Bir yıldır bu tedaviye hazırlanıyorum ve başıma gelene bak. Moralim fena çkötü açıkçası.
Gökçecim doktorun nasıl uygun görüyor doğumu?
Bensucum nerdeesin? Bugün ikinci test günün senin. Haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?