Tp Bebek ve Akupunktur

Eylül bilgiler için çok teşekkür ederim.bu konuyu takip ediyorum gerçi çogunluk benden bi kaç level önde:)umaım birgün bizde çocuklarımızın hastalıklarından bahsedebilecek günlere çıkabiliriz...
o bile şuan içinde bulunduğum belirsizlik ve mutsuzluktan daha iyi gibi geliyor.

selam kızlar
biz geldik evimize. perşembe günü epidural sezeryen ile oğlumu kucağıma aldım. darısı tüm arkadaşların başına inşallah. sıhhatimiz çok iyi. oğlumda çıkarken çok hafif sarılık başlamıştı. yarın kontrol var. ama dün gecek hiç uyumadık. oğlum devamlı ağladı. çok meme emdi ama 12 saat hiç kakasını yapmadı. sanırım sütüm az ve çoğalmıyor. oğlum da doymuyor. çok üzülüyoum.nöbetçi eczaneden mama aldık 1 kere verdil 4 saat uyudu 2 kere kaka yaptı sonra birşey yok. meme vermeye devam ediyorum. yeni yeni göğüslerim kabarıp sertleşior. inşallah süt doluyordur ve gelir. geceyarısı gibi 2. mamasını vereceğim. bakalım kontrolde dr ne diyecek

Denizcim gözunaydin Rabbim anali babali buyutsun hayirli uzun ömürlu olsun insallahhh
Hic uzulme sutun yeni iniyodur,Benimde tam dört gunde zar zor gelmisti.Ne olur emzir emzirdikce iner ben tam 6 hafta pompaladim.
:2:Sutum azdi tabiki mamayada alisinca onun kolayina geldi.
Birde gogsumun ucu yoktu slikon meme ucu kullandim Yavrum zorlandi baya sonra kendisi istemedi.3 ay emzirdim onada sükur ne yapalim olmayinca olmuyor.
Kakasina gelince normal demisti bize dr 2 3 gun duzene girmesi biraz zaman alacak halen benimki zorlaniyor kuzum bir bakiyorum ishal bir bakiyorum kabiz:44:insallah gaz problemin olmaz canim Allah kolaylik versin.

Toprak gecmis olsun canim rabbim sifa versin benim oglumda miz miz:18:sanirim karni agriyor ishal olmus bizler sanirim hijyenik ortamda buyuttugumuz icin oluyor.DR biraz disariya degisik ortamlara alissin kiyafetlerini fazla utuleme dedi bu hijyen konusunda kafayi yiyecem serbest olamiyorum.
Fazla titizlikte iyi degil ama boyle olmakta insanin elinde degil neyse hayirlisi olsun kuzularimiz saglikli olsun rabbim burunlarini kanatmasin AMINNN

Deniz canım hoşgeldin oğlunla. Nasıl mutlusundur şimdi. Ne güzel. İlk zamanlarda sütün azlığını çok okudum burada. Neredeyse herkes yaşadı bu sıkıntıyı. İnşallah geçecek canım en kısa sürede.

ooooooooooo taze annemız gelmıs...........................denız masallah sıze.......................mutlaka vermye devam et sutunu mama ıçın cok erken ..........pompa kırala onunla cek bısure aman yara olmasın dıkkat et..........bol bol su ıç............
strsuzı nerelerdesın .....moral onemlı eylul de söluyoo ya gercekten sakın umut yıtrme.........o en buyuk ılaç........ben eylule hayranım ya masallah rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınş yakın zamanda o da ugrasan tum arkadaslarda alsın meyvelerını.............benımkıler yaptı kahvaltıların her bırı gezınıyo etrafta elebasları seda .........sımdı ben yıcemmm cok acıktım kızlar kımın facesı var ordada goruseşlım..........opt sızı

denizcim...gözünaydın...ALLAH analı,babalı büyütsün inşşş......sütün emzirdikçe gelecek...sakın bırakma emzirmeyi....

muallim....canım özeline face adresimi yazayım dedim.....sana bir türlü özel msj gönderemedim......sen bana face adresini yaz...ben ekliyeyim....başka arkadaşlar face ve msn sini yazmak isteyen varsa yazabilir....

Gözün aydın canımmm çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün oğlunu.Epidral Sezaryeni tavsiye edermisin.Doğum ne kadar sürüyor?

merhaba arkadaşlar...

denizcim geçmiş olsun, hayırlı olsun bebişin, Allah sağlıklı uzun ömürler versin... iyi olmanıza sevindimm, bebeklerin ilk sorunları, mama,kaka,gaz... inşallah en kısa sürede düzene girer hepsi.. öptüm seni...

toprakçım, hoşbuldum canım, geçmiş olsun size... Allah şifalar versin... inşallah geçmiştir.... benim kızlara annem bakıyor, babam da yardım ediyor.. ufak tefek sorunlar dışında şükür iyiler.. bizimde mine kızımın dişleri çıktı, diğerinde bir hareket yok henüz, bekliyoruz...

buluesu facede ınş gorusuruz...
senay benımkılerde cıkardı dıs....dıla bu hususta ınde altta ıkı ustte dort ..........duzeltılmıs on aylık olarak gıdyorz........ya sen su cetvelını duzeltsene ...........gyuzel bı gelısım cetvelı koy ...........emeklıyolar dımı senınkıler toprak senın kızın emeklemeden yurucek anlasılan.........

Selamlar
Kizlar kar avrupayi esir aldi.Su anda nasil yagiyor lapa lapa hava iyicene coktu.Sizler nasilsiniz bende tos tos oglumla ugrasiyorum.Yarin asimiz ve cekapimiz var simdiden miz miz yarin bakalim nasil olacakkkk:18:Halan parmagini emmeye devam ediyor.Emzikte emiyor ama sipa onu agzindan atip parmagini emiyor
Evimin isi daha duruyor.Kalkip yemek yapayim sipa uyaninca isim harap:84:hepinizi öpüyorum.

ablacım cetvel düzeltmeye fırsat olmadı, yarın ilgileneceğim bu konuyla... bu sıralar işler bayağı hafif bizde...
biz emekliyoruz, koltukları geziyoruz, mine köşelerde uzaktan atlamaya başladı artık diğer köşeye, adım diyemiyorum ama cesaretlendi bayağı.. yakında yürür sanırım...

ama nolur bu sene çok kar yağmasın, biz yollardayız çünkü, sabah akşam çorlu'ya gidip geliyoruz, ist'a gelemedik daha... o yüzden kar dileklerine katılamıyorum muallime ablacım... Nil'cim kar'ı tut orda, buralara gelmesin :)

tamam ya öle olsun kar nılın semtınde kalsın o üşüsun.......ahh nıl ne ıyı olurdu bak unutmadan sölımm gel ıstanbula gezerız ınşş ....senay masallah kızlarına benımkılerde aynı bakalım ne zaman yurucekler beklıyorum.......ıstanbuk kısı kaldıramıyoo evet yagsın ama azıkkkkcıkkkk yagsın..............nıl oğlusun ne zaman parmagını emse dıkkatını baska yone cek elıne bısey ver zamanla ınş bırakır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…