Tp Bebek ve Akupunktur

ınş canım ya cok ısterım ınşş .....ıyı ol moral depola .....buluesu ınş hersey guzel gıder ...hava cok soguk kızlar herkes nasıl bebekler nasıl.............ıyı bakın kendın ıze dun aksam oğlumlka sınemaya gıttık av mevsımı ne guzeldı ıyı oldu benım için.............opt sızı

Selam arkadaslar
Bluesuucum insallah her sey yolundadir guzelce dollenip annesine sImsIkI tutunurlar
rabbimin izniyle bol sanslar canim
Muallimcim ahhhhhh siz gene iyisiniz orda inan buranin sogugu zehir gibi disari bile cikilmiyor.
Soyle bi soguklar kirilsa yuruyus yapacaz ama hayirlisi bakalim Kizlar benim oglumunda basi cook terliyor. acaba dismi cikaracak daha erken degilmi ek gidaya basladik ama sanki daha cook miz miz oldu gaz yapiyor sanirim bugun havucla muzu iyicene ezip yedirdim kasik mamasina baslasakmi acaba?

Eylül'cüğüm sağol iyiyim gittikçe ağırlaşıyorum ve kramplarım oluyor bacaklarımda ama dert etmiyorum tabi kız iyi olsunda her türlü şeye razıyım
Canım Ocak ta tedaviye başlıyorsun ve inan bende senin için çok sabırsızlanıyorum.Mücadelene beslenme tarzına hayranım çok iradeli birisin çok süper bir anne olacağına inanıyorum Allah'ın izni ile ve güzel haberini dört gözle bekliyorum.Bu kadar sabrın mücadelenin isteğin azmin sonu güzel olacaktır.Ben bütün kalbimle inanıyorum.Bu arada 40 yaşında anne olan bir sürü arkadaşımız var.Ocak gelsin bir an önceeeee

Canım bende gittim dün Av Mevsimine süperdi herkese tavsiye ederim özellikle polisiye sevenlere.Süperdi.
Ya bir ara buluşsak tanışsak ne kadar güzel olur aslında şu havalar biraz ısınınca tabi ne dersiniz???
Ben hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum

selam kızlar evet aret guzeldı dımı cok fazla yerlı sınema sevmem bazen guzel oluyoı buda onlardan bırı bence...........nıl artık azcık vermeye basla kasık maması ıster hazır al ıstersen evde yap ben dr demıstı ıkl yapınca mesela yuz cc suya dort bes tatlı kasıgı pırınc unu kat azcık tereyag veya zeytıngaı koy psınce ılıncada devam maması eklıyosun ama sen emzırıyosun sanırım o zaman kecı yada ınelk sutunu sulandır yarı yarıya dırek ınek sutu ıçmesı bır yasa kadar yok kecı sutu cok saglıklı dr mutlaka demıstı bende ıkı gunde bır yoğurtlarını mayalıyorum ve pırınc muhallebılerını yapıyorum artık sulandırmıyorum sutu............mesela ıkı üç bebe buskıvısını ez azcık labne peynırı koy pekmez koy sabahları basla bakalım
ve aret ınş ne ıyı olur tanısırız.............senın dogum ne zamana gelıyo.....

Aretçim buluşalım tabi ya. Ben varım valla. Ben de çok merak ediyorum hepinizi. Krampları boşver. Zor tabi ama tehlikeli birşey değil en azından. Öyle düşün. Magnezyum alıyor musun?
Ben Ocak'ta başlayacağım ya. Şunun şurasında 3 hafta kaldı. Düşüktü, histereskopiydi derken zaman bir yandan çabuk geçiyor, bir yandan da beklemek nedeniyle zor geçiyor. Hayırlısı bakalım. İnşalla iyi şeyler olur.
Bluesuu canım nasılsın, nasıl geçti.

kızlar selam.....ben geldim...bugün bir ara girdim nete ama site bakımdaymış...giremedim kk ya......bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyala...7 tane yumoşum var.....kaliteleri iyimiş...inşşş...güzelde döllenirlerde güzel embriyolar olur..bakalım artık yarın haber bekliyorum..........sizler nasılsınız?....hepiniz iyisiniz umarım.....bursada kar var ve şuandada lapa lapa yağıyor......hepiniz öpüldünüz kızlar.....

