- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.201
Meldi, İzirde değilim ama internette aratınca izmirakupunktur, Dr, Cemalettn Ekmekçioğlu ve Akuted diye bir yerler çıktı doktorlar tarafından uygulanıyormuşi hepsi de. Bu şekilde bakınca İstanbuldan daha çok seçenek var gibi.
Aretcim sen de yolun yarısını geçtin. Sağlıkla devam etsin inşallah
canım muallimim...çoooook geçmiş olsun...en kısa zamanda Allah şifa versin kuzucuklarına.......ve şimdiden doğum günleri kutlu olsun....nice uzun ,ömürlü yıllara inşşşşş.......evet canım heyecan başladı,çarşamba kısmetse ko kültür için parça alınacak...ama çoook hastayım...şiddetli gribe yakalandım...çarşambaya kadar iyileşmem lazım...çokta antibiyotik kullanıyorum..çünkü başka türlü iyileşemicem....dr.uma sorucam pazartesi günü acaba tedaviye başlamadan bu kadar çok antibiyotik kullanmamın zararı varmı diye........inşş.. bu kez herşey yolunda gider.......dediğin gibi inşşş...bu yıl bensu...eylül...kuka....ve isteyen tüm arkadaşlar hamile kalır,yavrularımızı kucağımıza alırız........
nil...aret....gökçe....bebek istiyoruz.....sizler nasılsınız? ...........denizzzzz.......daha doğurmadın dimi canım?????......hayırlısıyla yavrunu kucağına almana az kaldı...inşşşş...bu yıl bizlerde bu duyguları yaşarız.....
Selam arkadaşlar,
Bir süredir girmiyordum siteye. Moral olarak toparlanma sonrası an bir çöküş oldu, sonra neyse çabuk toparladım tekrar. Ama yıllardır uğraşıp da umut tepelerinden hayal kırıklığı diplerine gidip gelmek çok yıprattı. Son olay da etkiledi tabi. Neyse ki psikoloğa gitmişim zamanında. Yoksa daha beter olurdum kesin.
Muallimcim geçmiş olsun. Şimdi iyilerdir umarım. Yarın doğum günleri ha. Nice mutlu yıllara sağlıkla inşallah.
Bluseuu canım doktorla konuş ilaçlar konusunu. Yat dinlen. Bol istirahat et, bol sıvı al canım.
Bensucum hadi geçmiş olsun, inşallah sonraki tedavinde başarılı olacaksın.
Kuka canım kendini ne zaman hazır hissedersen. Ama arayı açınca korkular artıyor, tecrübemle söyleyebilirim. İnşallah sende öyle olmaz, hatta kendiliğinden olur. Arkadaşın ne zaman başlayacak tedaviye. Çünkü beslenme değişikliklerinin en az 3 ay önceden başlaması gerekiyor.
Denizcim 22 23 gübü doğum bekliyorduk, şimdi de 25 oldu. Hayırlısı olsun canım. Valla senle beraber ben de doğurucam. O kadar zor geçti bana da senin 9 ayın. Ama sonuna geldin. Yıllar süren uğraşının en güel meyvesini alacaksın bir kaç gün sonra. Heyecan vardır, sabırsızlık vardır. Canım senin adına çok mutluyum. Doktorun verdiği son tarihi de yazmayı unutma.
Ben ise arkadaşlar yeni besin takviyelerim, akupunkturumla devam ediyorum. Ocak ayında balacağız bakalım yeni tedavide neler olacak.
selam kızlar.............bayram bıttı ınşşşşşş bı dahakı bayram hepımız bebeklerle kutlarız......
bugun bızım dogum gunumz kutlayan herkese cok tesekkur ederımmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,29 . haftanın ıçınde gelerek benı cok uzen bebeklerım zorlu gunlerden sonra benımle oldu rabbım guzel omur versuın hepsıne.......ve ısteyen herkese nasıp etsın .............opt sızı cok bugun bıraz daha ıyıyız.....kendı aramızda mınık bı kutlama yapıcaz ınşş ...........buyuk kutlamayı ılerde ...........
