Tp Bebek ve Akupunktur

iyi geceler arkadaşlar sagol muallimcim biliyorum ömer faruk vanlıoglunu bizim burdaki kültür merkezinde konuşma yapmıştı konuşmaları falan yani insana güven vericiydi tabiki Allah ol demeden birşey olmuyorr...

gunaydın kızlar............bugun cok yogun olucam cok ısım var dısarda ...alışverıs market..........mama dsayanmıyo bez dayanmıyo......ıyı gunler sızlerede ınşş opt

selam kızalr muallimem yetişebiliyomuusn üçünede zor oluyo dimi cnm zor ama çok tatlı şeyler ALLAH gayret kuvvet versin arkadaşıma

İyi geceler,
Bugün doktora gittik kontrole, normal buldu herşeyi. Ocak'ta görüşürüz diye ayrıldık oradan. Bakalım inşallah mutlu sona ulaşırız bu sefer.
Muallimcim evet o çok zor günler geride kaldı çok şükür. Sabah akşam senden iyi haber almayı bekliyorduk. Bekliyorduk diyorum çünkü seninle ilgili şeyleri eşimle de paylaşmıştım ve her gelişmeyi ona anlatıyordum ve birlikte seviniyorduk. İnsan yüzyüze tanışmadığı halde birbirinin kalbini anlıyorsa tanıştığı çoğu kişiden daha fazla yakınlık kurabiliyor. İnşallah biz seninle tanışacağız da.
Ama bu sebze suyunun tadına kötü demişsin ya, o benim içtiğim otlar, sular arasında en lezzetli olanı :) Sen gel artık gerisini düşün. Hep burnumu kapatarak içiyorum. Ama sana çok şiddetle tavsiye ederim bu detoksu. Sonrasında da beslenmene bir dilim tahıllı ekmek yanına az yağlı sebzeler, salatalarla devam edersen, ara öğünleri bir meyvayla geçiştirirsen bence çok yol katedersin. 7 günlük sebze suyu detoksu ile 3,5 kilo verin falan diye kitaplar yazmış insanlar. Bunlar üzerine ciddi turizm sektöründe ciddi pay var. Bence dene. Hem de kanını, böbreklerini ve karaciğerini temizlemiş olursun.
Bluesuu sanım hadi bismillah diyelim. Bol sağlıklı yumurtalar, sağlıklı embriyolar ve sağlıklı bir 9 ay diliyorum canım sana. Güzel gelişemeri ve haberleri ver bize, moral bulalım.
Starsuzie canım FMF zor. FMF'li insanlar daha zor hamile kalıyor ve düşük yapma oranları daha yüksek oluyormuş. Ama olan çok var. Sadece zor oluyormuş, olmuyor değil yani :) Zor olsun da olsun. Benim problemim sebepsiz infertilite. Tabi artık yaş 40 oluyor ama hala sebep yok. Bunun da farklı bir yıpratıcılığı var. Önceleri problem yok diye çok zorlamadık koşulları, sonra zaman bırakın olur, stresten uzak durun olur diyen çok doktor oldu. Hatta biri benim eşim 41 yaşında hamile kaldı siz daha 35 yaşındasınız demişti. Ama olmuyordu işte. Sonrası klasik süreç aşılamalar ve tüp bebekler. Her seferinde herşey çok güzel denilip de negatifi görmek çok yıpratıcı oldu. Biri Allahaşkına bi sebep söylesin diye ağladığımı hatırlıyorum. Hamile kaldığımda ise 30. haftada kaybettim. Bütün bunları yaşadığıma inanamıyorum sebep bile yok diyordum. ama işte bu noktadayım. Senin durumun da ayrı zor. ama acubalance'da senin durumda olup başarıyı yakalayan birinin yazısı var. Doktorlar genellikle alternatif tıbba pek sıcak bakmıyorlar. Ama bak sadece alternatif tıpla bile ne çok şey başaran insanlar var. Ayrıca işyerimdeki bilgisayarda vardı galiba o site. Sana gönderirim. Sayfalar dolusu 4o yaş üzeri başarı yakalayan kadınların listesi var, sorunları ile birlikte. Ve senin durumun için şöyle bir bakındım internete. İstersen sen de gir bak ne göreceksin. Yapılması tavsiye edilenler:
1- Akupunktur
2- Beslenme
3- Bitkiler
4- Pelvik bölgeye kan akımını artıracak masaj
5- Toksinlerden arınmak.
Fertilite yogası, femoral masaj, detoks, düzgün beslenme ve uzmanından akupunktur desteği. İnşallah canım düzelecek herşey. Bir sabret ve aceleye getirmeden yapmaya çalış. Sonuçta yapacağın şeylerin hepsi doğal olduğu için yan etkisi yok. Ayrıca kaybedeceğin hiçbirşey de yok. Ama kazanabileceğin şeyler var.
Sevgiler herkese

