- Konu Sahibi el-muallim
-
- #11.481
hadi hayırlısı canım güzel haberi alıcaz inşallah:):80:kızlar merhaba......dün transferim oldu hayırlısıyla..herşey yolunda gitti.....inşşş...12 gün sonra ALLAH GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP EDER....hepinizi öpüyorum....
hadi hayırlısı canım güzel haberi alıcaz inşallah:):80:
Toprak'çığım merhaba
Benim sana bir sorum olacak:Hamileliğin süresince Glukofaj kullandın mı?
Kaçıncı haftaya kadar? günde kaç tane ve kaç miligram?
Sağol cevap için şimdiden canım.Sana soruyorum çündü sende pko lusun diye.Gerçi benim şekerim yok hatta çok düşük çıktı:)
Gökçe canım kızın maşallahhh ço güzel
Ben PKO yum doktorum bu zamana kadar bana glukojen verdi günde 2 tane 1000 lik canım.Şeker yüklememde normalin biraz altı çıktı ve bana kes artık dedi.Benim aklıma takıldı şimdi kesersem pko olduğum için yükselir mi diye?Merhaba Aretçim.Ben tedavi süresince ve hatırladığım kadarıyla 12.haftaya kadar gukopaj kullandım.Sonradan hamilelşk şekeri çıktı ben de ama onu dietle kontrol altına aldık.Geçenlerde test yaptırdım şekerim normal çıktı.Hayırdır Aret?
kızlar bende iyim ve diğer transfer sonralarına göre çok rahatım..kendimi kasmıyorum...evde şu anda dinleniyorum ....herşey yolunda gitti...embriyolarım çok iyidiler..fakat bugün tek kafama takılan ve pişmanlık duyduğum konu,transferden sonra,15 dakika dayanabildim tuvalete kakmamak için...muallim demiştin ördek iste diye..getirdiler ama birtürlü yapamadım...çok kötü oldum...dr.umda hemşirelede 15 dakika sonra tuvalete gidebilirsiniz sancı çekip kıvranmak daha kötü dediler,bende gittim...diğer 3.ünde sonda takmışlardı transferdensonra 25,saat hiç kalkmadan yatıyordum..bu kezde 2,5 saat yattım hastanede ama 15 dakikada kalktım diye çok vijdan azabı çektim...tek kafama takılan konu bu...ama hemşireler hep kalkan hastalaRIMIZ VAR..BİR HASTAMIZ TRANSFERDEN HEMEN SONRA KALKIP EVİNE GİTTİ..HASTANEDE DURMAK İSTEMEDİ VE 3 E GEBE KALDI...EMBRİYO YASASINDAN ÖNCEYDİ BU DURUM VE DOĞURDU DEDİ...aman neyse vallahi birtek o duruma takmış haldeyim...ondan ötesi çok iyim...rahatım...hayırlısı ALLAHTAN.......
anım takma kafana bende kalkmıştım 10-15 dakika sonra.Onunla hiç alakası yok.Rahat ol stressiz geçir günlerini dinlen kendini yormadan istediğin yerlere git eşinle oğlunla bana akapunkturcuda demişti transferden önce ve sonra çok önemli kafaya bir şey takmadan beklemek diye.Güzel haberlerini bekliyorummm
Bluesuu canım bak Aret de ne güzel demiş. Rahat ol sen. En önemlisi bu. Amerika'da transfer sonrası öyle yatırmak falan hiç yokmuş. Gayet de güzel gebelik oranları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?