Deniz Bulut,
Peki ya o zamana kadar sancın gelirse normal mi olur yoksa sezaryen mi keşke 22-23'ü alsaydı
selam...
denız ya gercekten cok uzadı alsaydı dr artık neyse hayırlısı olsun gelıcek ınşşş............aret nasılsın buluesu bensu eylul hadı ınşşşşşşşş sızede ..........dualarımız bırbırımıze kukaaaaaa canım nerdesın......herkese cok selam nıl bebış istıyoz ve kımler varsa toprak kızın nasıl oğluşlar nasıl ............azda olsa daha ıyıyız enfeksıyon gecırdık........ıshal kusma ınş tamamen gecer kendı aramızda mını bı kutlama yaptık saglık ols ınş seneye daha ıyısı olur........opt sızı
muallimciimm yeni yaşları kutlu osun canımmm..daha nice senelere.........................denizcim dualarımdasın..inşalllahh tez yakında saglıcakla kucagına alırsın canım....bekliyoruz mutlu müjdeli haberini....
selam...
denız ya gercekten cok uzadı alsaydı dr artık neyse hayırlısı olsun gelıcek ınşşş............aret nasılsın buluesu bensu eylul hadı ınşşşşşşşş sızede ..........dualarımız bırbırımıze kukaaaaaa canım nerdesın......herkese cok selam nıl bebış istıyoz ve kımler varsa toprak kızın nasıl oğluşlar nasıl ............azda olsa daha ıyıyız enfeksıyon gecırdık........ıshal kusma ınş tamamen gecer kendı aramızda mını bı kutlama yaptık saglık ols ınş seneye daha ıyısı olur........opt sızı
herkeze merhaba......muallim kızlarının yeni yaşı hayırlı ,uğurlu olsun inşşş....iyi olsunlarda seneye daha güzel kutlamalar yaparsınız inşşş.........deniz canım yaaa....son 3 gün desene....şimdi sana bu 3 gün geçmek bilmez......hayırlısıyla yavrunu 3 gün sonra kucaklayıp koklayacaksın........eylül...inşş.....ocak ayın son tedavin olur canım..........bensu...bende bir aksilik çıkmazsa galiba tedaviye aynı aydamı başlicaz...hakkımızda hayırlısı inşşş.......aret...nil....toprak....bebek istiyoruz.....kuka......sizlerde iyisiniz inşşş...........hepinizi öpüyorum.....
BNeyse canım 3 gün kalmış 39 hafta sabretmişsin 3 gün daha sabredeceksin artık.Stres yapma rahat ol.
Bugün doktora gittim. Düşük sonrası kontrol. Malesef parça kalmış. Çarşamba günü histereskopi ile temizleyecekler. Biraz canım sıkıldı. Ama bir yandan da 3 sene önce histereskopi olmuştum. Üzerine geçen yılki düşük ve iki sene önceki 7 aylık ölü doğum da dahil 4 transfer yapılmıştı. Bir yandan da kontrol edilmiş olur, temizlenmiş olur diyorum. Diyorum ama bir yanım da yeter artık bu yaşananlar diyor. İnşallah Ocak ayında olur artık.
sağolun kızlar valla bu kadar bekledikten sonra son 3 gün birşey olacak diye 3,5 atıyorum. hayırlısıyla perşembe bir gelse. hatta sancım falan tutsa acilen gitsem sevineceğim valla. sat ı benden 3 gün sonra olan bir arkadaş vardı. o da 25 i memorial da doğum yapacaktı ama bugün olmuş. onun için çok sevindim ama ben de kucağıma almak istiyorum artık :84:
Inseallah alacaksin canim rabbim kilaylik versin insallahhh
eylül her şerde bir hayır vardır. maddi kısmı da yorucu ama rahmin temizlenecek pırıl pırıl olacak. bir sonraki tedavide de embiyonun tutunması çok daha kolay oluyor. inşallah ocak ayı son olacak. bir perşembe gelse doğuma girerken hepiniz için dua edeceğim.
