Tp Bebek ve Akupunktur

el-muallimcim sen kullanmışsın bana yardım eder misin?
Ben de şimdi ginera ile tüp bebek tedavisine başladım, fakat ilaç pazar-pazartesi-salı-çarş.-perş-cuma.... diye oklarla devam ediyor. E bu gün adetimin 3. günü ve dr. bana bu gün başla dedi, ama bu gün perşembe... Yada hangi haptan başlamalıyım ben? ilk hap olan pazardan başlayamam, o zaman hap sırasının ilk perşembe hapından mı başlamalıyım?

Günaydın.
Evet Sakunya gün ne ise ondan başlamalısın. Unutmaman ve kolay takip edebilmen için gün isimleri verilmiş. Sen ne günden başlarsan başla farketmez ama gününe göre kullanırsan takibin kolay olur.

Gökçecim kıyamam nasıl için eriyordur kimbilir. İnşallah güzel bir gece geçirmişsinizdir.
Ben her gece anormal terliyorum. Transferden beri. Çamaşır ve yastık değiştiriyorum her gece. Bugün bir arkadaş mikroplar vücuttan gidiyordur dedi. Mantıklı gibi. Sizin fikriniz var mı bu konuda?

eylul bende hatırlıyorum cok terlıyodum ve valla doguma kadar acaib terledım her dakka..........sanırım ne bılımk ılaçlardan dedım hep...............ay seda sacımı cekıyoo ya........mıkropla alakası sanmam her seyı guzele yor ....bankada oturuyosun dımı ya-nı agır degıl ısın rapor alsaydın ya

herkese selam .......sakunya ben gınera ıle basladım dr ne gun dedıyse o gun basla ve bence dr a ulas canım ona sor telı hep yanında ols sor her seyı........

eylul her gece ozellıkle yuzum dahıl terlıyodu ya ee sımdıde sevgılı kılolar kaldı ............bebıs ıstıyoz kız senın kılon yok dımı fıstık gıbısın ya gordum ............toprak senın kaldımı
sımdıde kılo vermek ıçın dogum yapanlar gayret baslatalım baska care yok dobışko anne olmak ıstemıyoommmmmm

Muallimcim valla çok sevindim canım senin de böyle bir terleme durumu yaşamana. Çünkü öncesini ateşe falan yormuştum. E ateş bitti hala bu ne diye bu sabah ekşi bir suratla uyandım. Eşim de bana bakıyor kötü birşey mi oldu diye. Yok dedim ama kemiriyorum kendimi. Bak sen böyle diyince mutlu oldum. O zaman, Yaşasın terlemek :))

Muallimcim bir akupunktur da kilo için başlayın:) Tabi bızdıklar ne olacak o zaman.
Bence pilates, yürüyüş ve yediklerinize dikkat ederek yaparsınız. Bir de burada sinerji oluşturdunuz mu tamamdır. Sizler neleri başardınız. Kilo da neymiş.
Bankada rahatım canım. Ben genel müdürlükteyim. Müşteri yok yani. O nedenle habire otur kalk da yok. Ayaklarımın altına bir koliyi çevirip koydum. Ayaklarımı uzatıyorum. Koltuğu da hafif yatırdım arkaya. Allahtan anlaşıylılar. Evden farkı yok gibi. Tabi yatamıyorum.
Muallimcim sen de ne zor koşullarda bile yetişiyorsn bize. Yerim o saç çeken minik elleri.

gunaydilar...uykusuz bi geceydi..yarim saatte bir uyandi..simdi uyudu,utulerini yaptim sizlere bakayim dedim..
Eylul bende ilk aylar cok terlemistim ohss den saniyordum bak gebelik belirtisiymis ogrenmis oldum:)
muallim ablam..sagol ama daha 4 kilo fazlaligim var..son aya kadar 9 kiloyla devam etmistim..son ay bebek beslensin diye yedim yedim 3 kilo bebege degil bana yaramis:))12 kiloyla doguma girdim..7 cikista vermistim..2 aydir veremiyorum yedigim icin..ama almiyorumda emzirdigim icin sanirim...gobegim toktu benim ic karnim mi buyukmus ne..kalan kilolarim sadece basende toplandi:bbo:ee senin normal 3 bebek besledin..onlar hareketlendikce nasil vercez gor..ne spor ne spor:))bende platese baslayim diyorum ama doktora sormayi unutmusum dikislere zarari olmaz dimi artik baslasam olur..

Bebek istiyoruz canım 4 kilo dediğin nedir ki. Ortalamasından bile alsan bir ayda verirsin.
Bak sen de terlemişsin. Ay valla çoook rahatladım böyle Muallim'i ve seni okuyunca. Bu tesadüf olamaz o zaman.

