Tp Bebek ve Akupunktur

gökçecim...işyerindeyim...masa başında oturuyorum.....bakalım artık geri sayımda başladı...bugün 7ci günüm .....yavaş yavaş heyecan yapmaya başladım...HAYIRLISI ALLAHTAN......

Günaydııın
Toprakçım hayırlı olsun yeğenin geliyormuş, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Bluesuu canım normal heyecan olması. İnşallah alacaksın güzel sonucunu canım. Hepbirlikte sevineceğiz.
Ben bugün akupunktura gidemedim. Haftanın yorgunluğu bir de soğukalgınlığı derken vücut DİNLEEENNN diye bağırıyor. Ben de aradım doktoru haftaya gelirsin, birşey olmaz bir hafta aradan dedi. Yılbaşnda da çalışıyormuş. Bu iyi oldu. Bir buçuk seneye yakındır gidiyorum, o yüzden zaten akupunktur bundan sonra normale soktuğu düzeni bozmamak için yapılıyormuş.
Toprakçım direnç konusunda belki de haklısın, bu son tedavide deateş yaptı, daha önce de bir kere olmuştu. Belki bu sefer hastalığı daha erkene almak iyi olmuştur.

Bu arada arkadaşlar, başımdan geçen birşeyi aslında bir bakıma hepimize hayat eğitimi olarak anlatmak istiyorum. Geçen akşam eşim eve geldi elinde benim fotoğrafım. O fotoğrafı işyerine götürmüştü çerçeveli birşey. Ne oldu dedim fotoğrafı bana verince. Boşanıyormuyuz diye takılıyorum bir yandan, diğer yandan da işte kötü birşey mi oldu diye düşünüyorum. Bana bu fotoğraf yedi yıllık oldu, artık güncellenmesi gerekiyor dedi. Ona güncel fotoğrafım olmadığını ve çektirecek de tipim olmadığını söylediğimde, bilmem artık ben fotoğraftaki eşimi geri istiyorum dedi. Kafama birşey daannn dedi indi sanki. yedi senedir bebek sahibi olmaya çalışırken bunun son beş senesini kendimi tamamen unutarak geçirdim. Hergün saç baş makyaj, kılık kıyafet özen gösterirken, kendime güvenli bir yürüyüşüm varken hepsi yıllar içinde uçtu gitti. Hatta eski resimlere ben bile bakmak istemiyor hale geldim. Bebeğimi kaybettiğim iki yıl öncesinden bu yana gerek eşim, annem ve gerekse arkadaşlarım hep kendime bakmam için tatlı dille, iğneleyici laflarla her türlü yolu denediler ama hiç içimden gelmedi, olmadı yapamadım. Ama bu son olay nasihatten öteye gittiği için çok etkileyici oldu açıkçası. Hayatımın son beş yılını herkesten ve herşeyden koparak, hayata gittikçe küserek geçirdim. Herşey olumsuz olmaya devam etti. Bu sefer deneyeceğim gerçekten eski bakımlı, neşeli insan olmayı. Bunu niye anlattım dersek; bebek isteğimiz, bebeğimizle ilgilenmek olsun veya iş koşuşturmalarımız ya da başka şeyler, birşeyleri elde edebilmek uğruna kendimizden ne kadar verirsek aslında sevdiklerimizden de birşeyleri vermiş oluyoruz. Onları da üzüyoruz, mutsuz ediyoruz. Eşimin bana bakıp evliliğimizin beş yılı bebekten başka konuyla geçmedi derkenki sesi öyle anlamlıydı ki. Bunu ne kendimize ne de sevdiklerimize yaşatmamalıyız. Bunu bu sefer gerçekten anladım. Bu hırpalanış aslında bizim sahip olmaya çalıştığımız şeylerden de belki bizi bir anlamda uzaklaştırıyor olabilir mi. Moral çok öenmli derken birşeyleri biliyor olmalı doktorlar.
Sevgiler hepinize.

