Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydınn kızlar.............benımkıler her bırı bı kosede surunuyoo........
bensu eylul kuka aret toprak gunaydın ..........kızın nasıl............opt kızını
gokce yenı anne mıs kızınıda opt........aret senınkıde ınş gelıcek kucagına onuda opucemm bolbol nıl bebış ıst ve tum guzel dostlar opt sızı bensu nasılsın canım ınşş ıyısındır ıyı ol bu cok onemlı eylul hadı canım bı gun daha bıtecek zorlu gunler bu gunler ........

toprak yogunsun dımı kızın annendemı.......kıs geldı cok dıkkat etsın canım opt kolay gelsın sanaaaaaaaaa

Toprakçım inşallahhh canım. Yüzümü güldürdün inan ki. Ahh bir pozitif sonucu alsam ne mutlu olurum. Belirtiler işte çok hafif kasık ağrsı dışında hiçbirşey yok ama endişeye sokan konu şiş olan göğüslerin inmesi oldu. Canım çok sağol. Valla moral oldun bana. Okudum zaten tüm geçmişi bir kez daha. Seninle Muallim'e arasındaki bekleme dönemi diyaloglarına çok güldüm. İnşallah gün gelir ben kendi yazdıklarıma da gülebilirim.

Aret canım çok sevindim. Tebrikler. Sağlıkla inşallah kızını kucağına alacaksın.

Sağol canım inşallah sağlıklı olsunda en önemlisi.Bugün kan verdim üçlü test için inşalllah iyi çıkar canım o daha önemli cinsiyetten.4 gün geçsede Eylül'cüğüm çok sevinsek Allah'ın izni ile

İnşallah Aretcim. Dün akşam yadıklarını da okudum. Moral oldu bana. İnşallah iyi sonucu alırım. Cuma 10. gün test yapıcam. Çünkü dayanamayacağım. Göğüslerimi mıncıklamaktan bir zarar gelecek başlarına :))
Senin de 3lü testin iyi çıkacak merak etme. İkilide problem olmadığına göre, ultrasonda da sorun yok. Eh tamam o zaman, süreç normal seyrinde gidiyor. İnşalla hep böyle sağlıkla devam eder.

Ultrasonda bir sorun yok ama iki hafta sonrada detaylı ultrasona giricem.Doğurmadan rahatlayamıyoruz malesef :)İnşallah hepimizin sonuçları olumlu çıksın Allah'ın izni ile canım kavuşalım hepimiz meleklerimize:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:eyvahedigeldismile
Sonuçta sende hamile kaldın canım belirtiler pozitif sonuç aldıktan 2-3 hafta sonra başlıyor.Oyüzden şimdiki belirtilerin hiç bir önemi yok.Toprağın dediği gibi ikiz doğuyor içime o kadar üzüntüden sonra hakettin inşallah:Saruboceq:

canım inşallah en kısa pozitifi görürsün. benim alçı çıktı. yerine altı bükülmeyen bir ayakkabı verildi. 2 hafta hep onu giyecekmişim. hafif sızlasa da onunla dolaşabiliyorum evde.

Günaydın Herkeze:)
Bugün doktordaydım veeee Kızım oluyor zemuszemusopuyorumnanaktan
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin harika bir haber kaydirigubbakcemile22 li test 3 lü test ayrıntılı ultrason erken doğum vs bu endişeler hiç bitmiyor. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.

eylül 10. günü zaten belli olur zaten blastosist embriyo çabuk belli oluyor. inşallah güzel haberi vereceksin canım

Aretcim canım doğru diyosun doğurana kadar bitmeyecek. Doğurunca da bitmeyecek ama.
İnşallah valla bugün Toprak da sen de ikiz dediniz. Bana moral oldu. Şu pozitif sonucu alsam da inşallah, enideşelenen hamileler kervanına katılsam.

Denizcim bana doktor 12. gün Pazar'a geldiğinden 13. gün sabahına yazmış tahlil kağıdını ama ben daha 6. güne gelene kadar bittim. Bir 7 gün daha falan bekleyemem. Zaten haklısın 10. günde ne olduğu belli olur. Benim önceki tedavide 9. günde çımıştı 3. gün transferi. İnşallah güzel bir pozitif sonuç alırım.

Deniz ciğim çok sevindim alçının çıkmış olmasın:) Lütfen dikkatli hatta mümkünse az yürü:):) Oğlun nasıl? kilosu boyu?

Deniz ciğim çok sevindim alçının çıkmış olmasın:) Lütfen dikkatli hatta mümkünse az yürü:):) Oğlun nasıl? kilosu boyu?

sağol canım. oğlum 30. haftada 1900 kg dı. bakalım bu cuma veya pazartesi rapor açtırmak için gideceğim. normalde 34. hafta gel demişti ama cerrahpaşada da bakarsa ne kadar olmuş öğreneceğim.

arkadaşlar akupuntura tedaviden öncemi başlamak lazım...ben tedavimin 5.günündeyim bugün aku ya gittim.geç mi kaldım ...ne diyorsunuz?

bazen 10. gün sonucu yanıltıcı da olabiliyor. yüksek çıkıyor ama sonra düşüyor. ya da çok düşük çıkıyor ama bir de bakıyorsun 2 gün sonra 3 kat artmış. ama senin 5. gün transferi olduğu için aşağı yukarı belli olur. beklemek ne kadar çıldırtıcı bilirim

Denizcim aynen de bildiğin gibi. Gittikçe umutlar azalıyor. Göğüslerdeki ani sönme beni bitirdi. Daha önceki negatşf iki tedavide de bunu yaşamıştım. O yüzden cumartesiden beri hayat durdu sanki. Az önce ayağımı masaya çarptım başladım ağlamaya sinirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…