- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.721
Muallimcim ağladın ha. Canım arkadaşım. Hepimiz birbirimizin derdinden anlayanlarız. Beni çok mutlu ettin canım yazdıklarınla. Ve aynen dediğin gibi asıl şimdi başlıyor. Başladı bile: İşte ilk soru: Acaba yarınki değer ikiye katlayacak mı?
Hastanede kan alırken sonuç 1 saate çıkar ama bazen çok yüksek değer çıkarsa uzayabilir demişlerdi. Beklemeye başladık. 1 saat sonra gidip sorduk, çıktı mı diye. Son adet tarihiniz neydi dediler. Tüp bebek tedavisi ama niye sordunuz değer mi yüksek dedim. Evet dediler. Kaç diye bile sormadım. Ben dışarı çıkmak istiyorum diye başladım kapıya koşmaya. Arkamdan burada ağlayın dediler ama kim durur. Hastane kapısına çıktım katıla katıla ağladım. Sonra eşim geldi. Sarıldım ona da. Onu mutlu gördüğüme de çok sevindim. Allahım inşallah devamı da sağlıkla gelir.
eylul...................yenı hamıleeeeeeee
bensu ...............ınşşşşşşş olucak
buluesu .................ınş olucak
kuka.......................ınş olucak....
nısam..................ınşşşşşş olucak........
kım vardı baska kızlar rabbım sıra sıra nasıpets ınşşşşşşşşş
Muallimcim ağladın ha. Canım arkadaşım. Hepimiz birbirimizin derdinden anlayanlarız. Beni çok mutlu ettin canım yazdıklarınla. Ve aynen dediğin gibi asıl şimdi başlıyor. Başladı bile: İşte ilk soru: Acaba yarınki değer ikiye katlayacak mı?
Hastanede kan alırken sonuç 1 saate çıkar ama bazen çok yüksek değer çıkarsa uzayabilir demişlerdi. Beklemeye başladık. 1 saat sonra gidip sorduk, çıktı mı diye. Son adet tarihiniz neydi dediler. Tüp bebek tedavisi ama niye sordunuz değer mi yüksek dedim. Evet dediler. Kaç diye bile sormadım. Ben dışarı çıkmak istiyorum diye başladım kapıya koşmaya. Arkamdan burada ağlayın dediler ama kim durur. Hastane kapısına çıktım katıla katıla ağladım. Sonra eşim geldi. Sarıldım ona da. Onu mutlu gördüğüme de çok sevindim. Allahım inşallah devamı da sağlıkla gelir.
Saol cevap için el-muallim:)canım kukaa ınşş senıde gormek nasıp olucak ınşşşşşşşş cok tatlı bebeklerın ols ınşşşşşş
aret yırmıncı haftadan sonra demıre baslanıyo dr a guven merak etmme sadece cok guzel beslen bolbol nar ye
Gökçecim senin de canın yanıyordur, bebeğin sıkıntı çektikçe. Kıyamam ona ben.
Kukacım çok teşekkürler. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah, senin, Bensunun, Bluesuu'nun, Sakunya, Starsuzie hepinizin.
Aretcim hadi hayırlısı olsun. Temiz çıkmış testin.
gunaydın..........
aret masallah bı kız daha gelıyo aramıza demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?