Tp Bebek ve Akupunktur

mualliimcim cok iyiyiz biz. alin yurumeye basladi 10 gun once. artik zaptedemiyoruz. senin halini dusunemiyorum bile:) nasil kuzucuklar? bu arada subat'da 2. icin calismaya basliycaz biz. 6 ay deniycem olmazsa gene tup yapicaz.

eylul105 son mesajlarina baktim da bu isi epey arastirarak yapiyorsun sen de benim gibi:) insallah saglikli bir bebegin olur. femoral masaji ben de yapmistim. "the infertility cure' diye cok populer bir kitap var, akupunkturcu bir doktorun yazdigi. ordan ogrenmistim ben de.

bu sefer degisik olarak beslenmeme cim suyu kattim. berbat otesi bir tadi var ama o kadar yararli ki bu igrenclige katlaniyorum:) eger edinme sansiniz varsa sizlere de tavsiye ederim.

selam kızlar eylul dun bı gunluk detoks uyguladım kendımı hazırlama anlamında ınşş sıklastırıcam bunu gercekten ıyı gelıcene ınanıyorum vucudun dınlenmesı gerek belkı yakınlarda bı akucu bulursam ona yıne gıderım tabı zayıflamak ve stres ıçın....
buluesu bensu nasılsınız tedavı nasıl gıdıyoo sorun yok ınşş
bebus ıstıyruz merak etme canım ıns gecer sıkıntısız bende oğlum aynı oldu ıltıhaptan dolayı altı yasında yaptırdıkm lokaldı ..ınşş sıkıntı olmıcak sadece mızımızlık yapar ......
mamba masallah kızına ....darısı bıze ınşş sırayla toprak sena ve tum bebıslere ols bakalım ıışım daha zor olucak emınım ama ınş saglık ols ....
nıl ne dıcem ....gecen gun bı dr parmak emen cocukların emzık kullanana gore daha ıyı oldugunu ve dort yasında bu alışkanılıgın gectıgını yazmıs....ılgınç geldı ama merak etme dıye sana yazdım demekkı bı sıkıntı yokmus daha ıyı dıyo cocugun ozguvenı daha ıyı gelısıyomus.....bazen benımkılerde emzık bulamayında parmak emıyoo ayy emzık arama tımı kurucam kızlar valla yaaa nere gırıyo onca emzık yedekler dahıl on emzık var ama tam uykularuı gelıyo bız evde odalarda emzık arıyoruz cok komuk gorsenız varyaa................opt sızı

Mambaa temennilerin için teşekkürler. İnşallah iyi olur bu sefer. Yoga, masaj, beslenme, detoks, akupunktur, vitaminler derken umarım sonuç iyi olur. Ben buğday çimini içmeye dayanamadım. Bir keresinde de kötü bir deneyim yaşayınca:), onların sıkıştırılmış tabletlerinden sipariş verdim, onu kullanıyorum. Ama çok değerli bir besinmiş. Infertility cure Randine Lewis'in kitabı sanırım. Evet çok çok faydalı bilgiler var. Ben de akupunkturcumla konuşmuştum, o da faydalı buldu. Keşke bu kitaplardan DVD'lerden Türkiye'de de Türkçe olarak çıksa. Malesef burada bu konular çok yetersiz. Doktorlar bile çok sıcak bakmıyorlar alternatif tıbba.
Senin de kızın maşallah 1 yaşında olacak. Uzun, sağlıklı ömrü olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar,
mamba hoşgeldin canım, nasılsın, kızın yürüyor demek, maşallah minik alin'e...
bebek istiyoruz, geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla atlatırsınız sünneti de...
muallim ablacım,nasılsım? 3 minik kızla uğraşıyorsun ve kendiine de vakit ayırıyorsun, tebrik ediyorum seni. süpersin valla...

Muallimcim tebrikler. Çok zor olmadı di mi açlık falan yok yani. Kesinlikle vücudun dinlenmesi ve temizlenmesi gerek. Yediğimiz içtiğimiz şeyler bizi yaşlandırıyor veya genç tutuyor.

kızlar selam....herkes iyi sanırım...bende yoğunum bugünlerde pek yazmaya fırsatım olmadı....iğnelere devam ediyorum ...yarın kontrolüm var...bakalım yumoşların durumu nasıl....

Merhaba kızlar.Nasılsınız?
Mambaa hoş geldin canım.Alin e maşallah yürümeye başlamış.Hamile haberini aldığımız dün gibiydi.Ve 2. çalışmaları başlamış ne güzel.Biz de korunmuyoruz.Kızıma kardeş gelmek isterse başımızın üstünde yeri var.Biz de doğal yollarla olmazsa 4 tane dondurulmuşumuz var onları kullanırız.Ama eşim Ece durmadığında kardeşin olmazsa tek sorumlusu sensin diye kızıyor.Çok komiğime gidiyor ama doğrusu kızıma kardeş istiyorum.Çok zor olsa da insanın bir kardeşi olmalı diye düşünüyorum.

