- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.481
maşallah ece ye. sağlığı iyi olsun da zayıf olsun. hem kilo alımı da iyiymiş. büyüdükçe daha da toplar.
çok sevindim. hayılı olsun. inşallah hepsi blastosist olur. bakarsın ikiz gelir bu sefer. hatta diğerleri de dondurulsun. iyi düşünelim iyi olsun.
testi yaptırman iyi. iltihapsa da tedevisi var önemli değil. ama hamilelik böyle birşey. suyu da zaten çok içmen gerek ve devamlı kasıklarında bir ağırlık oluyor. her tuvalete gittiğinde çok çıkmayabiliyorsun ama çok sık gidiyorsun. hamileliktendir.
eylülcüm bize uzak ama ümraniye yinede gelmeye çalışacam..canım kadıköye gelmiş olsak ümraniye tıp merkezine otobüsle nasıl geliriz.....vede haftada kaç kere gidiyorsun...birde eylülcüm o doktarların cerrahpaşadan geldigini yazmışsın peki cerrahpaşada akupuntur varmı bilgin varmı teşekkürler...
buluesuu nasılsın nasıl gıdıyooo hersey
slmlarr herkezee.....gökçeciimm ne güzel o öle bir rüyaa...inşallllaahhh rabbimmm yakındaa sevindirir canımmm...rüya tabirine baktım gökçecimm üzgün bir halde olmak müjdeli bir haber alacagınıza yorumlanır dior..aglamakta gülmek canımm....ayyyy inşallllaaahh gökçecimm .birde sen gibi kalmıyormuyum kendiliğindennn...bir mucizee olur yaaa benim içinnn...canımm gökçemmm rabbim hepimizi sevindirsin inşallllaaaahhhhh............eylülcümm ne güzeell bir haber yaa..9tane döllenmişş maşaaaaalllaaaaahh kıss...inşşşşşş hayırlısıyla sana tutunurlar canım..5gün embiyosu daha güzelmiş..canımm inşaaalllahhh burdan hamiş haberini alacagız canımmm.......arkandan kuka,blesu inşşşşş...vedeee bennnn............toprakcımm en önemlisi saglıklı olması kızımızın...canımm öpüyorum bücüğümü......aretcimm muallimim dediği gibi hamileliktendir..sen yinede bir tahlil yaptır canımm ..iyi haberlerini bekliyoruz canım....muallimin,denizim,toprakcım,nilcimm gökçecim,eylülcüm.aretcim,blesucum.kukacım öpüyorum hepinziii
selam kızlar işlrım bıtmedı salonun seklını degıstırdım sehpaları balkona kaldırdım her yere cıkmaya basladı sedaa .......işim zor her bırı bı yerde ..........
eylul ınş guzel sonuc alıcaz ınş denız nasıl olduun ya alçı cıksın rahatlarsın cok berbat bısey o alçı ıkı sene once bende kısın samsuna gıderkeen otobusten ıneyım dedım ayagım dondu buzmus yerler ee bolu ...........sonra ayagım sımsıyah oldu dr a gıttık catlak var dedı bıbucuk ay alcuıda kaldım cok zor cıkınca en zor kısmı ya yuruyemedım uç gun .ınş ıyı olursun bebısınde gelır
bensu uzak ama ols ya bı ıkı ay haftanıun bı gunu bıle gelsen yıne ıyı
starsuzı hosgeldın cerrahpasada yok bılıyorum daha cok ozellerde var ama yınede sor ıstresen .........ama bulmanı tavsuye ederım gercekten rahatlarsın canım opt kızlar goreve devamm
yardımcımı cıkardım işten ayda bım lırayı az buldu su an tekım zaten haftasıonları gelmıyodu ....opt sızı
eylul ınşş ya benımde sekız emr üç ıyı emr kalmıstı besıncı gune uzulmustum dondurulmusum olsa barı dıye ama üçüde tuttu dondurulmuslaru nasıl denerdım bılmem kıyamazdımdaa........ınşş senınde gelecek ınşş meleklerın....
denız alcıdan cıkınca ayak acaıb bısey olıyoo ya bebek gıbı yurumeyı bılmıyoo ınsan valla aglamıstım cok zorlamıstı benı ayagım....ınşş sen basıyosan rahat acılır...........valla üç bebek ama ınankı ben ondan cok yoruluyodum bebeklerın neredeyse cogu seylerını mama corba hep yıne ben yapıyordum beraber yedırıp uyutuyoduk ......aramıyorum ben basa cıkabılıyorum valla ugrasmak zor ınsanlarla sadece ev ıslerım ve yemek ıçın haftanın üç veya dort gunu bvırınıbulucam ınşş opt sızı seda ayaqga kalkıyoo ya ayy dur .....opt sızı cok
Muallimcim Denizcim inşallah dediğiniz gibi olur. Zaten yeni yasa iki taneye kadar izin veriyor. İki tane kalsa razıyım. Tabi dondurulmuş falan olsa süper olur hiç hayır demem :)
Denizcim Muallim'in de dediği gibi ilk alçı çıkmasıyla yalpalıyorsun. O yüzden gerçekten dikkat et yürürken. Ben geçen sene kırmıştım ayak bileğimi. 4 haftada geçti. Alçının 3 haftası üstüne basmam istenmişti. Ama inan yine de farketmiyor. Alçı çıkınca ayak istemsizce biryerlere adım atıyor, bedeni taşımıyor gibi oluyorsun. İnşallah sende olmaz.
Muallimcim idare edebiliyorsan mesele yok ama 3-4 gün almak da iyi fikir aslında.
Muallimcim artık işlerin evde ikiye katlayacak desene. Bin lirayı az bulanı da anlamıyorum doğrusu.
Denizcim senin de alçı çıkınca bir iki gün yürüyüşüne dikkat et yalpalayacaksın çünkü. Ayağının güçsüzlüğü olacak, sen sakın zorlama. Bu arada iki gündür ikizler diyorsun ya bakalım inşallah canım.
Bensucum Cerrahpaşa'da bu işin eğitimine başlanmış. Ama sadece eğitim. O nedenle yaptıramıyorsun yani. Ben zor da olsa gitmeni öneririm. Çünkü akupunktur eğitimini Türkiye'de 1-3 ay arası seminerlerde veriyorlarmış. Süre çok değil yani ehil olmak için. Herkese güvenmek zor oluyor. Kadıköy'den otobüsler var, fazla sayıda. Üsküdar'dan da hem otobüs hem minibüs var. Haftada bir gidiyorum ben ama sen haftada kaç olacağını doktorla görüşsen daha iyi olur bence.
Bluesuu senin bugün en yoğun günündür herhalde. İşyerin nerede? Yolumuz düşerse uğrayalım. Gökçecim artık iyice ağırlaşmışsındır ama maşallah 40 haftayı çıkartacaksın bu gidişle.
Aret'cim yaptırdın mı tahlilini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?