- 15 Temmuz 2008
- 253
- 19
- 318
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.881
slm hanımlar nasılsınız
eylülcüm bende hamileyken acaip terliyodum gece atlet pijama muhakkak çıkartırdım özelikle kafamdan terlerdim ki halada öyle
ya kızlar ben 25 kilo aldım dogumdan sonra kaçı gtti tartılmadım bileaman görünen köy kılavuz istemiyo zate suanda emzirdigi m için yiyorum sütüm az olmasın die ama biraz daha ilerlesi n ek gıdaya geçince dikkat etcem yiyeceklerime spor da yaparım :) muallimcim beraber bişeyler yapmazsak bu kilo ile ben bunalıma girerim galiba
Merhaba arkadaşlar.Kilolardan bahsetmişsiniz ben de 18 kilo aldım hamileleikte 12 si ilk hafta gitti geriye 6 kaldı bir 4 kilo kadrda tedaviden var yani toplam 10 kilo fazlam var.Bir türlü gitmiyorda kilolar.Gerçi ben hamilelik öncesi kotlarıma ve takımlarıma gayet rahat oluyorum.Zanlımca kiloların göğüste ve karında toplanması ile alakalı bu durum.Ben emziriyorum diye yemeden de kısamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
nilcim kilosu,istahi iyi masallah birde gazimiz gecse uykumuz duzene girse daha iyi olacak..Hayirli cumalar arkadaslar
Eylulcumya sorma benimde cook atesim ve terlemem vardi.benim terlemem ve vucudumun isisi transferden 6 gun sonra baslamisti.
Doktoruma sordugumda gayet normal demisti.Eylulcum asil terleme dogumu yaptiktan sonra ben resmen bunalima girmistim ilk iki hafta hormonlarla alakaliymis neyse canim inseallah o gunleri gorelim Allahin izniyle o zaman konusuruz canim icin rahat olsun.
bebek_istiyoruz canimsinya kiyamam tostosuna nasil annesi kilosu istahi iyimi rabbim saglik versin inseallah
Teyzesi benim tostosum buyuyor artik sutum coook az oldugu icin mamayla basladik önce emiyor sonra mamaSINI VERIYORUM:
Asilarimiz basladi.
Bebek _istiyoruz bi sey sracam canimm yeni asi cikmi bizim doktorumuz önerdi bu asi agizdan yapiliyor.
Mide ve bagirsak enfeksyonlari icinmis biz yaptirdik.Bebekleri koruyucuymus belirli bir yasa kadar.Inseallah faydasi olur.bebegini öp canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?