- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.341
inşşş..canım güzel haberi ben veririmda arkamdanda,bensu,eylül,kuka,strauze,yeni arkadaş merye de gelir.....toprakçım...bencede neden olmaSIN....ne güzel olur 2015 tede kardeş.....bence çok uzatma derim.....Merhaba kızlar.Bluseuu canım hadi bakalım inşallah güzel haberlere seninle başlayacağız.Senin hamile haberinle ve doğum haberinle sevineceğiz burada.
Dün dikkatimi bir şey çekti.2005 de eşimle tanıştım.2010 da kızım doğdu.5 yıla bir hayatıma birisi giriyor.Belki dedim 2015 de de Allah kızıma bir kardeş nasip eder.Kısmet.
canım sağolasın .....evet artık adını değiştirme zamanı....bebeğin kollarında..... maaşallah size....hayirli cumalar..
toprakcim muallim abla sagolun..bugun daha iyiyiz..iyilesince sunnet isimiz var.cerrah muayne etti.olmasi gerek darlik yapisikli var dedi..hayirlsi ile bunuda bi atlatsak.kullanici adimi degistirmek istiyorum ama nasil bilmiyorum ki..en kisa zamanda degistircem..( bu kullanici adimda cokkk umutlarim sakliydi ayrilmasi zor olacak)
bluesu hayirli olsun..dualarim seninle isteyen herkesle..stres yok tamam mi?
senayk gecen sene topikten hatirliyorum geri donmene iyi olmaniza sevindim..ben o zamanlar umutla sizleri takip ediyordum..darisi umutla bekleyenlere.
Hayırlısı olsun canım.Dualarım seninle..
Nilcim gerçekten bu nedir yani. Yazdıım az buz bbirşey de değil. Tam bitti derken hop gitti hepsi. Sizin soğuklar Pazara bizim buradaymış. Bugün öğlen bir iş için dışarı çıktım 10 dakika yürüdüm kan ter içinde kaldım sıcaktan. Sanırım çok arayacağız bu günleri. Kombi yanmıyor ve ev 24 derece.
Selam arkadaşlar,
Muallimcim doktor kontrolünüz iyi geçmiş gözün aydın. Geçen sene bu zamanlar ne zordu senin için gerçekten. Her gün dua ediyordum sana. Eve çıktığınız haberinde nasıl mutlu olmuştum. Zorluklar yerini mutluluğa bıraktı çok şükür.
Bluesuu canım hayılı olsun, inşallah olacak bu sefer. Moralini yüksek tut.
Denizcim, doğru söylyorsun pirinç unu ve sütle besleniyorduk eskiden. Şimdiki mamalar çok çok daha besleyici. Anneliğin keyfini çıkar canım. Sana gelemedim ya nasıl üzüldüm. Doğumundan bir gün önce histereskopim vardı, işe gidemedim. Böyle olunca da ertesi günlere işten izin alamadım. Aklım fikrim hep seninleydi. Sağlıklı olsun da sonra da görürüm. Canım evet canım tedavim Ocak'ta olacak.
Bensunaz sen neler yapıyorsun canım, tedaviye ne zaman başlayacaksın?
inşallah cnmmm...muallim.....canım göz muayeneleri için çok sevindim......eylül...bu beslenme tarzın için seni tebrik ediyorum...bravo vallahi......starsuzie......inşşş.....hep beraber bebeklerimize kavuşuruz.....bensu...nerelerdesin canım?...bebekistiyoruz,toprak,gökçe,nil, kuka....sizler den ne haber?...deniz......taze annecik....diğer topikten seni takip ediyorum oğlunla iyisiniz maaşallah......kızlar öpüldünüz.....
inşallah bu son tedavin olur.bize mutlu haberler verirsin..kızlar merhaba.....adet oldum ve yarın dr.umdan randevu aldım...inşşş..yarın hayırlısıyla iğnelere başlicam.....kızlar ne olur dua edin...kulun kula duası daha makbulmüş.....inşşşş....bu kez bebeğime kavuşurum.....
ayy inşllahinşşş..canım güzel haberi ben veririmda arkamdanda,bensu,eylül,kuka,strauze,yeni arkadaş merye de gelir.....toprakçım...bencede neden olmaSIN....ne güzel olur 2015 tede kardeş.....bence çok uzatma derim.....
Arkadaşlar biraz uzun yazabilirim, çok soru gelmiş.
Starsuzie femoral masajı acubalance'dan okumuşsundur zaten. Femurlardaki ana damarın üstüne glip ellerinle 30 saniye bastırıyorsun, sonra bırakıyorsun. Bir de youtubeda femoral message diye bak, vidolarıyla gösteriyor diğer bir şeklini. Karında göbek deliğine belli mesafede saat yönünde uygulanan bir el masajı. Ovulasyona kadar yapılıyor unutma. Yoga konusuna eğil bence. Ben de çok aceleci ve sabırsız biriyDİM. Tedaviler bana sabırlı olmayı öğretti ne yazık ki. Zaten yapmaya çalıştığında ilk olarak başaramayacaksın. Yılmayıp hergün devam edersen birşeylerin değiştiğini görüyorsun. Bu arada güzel bir not: Marilyn Glenville isimli çok bilinen bir infertilite uzmanı yazar var. Bir üniversitenin araştırmasında beslenme ve takviyeler %80 başarıyı artırdığını yazmış. Umarım doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?