Tp Bebek ve Akupunktur

Starsuzie canım moralini yüksek tut sen. Madem yurtdışındaki forumlara da giriyorsun, oralarda da sana benzer sorunlar yaşayanlarda kendiğinden bile hamile kalanları görmüşsündür. Bir de aklıma geldi. Fertilite yogasından bahsetmiştim sana. bEn aynısını akupunktur doktorumla da konuştum, yapmadığınız bir o kalmıştı dedi gülüştük. Sonra da anlattı. Çalıştığı merkezde bir kız adet görememe problemi yaşıyormuş. Doktorlar, ilaçlar falan derken bir şifacıya gitmiş. O şifacının kıza verdiği hareket fertilite yogasında bulunan hareketlerden biri ve çok zor. Ama kız direnmiş yapmış ve adet görmeye başlamış. Tabi bu beni ayrıca motive etti. Bir araştır istersen, pelvik bölgeyi yani yumurtalık ve rahim bölgesini çalıştırdığı için rahim kasları kuvvetleniyor, yumurtalıklara masaj etkisi yapıyor, ayrıca o bölgeye kan akışı artıyor ve bu da sonucu etkiliyormuş. Ben yapıyorum, en azından duruşum değişti, dik oturabiliyorum. Umarım diğer yönden de faydasını görüyorumdur.

canım eylul ınş ya ıyı olur .....sana gercekten supersın dıyorum rabbım nasıp etsın ınşş gecen hafta dr omer bey t v deydı gordunmu.........bı kızı karnında kırk cm ne kıst varmıs onu hıç karnını acmadan farklı bı yontemle amelıyat tmıs ılk mıs turkıyede bu yontem ılk o yapmıs ondan bahsettı ve hamıle kalabılır hıc bı seye yumurtalıklara fılan zarar vermedık dedı.........rabbım daha basarılı hızmetler nasıp ets kendısıne ınş........
kızlar nasılsınız ...ben üç cadıyla zor zaman bulıuyorum artık cekmecelerı bantladım ne varsa otaya atıyolar ya.....dun goz muayenemız cok sukur ıyı gectı dr cok sanslı bı annesın ıyıler ben ılk defa uçuz olup gozlerı ıyı olan bunları gordum dedı ..........coook sukur ya ........guzel bı gun dılıyorum sıze...........eylul bır ara sebze dıyetını yada detoksunu nasıl yaptıgını yazarsamnn sevınırım cok guzel yazıyosun ve anlatıyosun ....opt sızı

muallim.....canım göz muayeneleri için çok sevindim......eylül...bu beslenme tarzın için seni tebrik ediyorum...bravo vallahi......starsuzie......inşşş.....hep beraber bebeklerimize kavuşuruz.....bensu...nerelerdesin canım?...bebekistiyoruz,toprak,gökçe,nil, kuka....sizler den ne haber?...deniz......taze annecik....diğer topikten seni takip ediyorum oğlunla iyisiniz maaşallah......kızlar öpüldünüz.....

Toprakçım geçmiş olsun canım, iyi olduğuna sevindim, benim de gülay kızımda hırıltı oluyor zaman zaman, antibiyotik çok net geçirmiyor, gündüz bal-karabiber sürüyoruz, akşam yatrken de günlük tütsüsü yapıyorum pamuğa göğsüne koyuyoruz. 2-3 ay önce bundan şifa bulmuştuk 2 antibiyotiğin arkasından... bu sefer de doktor iyileşmiş dedi ama hırıltı tam geçmedi yine... bir süre takip edicem şimdi...

Muallim ablacım, göz kontrollerinizin iyi geçmesi süper, çıtır kızlar hep sağlıklı olsunlar inşallah... biz de de ortalığı karıştırmalar hat safhada.... bizim kaybettiğimiz bir şeyi koltuk altlarından, kıyıdan köşeden buluveriyorlar, girmedikleri yer yok...

Gökçecim geldim çok şükür,bundan sonra da arayı çok açmadan buralardayım inşallah... benim kızlarım iyiler çok şükür, sen ve bebişin nasılsınız?

Nil'cim kar ve soğuk havayı bağla gelmesin buralara:) soğuğu hiç sevmiyorum, çok üşürek biriyim...

tedavide ve başlayacak tüm arkadaşlara Allahtan kolaylıklar diliyorum, sadece 1-1,5 yıl önce biz aynı durumdaydık, önemli olan umudumuzu kaybetmemek ve beslenme, bitki kürleri, akupunktur gibi tedavilerin de yardımıyla uygun doktor, işlem ve uygun zamanın gelmesini beklemek...