mamaabaaaaaaaaa kız hosgeldın canım ya nerdesın benım lık akucu arkadasım..........sonra sırayla toprak gulen devam ettık kızın nasıl ıyısınız masallah bızde ıyıyız yenı hamıle haberlerı beklıyoruz sen ne zaman bı daha ıyı bak kendıneeee yaz bazen ya unutma bızı kızını anlat bıraz neler yapıyoo.........
buluesu hadı bısmıllah canım rabbım yolunu acık eylesın sıkıntısızca ınş....................pınkrose canım cok sagool gercekten bazen cok zorluyolar ama cok sukur bı sekılde gunler gecıyoo saglık ols canım sen nasılsın ya anlat ben senı ozledım merak ettım naptın tedavıyı rabbım yardımcın ols
eylul harıkasın bana ınan moral verıyosun ınş denıcem dedılerını canım bılıyorum gercekten o donem sen ve cok arkadasım duaları eksık olmadı rabbıım senıde guldursun dedıgın gıbı kım ne nasıl onemlı degıl burda yureklerımız konusuyoo aynı derdı paylasan yurekler guzel uzun kısa esmer ocu bucu hıc onemlı degılkı bız farklılıkları severek saygıyla karsılayarak belkıde kımdeyle paylasamadıgımız sevınç ve uzuntulerıuı paylasıyoruz burda ne gızel...........ınsan bazen esıne bıle anlatamıyoo hele o bekleme dıonemındekı stresı esler cok hassasa az agrım var dıyıne ne oldu naptın dıcekler cunku burda herseyı paylastık moral bulduk ....rabbım yolunuzu acık eylesın dualarınızı makbul eylesın ınşşşşşşşşşş.................en guzel hedıyeyı nasıp etsın canım esınle sana..................
herkesı opt aglıyolar..........

bugun pazar kısmeler gelmemıs ...ıyı bakın kendınıze........eylul ınş canım bu kez geıcek meleklerın ınşşş rabbım sevındırsın senıde

Muallimcim ne güzel şeyler yazmışsın, ne güzel anlatmışsın. Duaların için de Allah razı olsun. Amin canım. İnşallah olur, bilemiyorum bazen bu uğraşlarım hep sürecek ama sonu alamayacakmışım gibi geliyor. Dün Faruk beye de sordum. Benim yaşım ve geçmişimi yaşayan hastalarınızdan başarı sağladığınız oldu mu diye. Çünkü ben umudumu yitirince doktorun moral vermesi önemli oluyor. Neyse ki o da tabbi ki oldu diye cevap verdi. Ocak'ta başlayacağız. Kendimi bildim bileli bununla uğraşıyormuşum gibi geliyor. Yorgunluk herhalde.Sanırım ileri yaş ve fazla denemesi olanlar bunu anlayabilir. Bir de komik olan yanı var. Oğluma hamile kaldığımda bir multivitamin ve hayır suyu kullanıyordum. Son tedavide yoga hariç herşeyi yapmıştım. Şimdi bir tek yoga eklendi ama sağlıklı beslenme adına tüm yaptıklarım hayatımın normal süreci gibi gelmeye başladı son bir yıldır. Dolayısıyla bazen diyorum ki 2 eee tüp bebeğe başlıyorsun ama hiçbirşey yapmıyorsun?2 . Tabi sonra gülüyorum. Daha ne yapacaksın diye. Ha bir de sana söyleyeyim. Bu sebze diyeti insanı acayip gençleştiriyor. İki yıl öncesine kadar hep cilt bakımı yapardım. Sonra o kötü kayıp olayını yaşayınca herşeyi bırakmıştım. Ama son bir aydır iki kişiden cildin için ne kullanıyorsun sorusu aldım. Ve sadece su cevabı vermek çok hoş doğrusu :) Umarım cilde bunu yapan sebzeler, yumurta ve rahimi de unutmuyorlardır. Herşey iyi embriyolar için.

eylülcüm ,blesucum kızlar inş tedavilerden sonra gelir minikleriniz sevindim ikiniz için de
muallimcim allah yardım etsin size yaa bez mama kıyafet nasıl yetiştiriyosunuz onlara biz bir il e zor baş ediyoz
,

toprakcım senaycım bend ekzıımda iyiyiz gelen giden oluyo ondna dolayı fazla giremiyorum kk yaa bugünde misafirim vardı eski komşularım acaip yoruldum hazırlık temizlik bebişim derken akşamı nasıl ettim bilmiyom kızımda iyi teyzeleri yavaş yavaş büyüyoyz çok şükür ama arada huzursuzlugu oluyo eksiyo göre çok iyi maşallahh

gokce masallah kızına oohhh ohh mısafırler gelıyoo demek bızı nıye cagırmadın hıı keklerı bızsızmı yedınız..........afıyet olsun sut olsun ınşşş

gokce sorma ya mam bez ınan ay sonu kredı kartım bın lıra gelıyo sadece market....ıkı gunde bır makıne mutlaka calısıyoo su gunde bes on kez ketılda ısıtılıyo termosa konusa mama ıçın ...........oooo napalım saglık ols ınş canım .....opt herkesı ıyı gecler

