- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.381
Muallimcim onerilerin icin Allah razi olsun canim.Burda her sey hazir burada aletenin meyve pureleri cook sagliksiz cikti.selam kızlar evet zor oluyo ama buraya gırınce ınanın dınlenmıs oluyorum...sızı okumak ıyı gelıyo.......burayı bu kadar uzun surer dusunmedım hıç ama gelen oldukca devam ettı ve guzel haberlerle mutlu oldum hep ıns burdakılerde hamıle kalsın da bakalım ..............
nıl oğluna ek gıdaya basla dr anlatmalıydı aslında ..........once meyve suyu ve ouresı ıle baslanır pişrmıceksın havucu ve elmayı ayrı ayrıda olabılır rendele temız bı tulbentten ıyıce süz.........suyunu ver cay kasıgı ıle ve ıkı gun sonra puresını ver sonra bu ek gıdayı artır pıyasadakı herobaby gıbı markaların kasık mamalarını al ıt-rmıklı ballı olanı sevıyolar sakıncası da yok ben hala ara ara verıyorum........azcık azcık cay kasıgı ıle basla sevdıkce artır yogurt ıcın erken gaz yapar bı ay bekle ........onuda evde mayalayacaksın ben kecısutunden mayalıyorum hala belkıde ondan kecı gıbn ınatcı oldular............aksamları az pırınc unu mamasu yap bı fata sonra az patates az havuc yarım kasık pırıncle pısrı blendra vur azcık sulu ols halıs zeyt ko ve ver baslngıc ıçın böle sonra sebzelerı artıracaksın buskuvı koyarsın ve meyve puresı .........ben her ıkı gunde bır yogutr mayalıyorum corb a yapıuorum corbada hersey var bı hafta balık b hafta jkıyma bı hafta et veya tavıuk var..........pırınc unu muhallenbıısnıde sade pırınc unundan yapmıyorum az mısır unu az ırmık ve nısasta karısık olçuler cok az................sebze olarak lahana ve patlıcan koma ..........portakal mandalına verme gaz yapar..........muz kabızsa verme........
eylul valla kendımı cok ıyı hısstetım ınş devam edıcem ...........cok sagol..........herkesı opt gelısmelerı yazın .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?