Mart canım inşallah

kızlar günaydın...... nasılsınız? az önce embriyoloğum aradı....5 yumurtam döllenmiş...şu anda iyi gidiyor gelişmeleri dedi....az geldi sayı olarark bana ama bakalım hayırlısı .......kızlar yaaa..ben birde dün öksürüğe yakalandım...bunu nasıl geçiricem transfer gününe kadar bilmiyorum.......doğal tavsiyelerinizi bekliyorum.....:

ılık süt ve içine bal
eczaneden pastil alabilirsin.

Önemli olan miktar değil kaliteli olsun zaten 2 tana konabiliyor kanunen bir değişiklik olmadıysa.
Transfer günün ne zaman canımm?

aretçim....sağol canım..ballı sütü yapıcam bu akşam..pastilde aldım.... ben pgd istiyorumya ondan 7 side döllenseydi iyi olurdu....ama kısmet ... transfer günüm belli değil canım...3.gün kalitelerine bakılacak ve 1.ci kalite olurlarsa pgd ye girecek ....o gün belli olur..şu anda daha günü belli değil...:2:

Bluesuu canım çok güzel bir sayı bence. 7 yumurtadan 5 tane döllenmiş. Hiç moral bozma. Kaliteleri de iyi olsun inşallah.
Öksürükle ilgili klasik şeyler var, hepsi bildik aslında.
Ihlamur, tarçın, karanfil, elma kabuğu, limon dilimi ve elma kabuğu kaynatıp üstüne içine bal dökerek içmek.
Çok etkililerden biri bir çay kaşığı balın üstüne bir tutam karabiber koyup yutmak. Bence bu ciddi etkili.
Bir de soğanı dilimleyip kaynattığın az suya limon sık, içine bal ekle, iç. Tasına ne dersin bilemem.
En kısa sürede geçer inşallah.

sağol canım .....sayıyı 5 diye duyunca biran azmı ki pdg için dedim.... ama moralim iyi....nedense hiç anlayamadığım bir şekilde moralim düzgün,rahatım.....bu kez bende var bi tuhaflık.......öksürük için evet canım klasik birsürü şey var..yinede sorayım dedim...farklı birşeyler varmı diye...birde bugün işyeerindeyim kendime bakamadım.... eve gidince bal karışınmlarını yapıcam........sen nasılsın?:2:

canım çok sevindim 5 tane olmasıda iyi umarım hepside birinci kalite olurlar dualarım seninle canım ayrıca çok geçmiş olsun öksürüge ayva yapragı iyi geliyo diyolardı akatara bi sor canım
bensu nerelerde ya merak ettim onuda
toprak sen naıslsın canım bebiş nasıl
nilcim allah yardım etsin demek çok soguk oralar burdada kar başladı yavaştan özlemişim kar da yürümeyi :)
beni m canım sıkkın aslında kızım kaç gündür geceleri uyumuyo deli gibi bagırıyo uykusuz geçiyo geceleri sabaha kadar uyumuyo dün dr agittik gazı çok var dedi ultrasoona baktı idrar temiz çıktı bide karma aşılar yapıldı sonuncu vurulurken de yavrum çok agladı o agladı bende onla birlikte agldım gazı biraz benim yediklerimden de kaynaklandı galiba nasıl haledicem uykusunu gazını bilmiyom off
muaalimcim ne güzel filme gitmek isterdm ama cücükle biraz zor artık dışarıya hasret kaldım daha cinemaya gitmek çok zor olur
aretcim maşalah sanada canım bebiş büyümüş saglıkla gelsin dünyaya
eylülcüm seninde az kaldı ocak ayına hadi inş sendende bluesudanda güzel haberler alıcaz

canım çok sağol......inşşş...herşeyim sonuna kadar iyi gider.......gökçecim...maalesef çocuk büyütmek ve anne olmak böyle birşey........ayaklarını sıcak tut üşütme ve yediklerine dikkat et canım.....senden ona geçiyordur....uykusuzluk çok zor ama bugünlerde geçecek inşşş.........kızlar varya....ben gezmeye,istediğim an istediğim yere gitmeye o kadar doydumki,bir bebişim olsada beni biraz eve bağlasa diyorum......benimkide delilik ama bunu istiyorum......:2:

bluesucum süper yaa cook guzel bir haber maasallah canim sen sayiya takilma bir tane olsunda saglam olsun insallah
Benim sirf birtaneydi ama sukurler olsunki kucagimda rabbim hayirli saglikli bebisler versin in AMINNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…