Muallimcim kızların gözlerine çoooooooooook sevindim.Hadi gözünüz aydın.Başkaca bir sıkıntıları yoktu değil mi;?Maşallah yaramazlarıma.
İremcim size de çok geçmiş olsun canım.Biz hasta olmasınlar istiyoruz ama vücudun direnç kazanması için hastalığa da ihtiyacı var.Allah dermansız dert vermesin.
Şenaycım size de çok geçmiş olsun.Biz 1 hafta günde 6 kez bir makineyle buharla ilça verdik Ece ye.Bronşite çevirmesin diye.Siz hangi dr. a gidiyorsunuz?Memnun musunuz?
Eylül ben de seni çok takdir ediyorum.Kendine ne kadar dikkat ediyorsun.İnşallah bu emeğin karşılığını alacaksın.Bu arada şu adet görmeyi sağlayan yoga nasıl bir şey?Malum ben de pco luyum.
Bluseuucum iyiyiz canım.İşle güçle uğraşıp duruyoruz.Sen nasılsın?Çörekotu bal karışımına başladın mı?bol su iç.tedaviye hazırla kendini.
Nilcim maşallah oğluşuna.Kilosu çok iyi.Pazar günü İstanbulda soğuyacakmış.Oradan yolladın soğukları buraya.
Gökçe siz nasılsınız?Hepinizi çok öptüm...

toprakçım, biz hala çorlu'dayız... o yüzdenfarklı zamanlarda 2-3 ayrı dr'a götürdüm, pek memnun kalmadım... gülayın hırıltısı dışında çok büyük sorunumuz da olmadı çok şükür.. ilk aylarda doğum yaptığım hizmet hst'sine getiriyordum... bu kışı birşekilde çorlu'da geçircez, 5-6 ay sonra ist'a döndüğümüzde kalıcı bir doktor araştırması yapcam... insan kendi çocuğu söz konusu olunca doktorlardan bile tatmin olmuyor dimi? siz kime gidiyorsunuz?

sagolun kızlar..............ınş gelısımlerımız de sıkıntısız gıder .........su an on aylık olarak gııdıyorz.........rabbım sıkıntısız guzel gunler versın cumlemıze ınş..........dunya hayatının guzel meyvelerı bunlr.........goz dıoktıru bende ıkıncı kızımı kırk bır ysında dogurdum dedı.......kadın hala fıstı gıbı...........yasın onemı yok demekkı yeterkı rabbım ol desın ama yınde bazen keske dıyorum on sene once gelseydınız daha ıyı olurdu yas daha genc nede olsa ama bız neyın hayırlı oldugunu bılemıyoruz demekkı zamanları bu zamanmıs rabbım nasıp etsın tum ısteyenlere anne olmayı koklamayı ..........vallasızı bılmem ama ben bebeklerı azcık hırpalayarak sevmeyı sevenlerdenım abımın oğıullarını ablamı oğlunu ooyy evıre cevıre sevdım oğlumuda sımdı kızlarımıda ele avucada gelıyolar artık ınsan baskasınınkını sevmıyoo öle ne derler bı sey olursa ne olur aglarsa kızarlarnmı fılan nazar degdırdı bak demelerı bıle ınsanı acıtıyoo..........ınş rabbım yurekten sevecegınız evlatlar versın sızlerede .......totolarına vura vura sevın ..........yenı yıl sevınçle gelsın dılerım gecen sene bu zamanlar cok uzgun moralım cok bozuktu ...bırısıyle cıkarsa dua edın dıyen dr ..... hergun kuvez kapısı.......rabbıuım ınş suıze sıkıntısız rahat bı hamılelık versın kızlar..........cok opt......ıyı geceler sımdıden .....

Eylül cnm bilgiler altın değerinde inan.evet doğal yolla hamile kalanları okuyorum ama bunların istisna olabilecegini düşünüyordum halada olabilir diyorum.arada optimist arada pesimistim işte:))o canadadaki acupunture ile ilgili siteyi ezberlemek üzereyim:)dünya üzerinde yalnız olmadığımızı bilmek dayanmak için güç veriyor./bu bahsettğin pelvik massage nasıl yapılıyor.bu konuda bi araştırma yapmalıyım.yoga bana göre değil ben aceleci biriyim:))
ama bu pelvik massage femoral massage ile aynı mı?onu duymuştum.tekrar bi araştırmak lazım yanlış bişekilde yapmak istemem..acupunture devam ediyormusun*

