Tp Bebek ve Akupunktur

Sağol Denizcim. Hiç sırası değildi doğrusu bu rahatsızlığın. Bak aklıma gelmemişti ıhlamur. İyi fikir. Hemen hazırlamalı. Yarın iyi de olsam pek gitme niyetim yok açıkçası işe. Çünkü geçse bile yoruldukça nüksediyor. Kahramanlık taslamanın alemi yok. Yatar dinlenirim. Kendime bakarım, düzelirim inşallah.

ya bensuuuuuuuuu nerdesın nasılsın ınş sıkıntı yoktur
oooo burası dolmuşşş .........herkes burdaa
eylul ıyı bak kendıneee ya sıcak çaylar ıç ınlş hersey guzel olur hepınıze ıyı geceler........hepsı aglıyoooo

maşallah doğuma çok az kalmış tarih belli mi sezeryan olacaksa? darısı başıma :Saruboceq:

SAOL CANIM henüz dogum şekli belli olmadı haftaya gitcem o zaman çatı muayenesi yapıcak normal olup olmayacagına karar vericek inş rabbim banda sanada tüm hamişlerede saglıkla kavuşmak nasip etsin evladına inş

kızlar günaydın......bensuuu...canım nerelerdesin...inşallah herşey yolundadır... .....eylülcüm...aman kendine dikkat et...yat dinlen..bugün işe gitmediysen.......gökçecim....sen normal doğummu düşünüyorsun?birde sorayım neden?muallimin dediği gibi lokal anestezili sezeryan ol ......deniz sen nasılsın?nasıl oldun?

gunaydın kızlar........................
gokce bence lokal sezeryan ol...............

ya kızlar bende sezeryan olmak istiyorum ama eşim tutturmuş normal dogum yap die .. napcamşaşırdım vallla.. ikna edemiyom bende isterim normal olsun hemen ayaga kalkayım işimi kendim göreyim ama kaç sene sonra geldi bebek eşim takıldı kaldı yaa sizce nasıl ikna ederim onu ???
bide lokal anestezili sezeryan daha mı iyi ?? spinal iyi degilmi?? nolur yardımmmmmmmmmm:sinifsinif:

lokal le epidural arasında fark ne ?? ayy bende sanki hiç bişe bilmiyom yaa.. spinal bel boşluguna yapılan anestezi demi.. epidural da omirilige yapılan agrı kesici demi ... genel anestezide tamamen bayılıyon ..lokal de ne oluyo pekii ... yazarmısınız bana ..

Lokal de tamamen bayılıyorsun.Ben epidural oldum ama dikişler atılacağı zaman lokale çevirdiler.Ve benim ne ağrım ne sıızm oldu.Çok rahattım.Tavsiye ederim...

Lokal de tamamen bayılıyorsun.Ben epidural oldum ama dikişler atılacağı zaman lokale çevirdiler.Ve benim ne ağrım ne sıızm oldu.Çok rahattım.Tavsiye ederim...

normalin iyi yanı doğum sonrası hemen ayağa kalkabilmen. artık doktorunla birlikte karar verirsiniz. yalnız normal yapılacaksa mutlaka epidural yaptır derim. belden iğne yapılan. yalnız bu iğne rahim 4 cm aaçıldığında takılıyormuş ve ağrıları tamamen kesmiyor azaltıyormuş. zira biraz sancı çekmen lazım ki ıkınabilesin. bir arkadaşım başta dayanabiliyorum diye epidural istememiş ama sonra sancıların şiddeti artmış. yalvardım bu sefer birşey verin diye ama zamanı geçi dediler diyordu. 2. doğumunu dersini almış bir şekilde epidural yaptı. çok memnundu herkese epidural öneriyordu. doğum ve sezeryende lokal demek epidural demek. yani o bölgeyi uyuşturuyorlar. sezeryanda tamamen yani hiçbirşey hissetmiyorsun ve bebeği görüyorsun. ama yine de dayanamayanlar oluyormuş acı olmasa da canlı canlı kesilmeye onları genele çeviriyorlarmış hemen. toprak lokal her ameliyatta o bölgenin uyuşturulması demek. yani sana epiduralle lokal yapılmış ve sonra dikişler atılıyorken genele çevrilmiş herhalde.
ben de epidural sezeryen istiyordum ama kırıktan sonra kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım. doktorum varis nedeniyle trompoz riskine karşı doğuma kadar devam edersin dedi. internette okudum kan sulandırıcı kullananlara kanama riskine karşı normal doğum yaptırılmıyormuş, iğnenin takıldığı bölgede kanama olabilir diye epidural de önerilmiyormuş. sanırım ben genel anesteziye kalacağım. hayırlısı sağlıkla hayırlısıyla bitsin de

