- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.701
kızlar yaa..2 gündür biraz canım sıkkın.....koltukaltımda bir beze çıktı....dr.a gideyimmi diye düşünüyorum.....birde hangi dr.a gitmem lazımki bu beze için?
kızlar yaa..2 gündür biraz canım sıkkın.....koltukaltımda bir beze çıktı....dr.a gideyimmi diye düşünüyorum.....birde hangi dr.a gitmem lazımki bu beze için?
Bluesuu canım bu tip bezeler çıkabiliyor. Gayet normal. Ama ihmal etmeyip doktora gitmekte fayda var kesinlikle. Gitmen gereken branş Genel Cerrahi canım. Orada genel muayene yapıyorlar. Belki parça veya su alıp patalojiye gidiyor, belki ultrasonla bakılıyor. Ben iki ay üstüste ikisini de yaptırmak zorunda kalmıştım. Bezeler büyüdüğü için. Ama doktor bazı bünyeler fibrokistiktir. Endişelenmeyin demişti. 1. derece akrabada meme kanser yoksa sorun da büyük ölçüde yok demekmiş. Rahat ol ama ihmal etme canım.
nilcim aminnn canim. allah razi olsun. hic umut yok ama oyle guzel dua etmissin ki ben de insallahh diyim canim. internette problem var cepten baglandim. cok yazamiyorum. bluesuu canim aksam 7_8gibi kan veririm herhalde
Starsuzie canım çok teşekkürler iyi dileklerin için. İlk defa FMF olan bir tüp bebek hastasıyla karşılaşıyorum. Yalnızlığımdan sıyrıldım :) Bugüne kadar hep doktorlardan işitmiştim çünkü bizim bir FMF hastamız vardı diye başlayan hikayeleri.
Canım inşallah tedavinde herşey yolunda gider, hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.
Ben de önceki 4 tedavimde kullanmıştım. Doktorlar öenriyordu. Önceki doktorum Seval Taşdemir'di. Çok sevdiğim ve güvendiğim bir doktor. O da sürekli kullandırdı. Çünkü ateş çıkarsa daha tehlikeli diyordu. Ama Faruk bey hamilelikte kolşisin önermiyoruz o yüzden kullanmayı bırakalım dedi. Bıraktık ama bırakınca ateşi neyle engelleyebileceğimizi bilmiyoruz ki. İşte benim de transferin 3. günü ateş patlak verdi.
İşte böyle canım. Sen tedavini nerede yaptırıyorsun? Moralini yüksek tut. O hepsinden önemli. Ben inanılmaz pozitiftim ama azıcık olan belirtilerim de bittti. Ben de bittim. Üzülmekten korkmuyorum da bana hep moral ve destek olan eşimin üzülmesine dayanamıyorum.
İnşallah senin için herşey çok güzel olacak.
starsuze.inş..senin tedavinde güzel geçer ve sonucu da opzitif olur inş.....
Selam arkadaşlar,
Umutsuz bekleyişim devam ediyor. Evet yarın test yapacağım, ama ben negatif sonuca hazırım. Bu kadar kaybolan belirtiyle ve ateşle başka birşey beklemiyorum açkçası. Keşke farklı şeyler yazabilseydim. Ama dün gece yine ateş çıktı. 38 sabitli bir ateş.
Artık bitsin bu bekleyiş modundayım. Sadece eşim çok umutlu hala. Onun üzlümesine çok üzüleceğim. Yoksa siz de biliyorsunuz 1 yıldır hazırlanıyordum ve işte şimdi zamanı diyordum. Ancak FMF mahvetti herşeyi.
Arkadaşlarım, canlarım
Son 10 gündür yaşadıklarım nedeniyle çekilmez biri oldum biliyorum :) Ben her türlü moral desteğiniz için sonsuz ama gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum hepinize.
Kaybolan göğüs sızım, hiçbir şekilde ortaya çıkmayan belirtlerim, yükslen ateşim nedeniyle oldu bunlar.
.
Az önce hastaneden geldik: 10. gün sonucum 265. Çok sevinmekle beraber aptallaştım. Hala da öyleyim.
Arkadaşlarım, canlarım
Son 10 gündür yaşadıklarım nedeniyle çekilmez biri oldum biliyorum :) Ben her türlü moral desteğiniz için sonsuz ama gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum hepinize.
Kaybolan göğüs sızım, hiçbir şekilde ortaya çıkmayan belirtlerim, yükslen ateşim nedeniyle oldu bunlar.
.
Az önce hastaneden geldik: 10. gün sonucum 265. Çok sevinmekle beraber aptallaştım. Hala da öyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?