- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.861
Günaydın kızlar.Eylül çok yoğununm haftaya inşallah daha rahATIM.Aret ben de kan ilacına , magnezyuma erken başladım ve çok rahat bir hamilelik geçirdim.sen dr. hatırlat kan ilacını.hepinizi öpüyorum dilekçe yazmam lazım...
toprak masallah Ece ye dairis bizlere..
sizlere sorcaklarim var...
yastik(ince)ne zaman kullanmaya basladiniz?yalniz yuzustu ne zaman yatmaya basladi?veya basladi mi?oglum yuzustu daha rahat gaz cikariyor..doktorumuz bunlara 1 seneden once olmaz diyor..ek gidaya da kilo alimi iyi olursa 6.aydan once olmaz dedi..ek gidaya baslasak belki gaz sorunumuz biter hevesindeyim..birde destekli oturmaya kacinci ayda basladiniz..
Kizlar selam
Herkez iyi rabbim daim etsin inseallah bizlerde iyiyiz Havalar burda asiri soguk oglumla dun yuruyus yaptik.
Artik spora basladim canlarim ya kilolarim bana yapiti kaldi Allah askina bunlar ne zaman gider.
Diyeceksiniz rabbim yillar sonra evlat verdi sorun yapma ama inanin artik psikolojim bozuldu hic bir kiyafetim olmuyor.
:2: Doktorum seker icin gittigim klinige gonderdi bakalim eyilip kalkamiyorum.Belim coook agriyor.Yavrumu yatagindan kucagima zor aliyorum el ve ayak bileklerimde hem sislik hemde agri var.
Kizlar sizde boyle sorunlar oldumu Allahima dua ediyorum sagligim bozulmasinda neyse hayirlisi pc nin tuslarina zor basiyorum hepinizi öpüyorum A:E:O:
topigimizdeki dostluga,birgun sirayla hepimizin ayni yollardan gececegine,hamile,anne olacagina o kadar inaniyorum ki..hic o yonden dusunmemistim..haklisin dusuncesizlik ettim sanirim..bilmiyorumkismileozur dilerim arkadaslar..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?