Son düzenleme:
toprak lokal epıudral yanı genel anestezıde tamammen uyuyosun benım dr asla lokal ter etmedı hep genel dedı bende acıkcadı bısey gıoremek ıstemem rahat oluyo böle.........hayırlısı ols saglıkla gelsın gokce bebegın ınşşş
yaaaaaaaaaaa bensu nerdesın

Selam arkadaşlar. Sabah doktora gitmiştim. Şimdi döndüm eve. İki gün rapor verdiler. Şiddetli faranjit olmulşum. 4 saat KBB doktorunu beklediim ve isyan ettim. Hastaneye girdiğimde daha iyiydim çünkü. Şimdi 38.3 ateş var. Zararsız bir antibiyotik ve minoset verdiler. İnşallah geçer. Faruk beyin dediğine göre bu hastalık opu'yu ve yumurta kalitesini etkilemezmiş. Ama acilen transfere kadar iyileşmeliyim.
İnanamıyorum yani. Bir yıldır bu tedaviye hazırlanıyorum ve başıma gelene bak. Moralim fena çkötü açıkçası.
Gökçecim doktorun nasıl uygun görüyor doğumu?
Bensucum nerdeesin? Bugün ikinci test günün senin. Haberlerini bekliyoruz.

eylul çok gecmış ols ama olur böle nolur moralını bozma etkılenmesın senı bak engel degıl kendını toparlaa ınşşşş

Eylül hastalık değil ama moral bozukluğu yumurtalarını etkiler unutma.Ve hemen kendini topla.Benim de bir sürü aksilik olmuştu tyedavimde ama ben hiç moralimi bozmadım ve hep beni etkileyecek şeylerden kaçtım.Herkese bangır bangır benim strese girmeme gerek dedim durdum.O yüzden sen de takma.Bunda da bir hayır vardır.Çok geçmiş olsun.

Lokali karıştırmışım haklısınız fıstıklar.

Kizlar bi sey soracam?
Hamilelikte aldigim kilolar duruyor.akannehir azda olsa emzirdigim icin pek dikkatte etmiyoerum bu kilolar ne zaman gidiyor.
Vucudum cook su toplamisti halen daha aykkabi giyemiyorum inanin hamilelikte cook istahsizdim zaten sekerde vardi son 35 haftadan sonra sismistim kiyafetlerimin hic biri olmuyor.Disari cikasim bile gelmiyor.
Sanirim yeni kiyafet alacam offfffffffffff belki diyeceksiniz yillar sonra bebegin oldu bos ver bu takintilari ama kizlar insellah veririmde biraz sabir.
DR: 6 ay diyor sanki hep böyle kalacakmisim gibi geliyor.Muallim toprak sizde ne kadar surede verdiniz?

Toprakcim ya ne tatli kizin var öyle maasallah barekallah rabbim nazarlardan saklasin.
Bende koyacam ama tos tos oglanin fotosunu bir turlu beceremedim.
kk kabul etmiyor yaaaa bu aksam gene denicem bakalim
Findik kurdu kizini benim icin öp canim

Ranacim coook az kalmis canim rabbim hakkinda hangisi hayirliysa onu nasip etsin bende epidural yapilmisti yani belimden igne verip ugusturdular cookda memnunum Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…