- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.841
Gökçecim gözünaydın. İnşallah hep böyle devam eder canım. Hatta daha da iyi olur, hiç sorun yaşamazsın.
Ben sabahtan yine ateşim çıkacak hissiyle işe gittim ve 1 saat sonra eve döndüm. işte kalsam kötü olacak. baktım olmayacak eve geldim. 1 saat ıslak hazlu kompresiyle 37.5'a çıkan ateşimi eski haline döndürüdüm çok şükür. umarım bir daha olmaz. korkuyor insan çünkü. Dün akşam son progynex iğnemi oldum. Bu sabahtan itibaren jele başladım. Bakalım inşallah herşey iyi olur, öyle devam eder.
günaydın günaydın. 3 tane yaramazla çay da içebiliyorsun demek
gunaydın herkese..........bız erkencıyız yıne hepsı ayaktaa....cay ıceyıım barı opt sızı
toprak....aret...bebek
istiyoruz.....nil.....sakunya....strauze........sizler nasılsınız?..(unuttuğum varmı)
Aretcim senin doktorla randevun ne kadar zamanda bir oluyor?
Denizcim, Aret'in nerede sorusuna ben de ne zaman doğum olacak diye ekliyorum. Muallim'e gitmiştim ama tabi o hastaneden çıkmıştı. Ben bebeklerin sağlık durumunu öğrenip çıkmıştım. Sağlık durumum iyi olursa sana gelmeyi isterim canım.
Aretcim çok moral verdin bana sağol canım. Allah razı olsun. Bu hastalığın birkaç tetikleyicisi var. Yorgunluk, üşüme ve stres. Eh tüp bebek yeterince stresli bence. Ay valla canım çok sevindim verdiğin bilgiye. Çünkü hep haberşerden, makalelerden okuyorum. İlk kez bu kadar yakın bir yerden duyuyorum.
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alıcaz. Tüm dileğim bu yönde. Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah.
iyi akşamlargülnisa.....aramıza hoşgeldin.....inşşş...en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.....dualarımız bebek isteyen herkese.......kaydirigubbakcemile5
eylul stres yok artık ...gorelım keselerı ınşş
aret cok mıuhım degıl dr a guven unutmaz onlar dogum nerede olucak denız senınde nerde olucak
iyi akşamlar
hoşbuldum...amin.
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlarını tez zamanda gönderir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?