kızlar selam.....eylülcüm..yazdıklarını okuyunca az önce sana uzunca bir yazı yazmıştım, dahada yazıyordum...tam o sırada müşteri geldi gönderemedim,şimdide yazdıklarım yok olmuş....neyse sen zaten eşinin sana ne demek istediğini anlamışsın....sanada kibarca bir ders olmuş...hayatın güzel ve yaşamaya değer olduğunu,senin yanında seni seven ve sana sahip çıkan eşinin olduğunu hiç birzaman unutma canım......

toprakçım....yeğenin geliyormuş tebrikler canım.....benim 4 tane yeğenim var..2 si abimin,2 si oğlan kardeşimin.... yeğen sevgiside çok başka oluyor.....onların birdediğini iki etmem.....hatta hepimiz kardeşlerimle aynı sitede oturuyoruz.....oğlum çok kardeş istediği için ,bir zamanlarda bu kardeş sevgisi yüzden azda olsa psikolojisinin bozulması üzerine bizde abimin ve kardeşimin oturduğu siteuye taşındık...hep kuzenleriyle olmak istiyordu..hafta sonları hep onlarda kalıyordu....sonundada bizde oraya taşınalım diye tutturdu..haftalarca ağladı.....bizde 15 yıldır oturduğmuz evimizi bırakıp oraya taşındık,belki oğlumuz için daha iyi olur diye....hafta sonlarıda sırayla bir kuzenini yatılık çağırıyor...onlarla olmaktan çok mutlu...

kızlar bişey sorucam....aranızda test gününü beklerken idrar testi yapan oldumu.?bugün 3 eczanenin önünden geçtim birşey bemni türtüyor sanki test al diye.....elmuallim çok kızıyor gerçi.....(bugün 8.ci günüm)

Bluesuu ben yapmadım, yapmayı da düşünmem. Muallimden korkarım :)
Şaka bir yana, hcg idrara daha geç geçiyor. Bu da bünyeden bünyeye değişiyor. Geçen yıl hamile kaldığımda idrarda negatif ama kanda pozitif çıkmıştı. Son transferde yapmadım idrar testi, onun yerine 10. gün kan testi yaptırmıştım.

eylülcüm.....testen vazgeçtim....alıp yapayımmı derken tansiyonumu yükselttim galiba....başım dönüyor......yapmayacağım......şimdi eve gidiyorum,biraz dinlenicem....

toprak hayırlı ols canım teyze ve hala olmak cok guzel fark yok ama teyzelık daha baskaa...........benımde var abımın üç oğlu a blamın bır oğlu hep oğlan olunca tabı benım üç kız ortalıgı yakıp kavurdu abım delı oldu adeta .....kızlar kız bebekler gercekten daha cılvelı ınşş hayırlısı olsun ama hepsının yerı cok baska........
buluesu neeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedınnnnn ....ben duymadım gormedım ....test gununu bekllıyooz ınşş .........hep bırlıkte sevınırız dılıyoırum ınşş
eylul bende gelemedım umranıyeye hadı ıyı olmus tevafuk belkı haftaya .....sana cok gecmıs ols dınlen bol bol..........esının dedıgıne gelınce gercekten cok haklı ..ama su varkı bazen o sıkıntıyı sılmek cok zor oluyo bazı seylerın yerını doldurmak cok zor . ama hıcbır zaman ımkansız dıye b ırseyde yok hayata hep guzel bakmak gerek ....evet sevduıklerımızı ıhmal etmeden o sıkıntıyı bıraz olsun kenara ıtmek gerek ....ınşş ıstedıgın hersey olur ve sevgıyle yenıden bakarsın hayata ve esıne ..ama zaman gecıyoo ya yaş gecıyoo ..........bakımlı olalım hep dımı ..........cok onemlı ......bence yenıyıla hep bırlıkte yenı umutlarla sevınç ve duygularla gırelım ...eylul kuafore gıt sacını boyat moral bul hazırlık yap ınşş gıuzel gunleree....cok opt kızlar seda yıne dustu heppp dusuyolar ya cok zor ...........opt sızı coook en guzel gunlere hep beraber rabbım sevınç mutluluk versın cumlemıze yuvalarımızıa .......eslerımızı ayırmasın bızden ....ve gozaydınlıgımız sevgılı evlatlar versın bızlereeeeeeeeeeeeeeeee