İremcim çok geçmiş olsun küçük beye.Başının çok terlemesi oğluşunun çok yakında diş çıkartıcağı anlamına geliyor.Ece diş çıkarırken başı çok terliyordu.

Eylülcüm bu çim tohumu ne işe yarıyor?PCO ya iyi geliyorsa ben de içeyim.

Şenay biz memeriola gidiyoruz ama çok da memnun değiliz.Dr. değiştireceğiz.Serananes in dr. var Ermeni sanırım ona başlayacağız.

Gülsüm abla sana c,idden de bravo hem kızlarla ilgileniyorsun hem de kendine vakit ayırabiliyorsun.Üçüzlerle çok zordur ama bir o kadar da eğlencelidir.

Bulesuu dr. ne söyledi bize de haber ver?Kaç tane yumoş oluştu acaba?

Gökçecim kızın ne yapıyor?2 aydan sonra her şey daha keyifli oluyor.

Hepinizi çok öptüm...

Bugün Ece 9,5 aylık oldu.Dün gibi O nu tanımadan duyduğum özlem.O nun için Allah a yalvarışlarım , göz yaşlarım.Umutlarım umutsuzluklarım.Benim için bir hayaldi.Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmediğim bir hayal...Ve Yaradanıma şükürler olsun, bu gün O hayal yanımda kucağımda...Darısı tüm hayaline kavuşmak için mücadele eden kardeşlerime...

s Selam kizlar
Maasallah eylulcum bende cook arastirarak yapmistim iseallah bu sefer saglikli bir sekilde kudagina alacaksin rabbimin izniyle
Bluessucum tedavin hayirli olsun canim rabbim yumoslarina guc kuvvet versin insallahhh dualarim sizinle
Kizlar bi sey soracam ne olur bana önerilerde bulunursaniz sevinirim.
DR amcamiz artik ek gidaya baslayabiliriz dedi.Allah biliyo birazcik endiseliyim dr ilk havucla baslayin dedi.Dedide nasil yapacam peki
Haaslayip robattan cekip icine bi sey kayacammi :44:Hazirlari var ama ben evde yapmak dahada saglikli diye dusunuyorum dr ayni fikirde.
Birde meyve pureleri var yogurt yedirsemmi acaba?

Muallimcim gercektende oglum simdide iki elinide emmeye basladi sipa oyalamaya calisiyom ama nafile kikzdigimi anliyo basliyor gulucuk atmaya memede emiyor ama sanki parmaklari dahada lezzetli geliyor. Rabbim sanada kolaylik versin 3 cocukla kolay degil hepinizi öpüyorum kizlar.
Burda birazdan kar bastiracak oralardada sogumus ama buranin soguguna yetisemez

Muallimcim gercektende oglum simdide iki elinide emmeye basladi sipa oyalamaya calisiyom ama nafile kikzdigimi anliyo basliyor gulucuk atmaya memede emiyor ama sanki parmaklari dahada lezzetli geliyor. Rabbim sanada kolaylik versin 3 cocukla kolay degil hepinizi öpüyorum kizlar.
Burda birazdan kar bastiracak oralardada sogumus ama buranin soguguna yetisemez

selam kızlar evet zor oluyo ama buraya gırınce ınanın dınlenmıs oluyorum...sızı okumak ıyı gelıyo.......burayı bu kadar uzun surer dusunmedım hıç ama gelen oldukca devam ettı ve guzel haberlerle mutlu oldum hep ıns burdakılerde hamıle kalsın da bakalım ..............
nıl oğluna ek gıdaya basla dr anlatmalıydı aslında ..........once meyve suyu ve ouresı ıle baslanır pişrmıceksın havucu ve elmayı ayrı ayrıda olabılır rendele temız bı tulbentten ıyıce süz.........suyunu ver cay kasıgı ıle ve ıkı gun sonra puresını ver sonra bu ek gıdayı artır pıyasadakı herobaby gıbı markaların kasık mamalarını al ıt-rmıklı ballı olanı sevıyolar sakıncası da yok ben hala ara ara verıyorum........azcık azcık cay kasıgı ıle basla sevdıkce artır yogurt ıcın erken gaz yapar bı ay bekle ........onuda evde mayalayacaksın ben kecısutunden mayalıyorum hala belkıde ondan kecı gıbn ınatcı oldular............aksamları az pırınc unu mamasu yap bı fata sonra az patates az havuc yarım kasık pırıncle pısrı blendra vur azcık sulu ols halıs zeyt ko ve ver baslngıc ıçın böle sonra sebzelerı artıracaksın buskuvı koyarsın ve meyve puresı .........ben her ıkı gunde bır yogutr mayalıyorum corb a yapıuorum corbada hersey var bı hafta balık b hafta jkıyma bı hafta et veya tavıuk var..........pırınc unu muhallenbıısnıde sade pırınc unundan yapmıyorum az mısır unu az ırmık ve nısasta karısık olçuler cok az................sebze olarak lahana ve patlıcan koma ..........portakal mandalına verme gaz yapar..........muz kabızsa verme........
eylul valla kendımı cok ıyı hısstetım ınş devam edıcem ...........cok sagol..........herkesı opt gelısmelerı yazın .......

