- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.601
Bu beklemek çok kabus ya. Zaman duruyor. Sanki 10 gün geçti transfer üzerinden diyorum ama sadece 5. gündeyim daha. Biraz önce belim ağrıdı, yerimden kalkarken kasığıma ağrı girdi. Manyak gibiyim herşeyi dinliyorum. Bunların hiçbiri veri değil biliyorum ama elimde değil işte.
Diğer yandan ateş konusunda bir yazı okudum. 37.2 ile 38 arasına subfebril ateş deniliyormuş, 38-38.5 arasında hafif ateş deniliyormuş.Ateş konusuna çok takılmama kararı verdim. Benim ateşim 38'in üstüne çıkmadı çünkü. O da inişili çıkışlı birkaç saat sürdü.
kızlar mrb cuma güünü sezeryanla kızım dünyaya geldi uyuyoken bakayım dedim çok şükür oda bende iyiyiz avatardak benim kızım resmi .. kibgene gelirim öptmm
kızlar mrb cuma güünü sezeryanla kızım dünyaya geldi uyuyoken bakayım dedim çok şükür oda bende iyiyiz avatardak benim kızım resmi .. kibgene gelirim öptmm
Muallimcim, Denizcim çok sağolun. Haklısınız aslında. Deniz ben de aynı şekilde doğal olarak hamile kaldığımda adet 1-2 gün geçtikten sonra göğüs ağrısı yaşamıştım. Tüple hamile kaldığımda ise göğüs ağrısını hiçbir zaman yaşamamıştım. Ama ne biliyim işte zaman geçtikçe umut umutsuzluğa dönüyor ya. Bilirsiniz siz de. Allahım inşallah güzel olur herşey.
Yalnız canım bugün çok sıkkın. Çünkü yavaş yavaş hassasiyeti giden göğüsler şu an tamamen normale dönmüş durumda. Ne şişlik ne hassasiyet kalmamış. Yumurta iğnelerinden beri kocaman ve hassastı. Bir de karın ve kasık ağrım vardı. Dün geceye kadar. Sabah 7'den beri onu da hissetmiyorum. Olmadı diye üzülüyorum.
Kizlar nasilsiniz? mualim canim fistiklar nasil? Kendin nasilsin? Bir-birileriyle oyuncak v.s. tartisiyorlar mi? Kizkardesim geldi 3.5 aylik bebisi var bakiyorum kokluyorum sariliyorum harikka birsey.
Denizcim aretcim nasilsiniz? hamilelik nasil gidiyor? Deniz nasil oldun?
Toprak nil bebisler nasil? sizlere gokce eklendi///Insallah sira bizlerde...
Eylulcim nasilsin.Insallah hersey yolundadir.Coguna dayandin azcik kaldi hamis oldugun zaman hersey arkada kalir.Insallah hamisim haberini vermeyi Allahim nasip etsin!Duacigiz
Bensunaz nasil oldun? tedavi hakkinda ne dusunuyorsun?
bluesuu canim cok tsk ederim/// Son zamanlari takip edemedim/// Canim anne adayi olmak ne guzel.Allahim bunu nasip etmis cok sukur....Insallah ikincisini de nasip eder. Allah buyuktur.
Kizkardesim cocuklari ile bizde harika birsey..Kucuk bebis masallah elimden birakmak istemiyorum...Gidince cok uzulecegimi biliyorum. En azindan birkac gunluk olsa bile seviniyorum... Allah hepinimize yardimci olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?