Neyse hepiniz ALLAHA EMANET OLUNNNNNNNN
gunaydinlar...site yenilenmis..tuhaf olmus..
bensunaz gecmis olsun ..insallah bu sefer olur..
deniz ayy heyecan dorukta saglikla gelsin..
eylul cogumuz ayni donemlerden gectik..sen cok guclu azimlisin..mutlaka gelcek bebegin..
bluesu cnm hayirlisi olsun..tedavin basliyor..
muallim abla gecmis olsun..kizlarinin dogum gunu kutlu olsun..gecen sene bu zamanlar..kizlar baslayan kanama ve bebeklerim dunyaya geldi kuvezdeler dualarinizi eksik etmeyin demistin..kar kis sen gunlerce kizlarina gittin,sut tasidin,ne zaman cikacaklar diye gun sayiyor dua ediyorduk..cok sukur yaslari geldi..darisi bizlere..dunyaya gelen buyuyor..
kuka,aret,nil,toprak sizler nasilsiniz?
biz iyiyiz..2 gundur ne yesem kusuyorum..hayir olsun insallah..bol sivi aliyorum.10 gun once kontrolumuz vardi..yine ek gidaya gecemedik..kilo alimi guzel boyle giderse 7.ayda baslariz dedi doktorumuz..(gaz sorunumuz gecmiyor.gece uyumasi icin gunduz 2 kez yarim saat uyusun yeter dedi doktorumuz..cok ugrasiyorum ama olmuyor en sonunda kucagimda uyuyakaliyor..nasil duzene gircek bilemiyorum..geceleri bazen 2 gazi coksa 4-5 kez kalkiyor...normal degil mi?gazli bi bebek icin..gunduz uyutmasam gece gazi olunca ne kadar uyuyabilir ki.(gunduzleri 4-5 kez yarim saat uyuyor)duzene girsin derken huysuzlastiriyorum..napsam bilemedim..demir ilaci baslandi.gaz ve kabiz yapti geri kestim..birde sunnet var.dis huysuzlugu baslamadan yaptiralim diyorum ama genel mi lokal anestezimi?gaz sorunu varken birde idrar yapamiycak.bi basima bakabilirmiyim..bitmiyor kizlar endiseler bitmiyor yada benim yapim boyle(
Allah kolaylik versin canim benimkide bu aksam miz mizlandi yavrum gazi vardi.bebek_istiyoruz neden ek gidaya baslayamadin canim?gunaydinlar...site yenilenmis..tuhaf olmus..
bensunaz gecmis olsun ..insallah bu sefer olur..
deniz ayy heyecan dorukta saglikla gelsin..
eylul cogumuz ayni donemlerden gectik..sen cok guclu azimlisin..mutlaka gelcek bebegin..
bluesu cnm hayirlisi olsun..tedavin basliyor..
muallim abla gecmis olsun..kizlarinin dogum gunu kutlu olsun..gecen sene bu zamanlar..kizlar baslayan kanama ve bebeklerim dunyaya geldi kuvezdeler dualarinizi eksik etmeyin demistin..kar kis sen gunlerce kizlarina gittin,sut tasidin,ne zaman cikacaklar diye gun sayiyor dua ediyorduk..cok sukur yaslari geldi..darisi bizlere..dunyaya gelen buyuyor..
kuka,aret,nil,toprak sizler nasilsiniz?
biz iyiyiz..2 gundur ne yesem kusuyorum..hayir olsun insallah..bol sivi aliyorum.10 gun once kontrolumuz vardi..yine ek gidaya gecemedik..kilo alimi guzel boyle giderse 7.ayda baslariz dedi doktorumuz..(gaz sorunumuz gecmiyor.gece uyumasi icin gunduz 2 kez yarim saat uyusun yeter dedi doktorumuz..cok ugrasiyorum ama olmuyor en sonunda kucagimda uyuyakaliyor..nasil duzene gircek bilemiyorum..geceleri bazen 2 gazi coksa 4-5 kez kalkiyor...normal degil mi?gazli bi bebek icin..gunduz uyutmasam gece gazi olunca ne kadar uyuyabilir ki.(gunduzleri 4-5 kez yarim saat uyuyor)duzene girsin derken huysuzlastiriyorum..napsam bilemedim..demir ilaci baslandi.gaz ve kabiz yapti geri kestim..birde sunnet var.dis huysuzlugu baslamadan yaptiralim diyorum ama genel mi lokal anestezimi?gaz sorunu varken birde idrar yapamiycak.bi basima bakabilirmiyim..bitmiyor kizlar endiseler bitmiyor yada benim yapim boyle(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?