Merhaba arkadaşlar.Kilolardan bahsetmişsiniz ben de 18 kilo aldım hamileleikte 12 si ilk hafta gitti geriye 6 kaldı bir 4 kilo kadrda tedaviden var yani toplam 10 kilo fazlam var.Bir türlü gitmiyorda kilolar.Gerçi ben hamilelik öncesi kotlarıma ve takımlarıma gayet rahat oluyorum.Zanlımca kiloların göğüste ve karında toplanması ile alakalı bu durum.Ben emziriyorum diye yemeden de kısamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Eylül benim hamileliğim Temmuza gelmişti ben de çok terledim ama sıcaklardan mıydı bilmiyorum.Bir de ne çok uyurdum ya , şimdi uyuyabiliyorsan uyu.Hamile herkese bol bol uyuyun diyorum şimdi...

slm hanımlar nasılsınız
eylülcüm bende hamileyken acaip terliyodum gece atlet pijama muhakkak çıkartırdım özelikle kafamdan terlerdim ki halada öyle
ya kızlar ben 25 kilo aldım dogumdan sonra kaçı gtti tartılmadım bile aman görünen köy kılavuz istemiyo zate suanda emzirdigi m için yiyorum sütüm az olmasın die ama biraz daha ilerlesi n ek gıdaya geçince dikkat etcem yiyeceklerime spor da yaparım :) muallimcim beraber bişeyler yapmazsak bu kilo ile ben bunalıma girerim galiba

Hayirli cumalar arkadaslar
Eylulcumya sorma benimde cook atesim ve terlemem vardi.benim terlemem ve vucudumun isisi transferden 6 gun sonra baslamisti.
Doktoruma sordugumda gayet normal demisti.Eylulcum asil terleme dogumu yaptiktan sonra ben resmen bunalima girmistim ilk iki hafta hormonlarla alakaliymis neyse canim inseallah o gunleri gorelim Allahin izniyle o zaman konusuruz canim icin rahat olsun.
bebek_istiyoruz canimsinya kiyamam tostosuna nasil annesi kilosu istahi iyimi rabbim saglik versin inseallah
Teyzesi benim tostosum buyuyor artik sutum coook az oldugu icin mamayla basladik önce emiyor sonra mamaSINI VERIYORUM:
Asilarimiz basladi.
Bebek _istiyoruz bi sey sracam canimm yeni asi cikmi bizim doktorumuz önerdi bu asi agizdan yapiliyor.
Mide ve bagirsak enfeksyonlari icinmis biz yaptirdik.Bebekleri koruyucuymus belirli bir yasa kadar.Inseallah faydasi olur.bebegini öp canim

Ranacim hic sormayacan o kilolari toplam 18 aldim 7 dogumda gitti simdi tik yokkkkk spora basladim.yuruyorum evde plates yapiyorum.Ben son haftalarimda cook su topladi vucudum hemde seker dolayisyla hic bi sey yemiyordum.
Sirf sutle besledim kuzumu inzulin yapiyordum hergun kac defe hala anlamadim nasil sistimohaoldumsmile gercekten cook uzuluyor insan psikolojim bozuldu yaaaa
Öyle boyle gidecek artik saglik olsun diycem yurumekte zorluk cekiyorum belim cook kotu kalbim SIKISIYOR:
Kara kara dusunmeye basladimCADIARZU nasil verecez bakalim.

Deniz nerelerde Allahim onada kolaylik versin
Rabbim yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin inseallah gercekten hamilelikte endiseler bitmiyor.

Toprakcim gene sen iyisin kiyafetlerin oluyormus dun aksam esimle disari ciktik pöfffff
Buralar cook soguk kislik montum biraz genisti normalde umudum vardi girerim diye nerdeeeeeeguclubacismile
Esimde moral vermeye calisiyor ama nafile gökcenin demesi gibi gorunen koy kilavuz istemez misali

nilcim kilosu,istahi iyi masallah birde gazimiz gecse uykumuz duzene girse daha iyi olacak..
yerim tostosunu..masallah ona...
rota virusu asisindan mi bahsediyorsun..biz gecen ay kontrole gittigimizde 3 asi yapildi birde agizdan verdiler (hos benimki icmedi tukurdu ne kadar faydasi olur bilinmez)bu neydi dedim..rota virusu icin dedi doktorumuz..pek bilgim olmadan yapildi ...kimileri o asiya pek sicak bakmiyor..doktorumuza guveniyorum.insallah faydasini goruruz...4.ayda yine vercekler sanirim..bu ayda zature asimiz vardi..igne batti bitti bant yapistirdilar ses yok.sonra bi viyaklama 10 dk susturamadim.. ilac yakti sanirim..soracaklarimida telastan unutmus gelmisim:bbo:

cocuk ozlemi icin ilk 5 sene ilac tedavileriyle 10 kilo almistim...5 sene sonra doktorlar bu seferde kilo engel ver gel dedi..yumurta gelisimi icin..eyvallah dedim..1.5 senede 15 kilo verdim..ee yine olmadi..hadi asilama,tup bebek derken 3 kilo daha aldim..ustunede hamilelikteki kilo...balona dondum sis son sis son kaydirigubbakcemile3..sonucta evlatlarimiz geldi yaa..onlarin detegi biraz diet,spor veririz be kizlar..hicte psikolojinizi bozmayin..senelerdir bunca caba kilo onlar icin degilmiydi..kilo vermek icin senelere degil aylara ihtiyacimiz var..bize viz gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…