- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.281
selam kızlar
biz geldik evimize. perşembe günü epidural sezeryen ile oğlumu kucağıma aldım. darısı tüm arkadaşların başına inşallah. sıhhatimiz çok iyi.oğlumda çıkarken çok hafif sarılık başlamıştı. yarın kontrol var. ama dün gecek hiç uyumadık. oğlum devamlı ağladı. çok meme emdi ama 12 saat hiç kakasını yapmadı. sanırım sütüm az ve çoğalmıyor. oğlum da doymuyor. çok üzülüyoum.nöbetçi eczaneden mama aldık 1 kere verdil 4 saat uyudu 2 kere kaka yaptı sonra birşey yok. meme vermeye devam ediyorum. yeni yeni göğüslerim kabarıp sertleşior. inşallah süt doluyordur ve gelir. geceyarısı gibi 2. mamasını vereceğim. bakalım kontrolde dr ne diyecek
Merhaba kızlar.Ece hasta kaç gündür.Brostanit nezlesi olmuş.Durumu p. tesi salı kötüydü.Hastaneye yatırılma ihtimali vardı.Sürekli buharlı makineyle ilaç veriyoruz.Mikrobik bir şeymiş.Köy gidip geldik mi bu çocuk hasta olup geliyor ya.Şimdi iyiyiz allahtan.Salı kontrolümüz var , inşallah iyileşmiş der dr. da buharı bırakırız.Zor oluyor.Neyse bizden haberler böyle.Siz nasılsınız?Şenay gelmiş hoşgelmiş.Kızlar nasıl Şenay?Kim bakıyor kızlara.Sana da çok geçmiş olsun.Gülsüm abla Ela yürümeye başladı mı?Bizim ki daha emeklemiyor.Arife günü 2 dişimiz geldi alttan.Şimdide üstler gelecek galiba.Ocak ayında ard arda denemeler yapılacakmış.Ne güzel.İnşallah Ocak ayı bereketli bir ay olacak.Hepinizi çok öptüm...
denizcim...gözünaydın...ALLAH analı,babalı büyütsün inşşş......sütün emzirdikçe gelecek...sakın bırakma emzirmeyi....selam kızlar
biz geldik evimize. perşembe günü epidural sezeryen ile oğlumu kucağıma aldım. darısı tüm arkadaşların başına inşallah. sıhhatimiz çok iyi.oğlumda çıkarken çok hafif sarılık başlamıştı. yarın kontrol var. ama dün gecek hiç uyumadık. oğlum devamlı ağladı. çok meme emdi ama 12 saat hiç kakasını yapmadı. sanırım sütüm az ve çoğalmıyor. oğlum da doymuyor. çok üzülüyoum.nöbetçi eczaneden mama aldık 1 kere verdil 4 saat uyudu 2 kere kaka yaptı sonra birşey yok. meme vermeye devam ediyorum. yeni yeni göğüslerim kabarıp sertleşior. inşallah süt doluyordur ve gelir. geceyarısı gibi 2. mamasını vereceğim. bakalım kontrolde dr ne diyecek
selam kızlar
nıl...........ne guzel ya offfffffffff canım kar ıstedı ılk defa ozlemısım.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?