- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.461
canım eylül ne güzel yazmıssın duygulanmamak elde değilkii..canım senin 10yumoş haberini aldımya ne mutlu..eylülcüm inşalllaaahh hepsi kaliteli olur vede döllenir vedeee sana sımsıkı tutunurlar canımm...seni hiç bırakmazlar inşşş..eylülcüm hayırlı haberlerini bekliyoruz...................................toprakcım tabiki at.bekliyorum....inşşaaallaahh sayende az yumoşum varken çok olması benim için mucize olur inşalllaaahhhh....toprakcım can yakıyor derken..nasıl bir elektrk veriyoer..iğne batırmıyormu? ...inşş hakkımızda hayırlısı olur canım.........kıslarr hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan
aretcim nille aynı hastane vede aynı doktora gidiyorum....ama bayram olduğu için tek doktorla kalamadım nilcim...ilk hale hanımla başladım sonra izne ayrıldı.sonra nur hanım oda izne gitti en son betül hanım oda bir işlem yaptırmadı yumoşlar toplanacak dedi..yumoşları toplamayıda kıvanç bey yaptı...yani anlayacagın doktorların hemen hemen hepsi girdi....................nilcim ama dün hale hanımla görüşmemde inşş bir aksilik olmaz çünkü önümüz yine bayram..yine hale hanımla başlayıp sonuna kadar götürecegiz hayrlısıyla.......nil yazını okuyunca içim doldu ...ey yüce rabbim nasip ederse ona tek ol der...rabbim inşşaaalllahh bu sefer pozitif vede sonuna kadar taşımayı vede saglıcakla dogurmayı nasip eder diyorum................................inşalllaahhh eylülünde hayırlı haberlerini alırız..arkasından blesu,kuka inşşşşş...........gökçecim hep aklımdasınız inanki...hiç çıkmıyorsunuzkii...gökçem seninde az kaldı inşş saglıcakla kucagına alırsın canımmm.....aretcim senin ne kadar oldu........muallimcim küçük hanımlar nasıllar..hepsini tek tek öpüyorum fıstıkları...
aret ...canım sende iyisin inşşşş....
Biz de Ece yi dr. götürdük bugün.69cm boyu 7700 kilosu olmuş.Çok kilolu değiliz ama aylık kilo alımı iyi.Boyumuz uzun olacak galiba.Dizanteri olmasak sanırım 8.500 civarı olurduk ama buna da şükür.Sağlığı yerinde olsunda çok kilolu olmasa da olur.Anlayacağınız hamile kalmakla iş bitmiyor asıl ondan sonra başlıyor sorunlar yorgunluklar.Akşam uzanıpta TV izleyemiyorum kitap okuyamıyorum sürekli ilgi istiyor Ece.Ama tatlı yorgunluk bunlar Hiçççç şikayet etmiyorum.Allah herkese yaşatsın bu yorgunlukları.
çok sevindim. hayılı olsun. inşallah hepsi blastosist olur. bakarsın ikiz gelir bu sefer. hatta diğerleri de dondurulsun. iyi düşünelim iyi olsun.Arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkürler.
Aradılar bugün. 8 embriyo olmuş. Allahım çok mutlu oldum. Hatta ağladım diyim açıkça, yabancı değilsiniz. 5. gün olmasını bekliyoruz dediler. İnşallah olur ve tabi inşallah tutar. Bende sebepsiz infertilite var ama herşey iyi olmakla beraber tutunma problemi oluyor. İnşallah bu sefer akupunkturun da doktorumun da etkisi olumlu yönde olur. Benden haberler böyle.
Toprakçım kızının sağlılığı iyi ya kiloyu sonra da alır.
Tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.Sık idrara çıkmak normalmi.Aslında idrarım varmış gibi hissediyorum ama yok.Merkezimin hemşiresi ile konuştum tahlil yap dedi her hangi bir yanmam ağrım sızım yok.Endişelenmelimiyim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?