Tp Bebek ve Akupunktur

İyi geceler,
Sitede komk bişeyler oluyor. Dün link gönderirken, linkin arasına tuhaf bir yaratık girmiş :) Normalde benim bu suratlardan hiç gönderdiim olmamıştı ama sen gel nasıl olduysa linkin içine gir. Benim için 'bu kız ne demek istemiş acaba bunu koyarak' derseniz, valla isteyerek yapmadım.

Bluesuu canım yumurtalarımız nasıllar? OPU için tahmini gün verdi mi? Ölçüleri hakkında ne söyledi?

Muallimcim Nil'in anlattığı soğuklar geldi sonunda. Sabah 6:45'de evden çıkıyorum ve bu sabah o saatte çok soğuk ve rüzgarlıydı. Rüzgardan şemsiye ile boğuşmayı bıraktım. Kafaya şapka geçirdim.

Starsuzie canım günde 5 gr normal doz. O yüzden sanırım skywheat tablet aldın. 500 mg çünkü. O nedenle evet 10 tane normal. Gönderdiğim linkte de eğer o kadar zamanın varsa 3 Ocak'tan sonra sipariş verebilirsin canım. İnşallah faydasını göreceksin.

Bugün işyerinde bir arkadaş Ocak'ta tedaviye başlayacağımı duyunca 'aaaa yine mi, kendine zarar veriyorsun, bak benim var da ne oluyor' diye birtakım şeyler söyledi. Önce bir derin nefes aldım. Sonra dönüp 'sen hiç bebek sahibi olmayı düşünmeden anne olmuşsun, dolayısıyla benim ne hissettiğimi bilemezsin,zaten zamanım çok az kaldı, değerlendirmem gerekiyor' dedim. Dedim ama zaten içimde birşey ya hiç çocuğum olmazsa diye beni kemiriyor. Bir de böyle abuk sabuk konuşanlar çıkıyor.
Bizler sadece bebek sahibi olmak için uğraşıyor görünüyoruz. Ama onun yanında bunun psikolojisiyle başa çıkma, sabır göstermeyi öğrenme, olumsuzlukları olumluya çevirme, yılmama, üzüntülerden sonra tekrar mutluluk umutlarını yeşertmeyi başarıyoruz. Çok fazla şeyle uğraşıyoruz yani. Umarım isteyen herkes için bu çabalar meyvesini verir. Ben gücümün zaman zaman tükendiğini hissediyorum. Sanırım bugün de o zamanlardan biri. Yarın sabah yogayla geçeceğini umut ediyorum.

selam kızlar.....eylülcüm....o tür kişilerin ne dediğine bakma canım.....çünkü onlar seni hiç anlayamazlar.....ve o kişilerin abuk sabuk konuşmalarıylada moralini hiç bozma.....bu kez söylemesemiydin acaba tedaviye başlayacağını....ben bu kez anneme dahi söylemedim...tek eşimle ikimiz biliyoruz....ve böyleside sanırım daha rahat olacak....bir takım açıklamalar yapmak zorundada kalmıyor insan........gökçecim güzel temennilerin için teşekkürler canım.....senin yaramaz ne yapıyor..?........kızlar bugün saat 4 te kontrolüm var... bugün opu günü netleşir artık..dr .um pazartesi,salı olabilir demişti..bugünkü kontrolde belli olcak hayırlısıyla....

selam kızlar....bir çoğunuz beni tanıyordur..eskilerdenim çünkü...
birçok arkadaşımız bebeklerini büyüttü...hatta sağı solu kemirmeye başladııııııııııııııı

rabbime şükürler olsun rabbim..tekrar hamile kalmayı nasip etti bana...şuan çok şükür bir yaramazlık yok....günler geçip gidiyor...inşallah rabbim sorunsuz sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirmemi nasip eder...minik mucizemi bebeğimi kucağıma alırım sağlıkla...inşlallah...tüm arkadaşlarrrrrrrrr....

evet canım...hani derler ya rabbimin mucizesi çoktur...evet ben o mucizelere inandım ve yaşadım...rabbime şükürler olsun...inşallah sizlerde hiç fark etmez tedaviylede olsa bebeklerinize kavuşacaksınız...dualarım hep sizlerle....