gunaydın kızlar............starsuzı sen eylule takıbe devam et ..sanırım sızın ıngılızce ıyı kı o sıtelere gırıyopsunuz cok guzel ya beslenme bana gorede cok onemlı..yıllar once bır kıtap almıstım cok guzel bılgıler var ıçınde ıkı yabancı yazar kadının kıtabı kadının saglıgı ıle ılgılı ordada mutlaka detokstan bahsedıyo ve masajdan ..ınş o olurlar arasına sızde gırersınız ınş..........eylul nasılsın ne zaman tekrar canım........pınkrose nerdesın ya senı ozledık gel ..........kuka canım sende nerdesın bulut nolur ıyı bakın kendınıze ılerde sıze anne dıyecek guzel bebekler ıçın saglıklı ve ıyı olmanız gerek.........
toprak ve senay kızlara ıyı bakın belkı toza karsı alerjılerı vardır dıkkat edın evın tızu sıksık alınsın oğlum öleydı hep hasta olusdu normal cocujk dr u anlamıyo alergı anlamında uzmanlık yapanlar anlıyo eger uzun sure gecmeyen oksuruk grıp nefes tıkanıklıgı olursa zaman kaybetmeyın derım .........nıl bebıs ıstıoozzz artık su nıkını degıs kız uzun gelıyoo benım kızlar bagrısırken yazmak zor valla ..hep yanlış yazıyorum bazen bılıyorum ama napımm şu bılgısayara alısamadım .....gokce kzın nasıl denız yenı anne ınşş arkadan cok kısı gelıcek ınşşşşşşşşş oğlusun nasıl opp oppp onu....buluesu bensu hazırlıklar nasıl ınş moral onemlı
medıne hosgeldın ...........benım dr camlıca medıcana da omer faruk vanlıoğlu ben memnun kaldım zaten gerısıde rabımın takdırı o ol dıcek .....ınş hersey gonlunuze gore ols...........guzel bır gun..........nıl sogukları tut gelmesın............................

kızlar merhaba.....adet oldum ve yarın dr.umdan randevu aldım...inşşş..yarın hayırlısıyla iğnelere başlicam.....kızlar ne olur dua edin...kulun kula duası daha makbulmüş.....inşşşş....bu kez bebeğime kavuşurum.....

hayırlı cumalar kızlar....

bluesuu, hayırlısı olsun canım, başlıyorsun demek... 1 ay sonra bayram var yine burda desene... adın gibi, su gibi akıp geçsin tedavin ve o hayırlı güzel haberi alalım senden inşallah...

muallim ablacım, haklısın, toza dikkat etmek lazım.. sen nasılsın bıcırlarla tek başına,

Merhaba kızlar.Bluseuu canım hadi bakalım inşallah güzel haberlere seninle başlayacağız.Senin hamile haberinle ve doğum haberinle sevineceğiz burada.
Dün dikkatimi bir şey çekti.2005 de eşimle tanıştım.2010 da kızım doğdu.5 yıla bir hayatıma birisi giriyor.Belki dedim 2015 de de Allah kızıma bir kardeş nasip eder.Kısmet.

hayirli cumalar..
toprakcim muallim abla sagolun..bugun daha iyiyiz..iyilesince sunnet isimiz var.cerrah muayne etti.olmasi gerek darlik yapisikli var dedi..hayirlsi ile bunuda bi atlatsak.kullanici adimi degistirmek istiyorum ama nasil bilmiyorum ki..en kisa zamanda degistircem..( bu kullanici adimda cokkk umutlarim sakliydi ayrilmasi zor olacak)
bluesu hayirli olsun..dualarim seninle isteyen herkesle..stres yok tamam mi?
senayk gecen sene topikten hatirliyorum geri donmene iyi olmaniza sevindim..ben o zamanlar umutla sizleri takip ediyordum..darisi umutla bekleyenlere.

toprak hadi insallah canim nasip bu belli olmaz.dondurulmuslar in suresini uzatmak icin onlarmi ariyor,bizmi ariycaz.zamani geldi.
bizde 1996 da tanistik 2000 de resmilesti-2010 oglus geldi 2020 2 dermisim 40 yasinda muallim ablam gibi olurmu olur..nasipppp.Allah once bunlara saglik sonra olmayanlara versin..

Hayırlısı olsun canım.Dualarım seninle..

evet canım başlıyorum hayırlısıyla....ne güzel demişsin adın gibi su gibi akıp geçsin...inşşşş......yarabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…