Tp Bebek ve Akupunktur

Sana özelden atarım canım.Elektirikli değil nöralterapi.Dişlerine bacaklarına ve pek çok yere iğne ile bir ilaç enjekte ediyor dr.Iyy.Çok can acıtıcı bir işlem ama dediğim gibi bence çok faydalı.İnşallah sana da şifa verecek bu işlem.
Eylülcüm 10 çok iyi inşallah çok kaliteli döllenecek bebişlerin ve buradan çok yakında bir tane daha hamile haberi alacağız...

Biz de Ece yi dr. götürdük bugün.69cm boyu 7700 kilosu olmuş.Çok kilolu değiliz ama aylık kilo alımı iyi.Boyumuz uzun olacak galiba.Dizanteri olmasak sanırım 8.500 civarı olurduk ama buna da şükür.Sağlığı yerinde olsunda çok kilolu olmasa da olur.Anlayacağınız hamile kalmakla iş bitmiyor asıl ondan sonra başlıyor sorunlar yorgunluklar.Akşam uzanıpta TV izleyemiyorum kitap okuyamıyorum sürekli ilgi istiyor Ece.Ama tatlı yorgunluk bunlar Hiçççç şikayet etmiyorum.Allah herkese yaşatsın bu yorgunlukları.

Bensuuu azcik olsa toparlanmana sevindim...Alla buyuktur insallah dualarimiz bosuna gitmez... eylulcim insallah fazlayumos kaliteli cikar insallah dondurma imkanin olur insallah transfer iyi gecer insallh tutunur ve hamis haberini veirsin....aret deniz nil bluesuu mualimcm canlarim nasilsiniz???? insallah iyisinizdir... Allaha emanet olun! opt..

kızlar...hayırlı cumalar olsun inşş......eylülcüm inşallah bugün yumoşlardan güzel haberler gelir... .......bensucum...... inşşş...çok çok iyi ve sevineceğin güzel günlerde gelicek....kendini çok azda olsa iyi hissetmene bende seviniyorum canım..... kuka,toprak,nil,muallim,gökçe.....sizlerde iyisiniz inşşş.....öpüyorum sizleri....

bensucum inşallah olacak. bak bu son sefer neredeyse oluyordu inşallah bir sonrakinde olacak. nil i uzun süre takip etmiştim. önce devamlı çıkan bir dolu kist iltihap (tabii nedenleri tam söyleyemiyorum da) yüzünden gelişi sürekli ertelendi en son bir operasyon geçirip geldi. 3 yumurtası büyümüştü ama eşinin spermleri çözülünce 2 tane bulunmuş döllenmişti ve 1 tanesi tuttu sonunda. bu koşullarda 8. denemede başardı. inşallah sizler de başaracaksınız.

eylül döllenen sayısısnı alınca bildirirsin

kuka buluesu denız opt sızı cook ..........toprak masallah kızına ............rabbım guzel gunler nasıp ets cumlemızeeeeeeeeeeee

eylul senınle heyecan yasıyoruz ınşşşşşşşşş guzel haber ver ...........bensu sende yenıden ınşş canım

Arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkürler.
Aradılar bugün. 8 embriyo olmuş. Allahım çok mutlu oldum. Hatta ağladım diyim açıkça, yabancı değilsiniz. 5. gün olmasını bekliyoruz dediler. İnşallah olur ve tabi inşallah tutar. Bende sebepsiz infertilite var ama herşey iyi olmakla beraber tutunma problemi oluyor. İnşallah bu sefer akupunkturun da doktorumun da etkisi olumlu yönde olur. Benden haberler böyle.
Toprakçım kızının sağlılığı iyi ya kiloyu sonra da alır.

Canım çook sevindim.Embriyon kaliteli rahim duvarının kalınlığı uygun ve Allah isterse tutunmaması için hiç bir neden yok.Bu sefer olacak Allahın izni ile inşallahh.İyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.

ayy ınşş besıncı gune cok guzel emr olurlar gelırler annelerıneee ıkız veya üçüz ols inş...........

Tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.Sık idrara çıkmak normalmi.Aslında idrarım varmış gibi hissediyorum ama yok.Merkezimin hemşiresi ile konuştum tahlil yap dedi her hangi bir yanmam ağrım sızım yok.Endişelenmelimiyim.?

aret gebelıkte bu normal bebekk buyudukce oluyoo eger bıde ayaklarını ustutyosan normaldır ama yoınede tahlıl ıyı olur azda olsa ıltıhab varsa sımdıden onlem alırsın ama normal bence

maşallah ece ye. sağlığı iyi olsun da zayıf olsun. hem kilo alımı da iyiymiş. büyüdükçe daha da toplar.

çok sevindim. hayılı olsun. inşallah hepsi blastosist olur. bakarsın ikiz gelir bu sefer. hatta diğerleri de dondurulsun. iyi düşünelim iyi olsun.

testi yaptırman iyi. iltihapsa da tedevisi var önemli değil. ama hamilelik böyle birşey. suyu da zaten çok içmen gerek ve devamlı kasıklarında bir ağırlık oluyor. her tuvalete gittiğinde çok çıkmayabiliyorsun ama çok sık gidiyorsun. hamileliktendir.

slmlarr herkezee.....gökçeciimm ne güzel o öle bir rüyaa...inşallllaahhh rabbimmm yakındaa sevindirir canımmm...rüya tabirine baktım gökçecimm üzgün bir halde olmak müjdeli bir haber alacagınıza yorumlanır dior..aglamakta gülmek canımm....ayyyy inşallllaaahh gökçecimm .birde sen gibi kalmıyormuyum kendiliğindennn...bir mucizee olur yaaa benim içinnn...canımm gökçemmm rabbim hepimizi sevindirsin inşallllaaaahhhhh............eylülcümm ne güzeell bir haber yaa..9tane döllenmişş maşaaaaalllaaaaahh kıss...inşşşşşş hayırlısıyla sana tutunurlar canım..5gün embiyosu daha güzelmiş..canımm inşaaalllahhh burdan hamiş haberini alacagız canımmm.......arkandan kuka,blesu inşşşşş...vedeee bennnn............toprakcımm en önemlisi saglıklı olması kızımızın...canımm öpüyorum bücüğümü......aretcimm muallimim dediği gibi hamileliktendir..sen yinede bir tahlil yaptır canımm ..iyi haberlerini bekliyoruz canım....muallimin,denizim,toprakcım,nilcimm gökçecim,eylülcüm.aretcim,blesucum.kukacım öpüyorum hepinziii

Son düzenleme:
Aretcim hamilelikte tuvalete çok gitmek normal, rahim büyüdükçe baskı yapıyor. Ancak tabii ki tahlil yaptır, için rahatlasın. Enfeksiyon falan varsa da önlemi alınır. Hamilelikte sık karşılaşılabilirmiş. O yüzden çıkmaz inşallah ama enfeksiyon ulunursa da endişe etme canım.
Hepinize çok teşekkür eder iyi dilekleriniz için. Denizcim, Muallimcim ağzınız bal yesin. Muallimcim Faruk bey gerçekten çok iyi bir doktor ve çok kibar bir insan. Anlattığın kadar varmış.
Bensucum, Kukacım, Bluesuucum, inşallah hepimiz sırasıyla yaşarız hamileliği. Gökçecim artık günler kaldı. Biz de buradan teyze olarak heyecanlanıyoruz. Denizcim sonra da sıra sende inşallah sağlıkla. Ve doğumdan sonra da burayıunutmayan Muallim ve Toprak sizlere de çok teşekkürler.
Herkese sevgiler.
Yarın akupunkturum var. Hastaneden de arayacaklar transfer günüyle ilgili. 5. olacağı kesinleşirse Pazartesi de aakupunktura gideceğim. İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…