İyi geceler,
Muallimcim çok sevindim kendini iyi hissetmiş olmana. İnsan bir günde bile hafifliyor sanki bu diyetle. Ve sağlıklı yediğine inandıkça da sağlıksız olanı yiyememeye başlıyor. Detoks bitince de devam edersen hafif yemeğe biraz da hareketle bir seneye kalmaz, seni gören üçüz doğurduğuna hayret eder.
Sağlıklı yemeye alıştığımdan beri işlenmiş gıdaları yiyenler için üzülüyorum. Küçücük çocuklarına sosis, cips falan yediren arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum zararlarını. Ama tabi çok karışamıyorum. Hele bazen çocuğun olsun o zaman görürsün, yedirmek zorunda kalıyorsun başka şey yemiyor deyince susmak en doğrusu oluyor, bu laf içimi acıtsa da. Bizler çocukken bu denli hazır gıda yoktu. Ayten hanımla geçen gün bir hastası aynı konuyu konuşuyordu. Ayten hanım tabi doktor olarak söylediği bir kaç madde adı saydı bu gıdalar içerisinde yer alan. Ve bunlar en lezzetsiz şeyi bile çok lezzetli hale getiren katkı maddeleridir dedi. Kansere kadar varan sonuçları olabilir dedi.
Toprakçım buğdayçimi her derde deva birşey gibi. Yarattığı etki nedeniyle, polikistik over hastalarına da öneriliyor yabancı yayınlarda ve sitelerde, insülin dengesini sağladığı, adet döngüsünü düzenlediği ve ovulasyonu sağladığı için. Ayrıca yumurtalıklar da dahil bünyeyi temizlediği için yumurta kalitesini de artırıyormuş.
Sevgiler.

Muallimcim onerilerin icin Allah razi olsun canim.Burda her sey hazir burada aletenin meyve pureleri cook sagliksiz cikti.
O yuzden endise ettim once hacuvmu yoksa meyve suyumu ?
Ne yapayim acemiyim bu konularda yarin bi deneyim bakalim

Eylulcu bende zayiflamak istiyorum ama olmuyor.Yediklerime cook dikkat ediyorum meyve sebse agirlikli besleniyorum Artik eski halime donmek istiyorummmm:95:
Her gun plates ve step yapiyorum ama tik yok kendime sasiyorum nasil veremiyorum diye daha adet olamadim umarim hormonlarim duzene girerde rahatlarim.

haklısın eylul ınşş devam edıcem bakalım nıl katıl sende zayıflayalım ............eylul gercekten su varkı bazen cocuga bunu anlatamıyosun yemıyo evde yapılanı reklamda gordugunu ıstıyo bazen arkadaslarının elındekınden ıstıyo hele babanna anneanne de varya ooo herseyı alıp vrıyolar olumda cok karısamadım kırmak ıstemedım ama bu kez kararlıyım en azında 0 3 yas arası cok dıkkat edıcem bakalım ama gercekten zor oluyoo
ıyı geceler buluesu nasılsın anlat yarın

Evet Bluesuu bugün doktor görüşmeni bekliyoruz. Bakalım yumurtalarımız ne durumda.
Nilcim, kilo almak çok kolay vermek çok zor. Ama bazen kilolar hele bir de hormonlar değiştiye çok zor gidiyor. Kilo verme konusunda birşey dinlemiştim. Ve doğruluğunu birkaç kişiden, kendim de dahil gördüm. Kilo vermek zorsa inatla devam etmeli. Yerleşen kilo seviyesinde ne kadar diyet yapsan da bir süre kalıyorsun. Sonra gitmeye başlıyor kilolar. Sonra bir daha, eskiden uzun süre takıldığın kilo seviyelerinden birinde takılıyorsun, devam edersen yine inmeye devam ediyor.
Muallimcim ne güzel işte Nil'le beraber başlayın buradan hem birbirinize destek olursunuz. Malesef çocuklar ambalajı almak istiyor. O yüzden renkli cicili bicili görünümdeki şeylere yöneliyorlar. Sonra da öyle devam ediyorlar. Çocuklar farklı şeyleri seviyor. Ve evet uzak tutmak zor. Arkadaşında görünce o da istiyor. Çocukken, balığı, patlıcan salatasını, tavuk suyu çorbayı falan hiç sevmezdim mesela. Şimdi ise en sevdiklerim arasındalar.

Eylülcüm seni bu sitenin yaşam koçu ilan ediyorum.Şaka bir yana bu çim tohumunu nasıl kullanacağım?Ne kadar kullanacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…