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler inşallah hepinize bebeklerinizin resmini koymak nasip olur

eylül canım sanırım uğraşmadan hatta planlamadan pat diye hamile kalanlar çocuklarının kıy*****i de tam anlamıyorlar sen bakma onlara moralini de bozma. ayrıca 40 yaş birşey değil. ben kendim de dahil bizim topikten bir dolu 40 yaş üstü hamile sayabilirim

bluesuu umarım opun çok iyi geçer ve kaliteli yumurtaların olur

muallim geçmiş olsun inşallah kızlar daha iyidir

bulut83 tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayy bulutt okuyunca tüylerim diken diken oldu doguma giderken adını kagıda ayzdım listede vardın o kadar mutlu oldum kii umarım ssglıkla kucagına alırsın bo dua et rabbim size bagışlasın inşallah inan çok mutlu oldum yaaa darısı diger arkadaşlarıma inş ..

selam ....nıl soguk havanız geldı buraya sonunda ooff dsarda ısım vardı dondumresmen ...evde olmaya alısmısım ya işe nasıl gıdıyomusum men........
ay bulut canım ya masallah barekellah ne guzel bı haber rabbım tamamına erdırsın ıns habersız koma bızı cok ıyı bak kendıne ...
gokce uykusuz geceler dımı cok zor ama gececek ınşş napalım bende üç artı ...tam yataga uzanıyorum dıla bagrıyo onu susturuyorumkı ela baslıyoo seda zaten kıpır kıpır saglık ols ınşş canım....
denız gule gule buyut paşamızı...
bulesu ınş canım relax ol
bensu nerdesın canım ....nıl nasılsın
eylul ınsanlar cok ılgınç gercekten benımde ılk yıllarda olmayınca ooo nıye yok...cok tenbelsın gıbı sozler............bı arkadasımın üç tane vardı bana ne ugrasıyosun dedı gecen sene benım var ne oluyoo kavga edıyolar ne guzel bı tane var ıste ee sen nıye o zaman bı taneyle kalmadında üç tane dogurdun sonrada dorduncuyu dogurdu benleee.........kımse yasamadan kımseyı anlayamaz ...evlat öle bırseykı olmuyoo onsuz o sevgı yasanmaya deger arkadasım rabbım verecek ve yasayacaksın bosver etrafı cok olur bu sefer oo cok bu ne dogurup duruyon derler yaranamazsın yanı.........yuregın ne ıstıyosa onu yap relax ol kımseyı takma rabbıme dua et saglıkla nasıp etsın ınş canım........hayat cok zor bazenb acımasız....benım bebekler kuvezdeyken telefonlarımm susmadı meraklıların telefonları nasıllar bebege benzıyolarmı .........tamamlarmı eksık yerlerı varmı dr ne dıyo yasıyolarmı......ben ıyıler dıyorum bana yasıyolarmı dıyolar .........zekalrı ıyı olmaz ha cok kaldılar gozlerı nasıl goruyomu ..ınanın gece uyuyamaz olmustum stres her yerdeydı ..aglayarak süt sagıyodum sonu bellı olmayan yöne kurek ceker gıbıydım cok zor ya rabbbıme bın sukur ıyıyız goz dru ılk defa erken dogan ve üçüz olan bu kadar ıytı bebekler goruyorum dedı........cok sukur ya .......mıllet laf etcek yer arıyoo.........hatta bak cok zorladınız olsun olsun dıye böle oldu olmuyosa cok ıstemıcen allah böle sıkıntı verır dıyenlerımı ararsın .....bosver canım rabbıme sıgın ve devam et senın gayretın harıka bebegıne cok mukemmel bır anne olucaksın ınşşşşşşşşş............

Selam herkese.
Klasik bir Cumartesi koşuşturması sonrası ancak gece 10'da eve gelebildim. Her Cumartesi akupunktur, sonra anneme ziyaret ve onun işleriyle ilgilenme. Haftasonu tatili şimdi başladı benim için.
Haklısınız arkadaşlar, konuşan çok oluyur malesef. Muallim çok güzel anlatmışsın. Millet destek olup, moral vereceği yerde meraklı sorularlaolayı öğrenmeye çalışıyor ve herkes doktordan daha doktor oluyor. Bu tedavide böyle zaten, demek sen doğumda da yaşadın. O çok daha zor bir durum. Ben olsam telefonları kapatma noktasına gelebilirdim. Nitekim iki sene önce oğlumuzu kaybettiğimizde 3 gün kapalı kaldı telefon. Sonra da olayın nasıl olduğunu öğrenen, diğerlerine anlatmıştır nasılsa, artık kimse bana birşey sormaz diyerek açmıştım. 2 ay kadar sonra mezarını ziyarete gitmiştim. İki kadın gelip bir iki soru sordu beni mezar başında oturmuş görünce. Çok konuşkan cevaplamadım soruları. Buna rağmen kolumu tutup hadi kızım kalk çok oturma moralin bozulur, bak bir daha olur diye birkaç standart cümle söylemişlerdi. Kardeşim kimsin nesin, başıma gelmiş ne yaşadığımı, hissettiğimi bilmeden ahkam kesiyorsun demeyi çok istemiştim. Ama diyemedim. İnsanların nerede ne söyleyyeceğini bilmiyorsa, susması daha iyi bence.
Ama bugün daha iyiyim. Ben her tedaviye başladığımda başarılı olabilmek için yeni birşeyler öğrenerek uygulamaya başlardım ve bu beni motive ederdi. Şimdi ise ilave olarak yapabileceğim hiöçbirşey kalmadı ve bu tip yaşam benim standardım haline geldi. Dolayısıyla tedaviye hiçbir hazırlık yapmaan gidiyormuşum gibi geliyor. Bu biraz kara mizah gibi birşey. O kadar çok şey yapıyourm ki, artık hiçbişey yapmıyorrum gibi :) Nasıl bir ifade oldu bilmem ama siz anladınız herhalde.
Muallimcim maşallah kızlarına. Kötü günler artık hepten geride kaldı. Cıvıl cıvıl bir ortam var evinde.
Denizcim sen de doğru söylüyorsun. 38 yaş üstü topiğini, senin hamileliğini takip ettiğim için biraz okuma fırsatım olmuştu. Ve orada çok kişiyi okumuştum 40 üstü hamile kalan. Çevremden de var tanıdıklarım.
Bluesuu canım bankadan, tedavi sürecinde muayeneler için izin aldığımdan ve bekleme sürecinde ayrı kaldığımdan dolayı kendi bölümümdeki insanlar ister istemez bilgi sahibi oluyor. Önceleri saklıyordum ama insanlar yine de biliyordu. Bu daha zor oluyordu. Ama inşallah son olur da biter tüm bu sıkıntılar. Hadi bakalım senden güzel haberi alalım da bize de başlamada sıkı bir moral olsun.
Bulut seni hatırlıyorum. Çok güzel haber. Çok sevindim. Sağlıkla devamını diliyorum gönülden.
Ne çok şey yazmışım.
Sevgiler herkese.

