Tp Bebek ve Akupunktur

Selamun aleyküm kizlar
Nasilsiniz ben dökuluyorum bir turlu adetim gelmedi.Sancimda cabasi iki gundur kahve renginde akinti gibi simdi agridan basaka bi sey yookkk inanin kafayi yiyecem yaaaa gecen ayda boyle oldum bir turlu sükulemedim,
gecen hafta dr gittim bir sorun yoktu sanirim gene kist olustu.
Kizlar siz ne zaman adetinizi oldunuz acaba bunlar normalmi?
Sancim olmassa tamam diyecem ama artik bacaklarima inmeye basladi neyse kizlar hakkinizi helal edin agri cekmeside zor.
Gene dr gidecem her havalar asiri soguk canim disariya cikmak istemiyooor eksilerin altinda ne yapayim rabbimden gelene raziyiz hayirlisi olsun bakalim hepinizi optum kizlar kendinize iyi bakin

aleyküm selam canım......ben doğumumdan 2 ay sonra adet olmuştum......ama 6 aya kadar olmayanlar oluyor......bence normal.....ama sancısıda insanı mahfediyor....sen geçen ay adet olmuşmuydun?..innşşş....iyi olursun canım.....kendine iyi bak....

kızlar selam....bende bugün evdeyim...eşim bana izin verdi..bugün gelme mağazaya evde dinlen dedi......ama ben şimdi ütü,temizlik,akşama kadar kendime iş bulurum.......kızlarrrrr...benim heyecanım bugün başladı.....acaba kaçıncı gün embriyosu olucak,genetik olabilecekmi ,hücre sayısı kaç olucak vs....artık heyecanlı günler başladı.....düne kadar çok rahattım bugün bir uyandım heyecan tavan yapmış......kendinize iyi bakın...öpüldünüz....

Bizi Habersiz bırakma canım.

aretçim...şimdi embriyoloğum aradı...bende size hemen yazayım dedim....5 embriyoda yola devam ediyormuş....2 si grade olmuşlar...yani 1.ci kalite...diğerleride arkadan geliyormuş...genetik için yarın karar verilecek...ama muhtemelen olmicak. ....çünkü embriyo sayım az..neyse o olmasın...transferi cumaya düşünüyoruz dedi embriyolog.....hakkımda hayırlısı inşşşş......

Bluesuu canım haberler çok güzel. Beşi de devam ve bu durumda da beşinci gün embriyosu olacak. Çok iyi haber. PGD konusunda gönlünü ferah tut. Endişeni anlıyorum. Ama unutma PGD önemli birşey ama PGD yapılmış olması da herşey anlamına gelmiyor.

Bluesuu canım ayrıca, psikoloğum bana heyecan dozunda olduğunda iyi birşeydir demişti. Hiç heyecan duymamak umut faktorünü etkiler, aşırı heyecan da panik yaratıp başarıyı etkileyebilir demişti. Eh tabii ki biraz heyecanlanman normal, ve bak bir yandan da iyi birşey canım.

5 günlük olma ihtimali varsa bence daha iyi canım.Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

eylülcüm...evet yaa... bugünkü haberler güzeldi...inşşş...sonuna kadar herşey güzel olur......evet canım pgd bizim için önemli değil...yanlızca bu sefer onuda deneyelim dedik....belki sağlıklı embriyo transferinde bu kez başarıyı yakalayabilirmiyiz diye......neyse olmazsada çok kafaya takmayacağım....

aynennnnn katılıyorum.....

Merhaba kızlar.Bu sitenin hali nedir ya.Yazıyorum yazıyorum siliniyor.Zaten yoğunum en azından Buluseu ya bir güzel dileklerimi bildireyim diye yazıyorum ama siliniyor.Umarım bu yazdığım silinmez.Buluseu canım yarın için dualarım seninle.İNşallah yumoşlar bu sefer annelerini bırakmayacak sımsıkı tutunacaklar ta ki 9 ay sonraya kadar.Stres yapma güzel düşün.Bol su iç.Kendini kasma.Protein ağırlıklı beslen.
Hepinizi çok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…