eylul verdigin bilgiler icin tesekkurler..insallah emeklerinin karsiligini bu sefer alirsin..bluesu tedaviye baslamissin hayirlisi olsun..
gokce gaz sorununuz azaldi sanirim..gun gectikce dahada tatlilasiyorlar..muallim abla cidden zor..Allahim size saglik,uzun omur,maddi manevi guc versin..
persembe gunu oglusu memleketimizde sunnet yaptircaz..ist da cogu merkez genel yapiyor.bizde memlekette lokal yapan doktor bulduk..dua edin teyzeleri sorunsuz acisiz atlatalim..2-3 gundur iyice huysuzlandi kucaktan inmiyor kucaktata zirliyor.uyuyor huysuz uyaniyor aglayarak.salyalar yerlerde eller sinirli bi sekilde agizda,kafasi yaniyor vucutta ates yok,ishal de var aceba hastaligindan mi yoksa dis donemimizmi basladi..insallah persembeye kadar atlatiriz..

slm kızlar
bebek istiyoruz sago canım iyiyiz de bikaçgündür sıkıntısı var oda benim yediklerimden oluyo galiba soganlı baharatlı yemekelr yemiştim ondan gazı oldu die geece 6 da yattı sen nasılsınoglun nasıl canım

cnm bilgiler harika ...başarı hikayelerini okuyunca nasıl motive oluyorum anlatamam.acubalanceda oldukça faydali ...
hemen co10 almaya başladım örneğin.zaten omega 3 ,don quai gnc multivitamin alıyordum.
canımmsınn ya akupuntur 2 aydır devam ediyorum haklısın aceleye getirmeye çalıştıkça olmuyor.sakin olup duruma hakim bir şekilde mücadele etmek gerekiyor...
Eylülcüğüm inan sebebini bilmek çok işe yaramıyor aslına baklırsa daha bir çagresiz hissettiriyor heleki benim yaşadığım sorun POF(premature ovarian failure)
femoral masaja başlayacagım umarım doğru bir şekilde yapabilirim.göbek deligine 4 parmak uzaklıktaki alan...
pc de kayıtlı siteleri bekliyorum.açıkcası burda konuşmak bana yetmiyor.
dualarımdasın çok sağol

Son düzenleme:
selam kızlar ...bebıs ıstıyoruz ınş sorunsuz olur sunnet ama aslında su dıs sıkıntıları bıtseydıde yaza dogru yapsaydınız ama hayırlısı ols ıana sıkıntılı bı olay degıl en fazla uç gun sonra hareketlerıne doner ınşşş
herkesı opt

gokcecim biz iyiyiz.oglumda iyi..gaz sorunumuz devam aslinda bizim bagirsak duzensizligi..kakasini bile uyarmayla yada anakucaginda sirtindan destek alarak yapiyor..kucagimda veya yatarken yaptigi cok nadir..gazda oyle biz cikarirsak..sizin cabuk atlatmaniza sevindim..opuyoruz.
muallim abla cerrah muayne ettiginde darlik yapisiklik var bi kac aya sorun yaratir demisti..aya kalmadi ucunda iltihaplanma basladi..idare edlim bekleyelim dedik..dis sorunu aylarca surebilir..cok merkez arastirdik..birtek bu merkez 8 aya kadar lokal yapiyor 8.aydan sonra cogu yer genel anestezi.bizde genele sicak bakmadik.altustu sunnet diyoruz ama..doktorlarla konusunca endiseler artti..kimi dokt genel yaptirmayin cok kucuk,kimi doktor lokal yaptirmayin en son bu merkezde lokal yapilan bebek aglarken solunumu durdu yogun bakima alindi demezmi..gelde uyu..gunlerdir dusunuyoruz..Allahima emanet hayirlisiyla atlatalim..senin fistiklar nasil?

Starsuzie canım yarın göndereceğim sana o linki. Orada bizim kadınlar kulübü gibi forumda kimin ne problemi varken kaç yaşında hamile kalmış bilgilerinin hepsi var. Ben içim daraldıkça açıp okuyorum.Çok moral veriyor. Acubalance'da yazan femoral message kısmını da yap, ben onu son tedavide yaptım mesela. Pelvik bölgenin altındaki alanda bacakların arterlere gelen kısmına ellerini bastır 30 saniye tu bırak. Birkaç kez ve günde birkaç sefer yap bu yatar vaziyette. Bir de selenyum, çinko ve acubalanceda bahsedilen detox celanse dene. Ben Amerikalı bir beslenme uzmanıyla yazışmıştım. Mutlaka ama mutlaka yapmamı söylemişti. Vücuttaki tüm toksinler sökülüp atılıyormuş. Dolayısıyla yumurta ve embiryo sağlığını da etkiliyormuş tabi. İnşallah tüm bunlar canım işe yarayacak sende de, bende de. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Bluesuu senin tedavin nasıl gidiyor? Haber bekliyoruz. Yumurtalarımız nasıllar?
Denizcim bebiş nasıl? Sen nasılsın?
Bebekistiyoruz, kıymetliler onlar. İnsan kolay karar veremiyor haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…