hosgeldın ylul evet yogun bı gun dımı ınş hamıle kalır dınlenırsın ınşşş.......cumartesılerımı gıdıyosun akuya belkı bı cumartesı gelırım klınıge gorusuruz ınşş......kafanı takma bıseye hep guzel dusun .........bol dua ınşş....
herkese ıyı geceler bende ccuuup yatayım gece maratonu var..opt

kızlar iyi pazarlar.....gökçecim....canım uykusuzluk zor ama..olsun...meleğin ne güzel yanı başında...bu uykusuz gecelerde geçecek....bakmışsın kızın büyümüşte seninle ne sohbetler edermiş.....ben oğlumla şu an iki arkadaş gbiyiz....çok güzel sohbetlerimiz oluyor..boynuma sarılıyor ve öyle geziyoruz etrafta.....yıllar o kadar çabuk akıp gittiki oğlumun ne zaman delikanlı olduğunu anlayamadım...bu günlerinizinde tadını çıkartın derim...her yaşın ayrı bir güzelliği var.......denizcim...nasılsınız oğlunla birlikte.......eylülcüm.... nasılsın? demişsin beslenmeyleilgili,yada aku vesayre yapabildiğim herşeyi yapıyorum...bende bu tedavimde ne beslenme,ne vitamin ,işbirşeye dikkat etmedim...benim dr.um akununda sonuçları değiştirmediğini söylüyor..onuda bana pek önermedi..yogoyuda rahatlamam için önerdi....ama bu kez rahatım ....çünkü Allah kısmet ettiyse canım olucak...yada zamanıysa diyeyim.....çünkü burda ne hikayeler okudun ne olunsuzlar olunluya,olumlularda olumsuza döndü......benim dr.um zaten benden için şanslılık içinde şanssızlık geçirdin 3 ündede diyor...benim tedavi sürecim ,yumurtalarımın gelişimi ,rahim duvarımın kalınlığı,herzaman hep iyi gitti...güzel embriyolar oluştu...dr.um bende hep olumluydu ama işte olmayınca olmuyor.....ALLAHIM bu kez nasip ettiyse inşşş... olucak hayırlısıyla..........muallim.......senin cadıların fotolarını oğluma gösterdim...bak senin gibi 14 yaşında bir çocuk senin gibi çok kardeş istiyordu...Allah ona 3 tane kız kardeş verdi dedim.....fotoları şöyle bir inceledi....sonrada ,amannnnn ne güzel birden 4 kardeş olmuşlar....benim bakalım kardeşlerim olucakmı,yoksa ben tek kardeş olarak yaşlanıp gidecekmiyim dedi......nilin soğuklarıda geldi gerçekten yaaaaaa.....

Muallimcim yolun düşer de gelirsen görüşürüz ne güzel olur. Her Cumartesi sabah 10:30'da akupunkturdayım. İyiyim son birkaç haftadır. Ayten hanıma iki haftadır stres için iğnlere gerek yok diyorum, o da iyi gördüğünü söylüyor beni. İnşallah böyle devam ederim.Arada bir olumsuzluklar gelse de kafama, yine de genel olarak iyiyim.
Bluesuu en önemli bilgiyi en sonda vermişsin. HAyırlısı bakalım yarın. Rahat olman çok güzel. Aslında en önemli şey de bu. Yarın haberini bekliyoruz.
Aretçim sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…