- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.621
Aret canım çok sevindim. Tebrikler. Sağlıkla inşallah kızını kucağına alacaksın.
İnşallah Aretcim. Dün akşam yadıklarını da okudum. Moral oldu bana. İnşallah iyi sonucu alırım. Cuma 10. gün test yapıcam. Çünkü dayanamayacağım. Göğüslerimi mıncıklamaktan bir zarar gelecek başlarına :))
Senin de 3lü testin iyi çıkacak merak etme. İkilide problem olmadığına göre, ultrasonda da sorun yok. Eh tamam o zaman, süreç normal seyrinde gidiyor. İnşalla hep böyle sağlıkla devam eder.
İnşallah Aretcim. Dün akşam yadıklarını da okudum. Moral oldu bana. İnşallah iyi sonucu alırım. Cuma 10. gün test yapıcam. Çünkü dayanamayacağım. Göğüslerimi mıncıklamaktan bir zarar gelecek başlarına :))
Senin de 3lü testin iyi çıkacak merak etme. İkilide problem olmadığına göre, ultrasonda da sorun yok. Eh tamam o zaman, süreç normal seyrinde gidiyor. İnşalla hep böyle sağlıkla devam eder.
Kizlar nasilsiniz? mualim canim fistiklar nasil? Kendin nasilsin? Bir-birileriyle oyuncak v.s. tartisiyorlar mi? Kizkardesim geldi 3.5 aylik bebisi var bakiyorum kokluyorum sariliyorum harikka birsey.
Denizcim aretcim nasilsiniz? hamilelik nasil gidiyor? Deniz nasil oldun?
Toprak nil bebisler nasil? sizlere gokce eklendi///Insallah sira bizlerde...
Eylulcim nasilsin.Insallah hersey yolundadir.Coguna dayandin azcik kaldi hamis oldugun zaman hersey arkada kalir.Insallah hamisim haberini vermeyi Allahim nasip etsin!Duacigiz
Bensunaz nasil oldun? tedavi hakkinda ne dusunuyorsun?
bluesuu canim cok tsk ederim/// Son zamanlari takip edemedim/// Canim anne adayi olmak ne guzel.Allahim bunu nasip etmis cok sukur....Insallah ikincisini de nasip eder. Allah buyuktur.
Kizkardesim cocuklari ile bizde harika birsey..Kucuk bebis masallah elimden birakmak istemiyorum...Gidince cok uzulecegimi biliyorum. En azindan birkac gunluk olsa bile seviniyorum... Allah hepinimize yardimci olsun!
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika bir haber kaydirigubbakcemile22 li test 3 lü test ayrıntılı ultrason erken doğum vs bu endişeler hiç bitmiyor. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.Günaydın Herkeze:)
Bugün doktordaydım veeee Kızım oluyorzemuszemusopuyorumnanaktan
canım inşallah en kısa pozitifi görürsün. benim alçı çıktı. yerine altı bükülmeyen bir ayakkabı verildi. 2 hafta hep onu giyecekmişim. hafif sızlasa da onunla dolaşabiliyorum evde.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika bir haber kaydirigubbakcemile22 li test 3 lü test ayrıntılı ultrason erken doğum vs bu endişeler hiç bitmiyor. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
eylül 10. günü zaten belli olur zaten blastosist embriyo çabuk belli oluyor. inşallah güzel haberi vereceksin canım
Deniz ciğim çok sevindim alçının çıkmış olmasın:) Lütfen dikkatli hatta mümkünse az yürü:):) Oğlun nasıl? kilosu boyu?
bazen 10. gün sonucu yanıltıcı da olabiliyor. yüksek çıkıyor ama sonra düşüyor. ya da çok düşük çıkıyor ama bir de bakıyorsun 2 gün sonra 3 kat artmış. ama senin 5. gün transferi olduğu için aşağı yukarı belli olur. beklemek ne kadar çıldırtıcı bilirimDenizcim bana doktor 12. gün Pazar'a geldiğinden 13. gün sabahına yazmış tahlil kağıdını ama ben daha 6. güne gelene kadar bittim. Bir 7 gün daha falan bekleyemem. Zaten haklısın 10. günde ne olduğu belli olur. Benim önceki tedavide 9. günde çımıştı 3. gün transferi. İnşallah güzel bir pozitif sonuç alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?