buluesu bılıyorum cok zor beklemek yıyıp bıtırıyo o duygu acaba ..........yapsam mı test .........ama ınşş moral erken bozulmasın bazen yok cıkıyooo neden gerek yookkkı ....zor ama ınş sevınç tamm olur .........bende cok heyecanlıyım ya yenı yıla senınle sevınçle gırelım arkadakılere umut olsun...........

Bluesuu canım bak Muallim idrar testi kelimesini görünce neler oluyor Tam sonuç kesin sonuç kan testi. Ben de heyecanlanıyorum sonucun için. Son tedavimde ateşim yükselmişti, tüm belirtilerim kaybolmuştu, umutsuzluk dizboyuydu ama yine de yapmadım. Senin moral durumun nasıl canım?
Muallimcim dün gidemedim diye aklıma tek takılan şey senin oraya gitme olasılığındı. Senin de gitmediğini okuyunca rahatladım. Zaten aslında birbirimizin burnunun dibinde oturuyoruz ama senin çocuklar benim işe gidiş gelişlerim nedeniyle aynı zamanları çakıştırmak zor oluyor. Ama yapacağız inşallah şu işi :)
Bu arada her ikinizin de dedikleri çok doğru. Muallimcim öyle güzel anlatmışsın ki. Dün eşim bir seminere katılmıştı. Ben de evde olduğumdan aldım elime saç düzleştiriciyi bakalım neler olacak diye. Meğer saçım şekilliymiş ama ben şeklini bozuyormuşum:) Akşam eşim gelip öyle görünce çok sevindi. Kayıpların getirdiği mutsuzluklardan sonra yeniden umutlara dalmak ne zor şeymiş. Yaşam sevinci yok olunca sevdiklerinin gerçekten neler hissettiğini bile farkedemiyor insan.
Ben iki yıldır aldığım her şeyi, bebeğim olduktan sonra giyeceğim, sevdiğim herşeyi de bebeğim olduktan sonra yapacağım diye erteledim. Dün bir arkadaş bir de tam tersini dene ve erteleme, belki de böylesi daha olumlu olacak dedi. Haklı elbette. Ben de bunu yapmaya karar verdim. Ama makyaj konusuna gelince, üç yıla yakındır makyaj yapmıyorum, ilk denemede kızılderililere dönebilirim :)
Hepinizi öptüm. Salı günü havalar soğuyacakmış. Herkes kendine iyi baksın. Umarım Avrıupadaki kar ve soğuk gelmez de ben tedaviye maceralarla başlamam

selam kızlar....bensu nerelerde ya ınş ıyıdır.........kukacım yoksun canım ya merak edıyorum msn yede gıremıyorum bayaqdır gel artık ..bulut hamılelık ınş ıyı gıdıyodur....
denız oğluşun nasıl nıl gokce bebıs ıstıyoruz nasılsınız ınş hepınız ıyısınızdır bulesu beklıyosun dımı cok zor beklemek .......hep hayal etmısımdır su fılmlerde varya evlenırler kadının bı ıkı ay sonra kusma faalıyetlerı mıde bulantıları baslar ayy hamıleyım galıba der ....bızde öle olmadı tedavıler ıgneler ama cok sukurkı sonuç cogu zaman guzel oldu ...ınşş tedavılerle bıle olsa trabbım hepınızı sevındırsın ınşşşşşşş
eylul ınş canım buluşucaz elbet bır gun....haklısın erteleme ..yarın ne olucanı bılemıyoruz hayat aslında kısa ..ama kayıupların ardından toparlanmak da kolay degıl m yasayan bılıyoo yasamayan ne bılsın ama ınsanlar anlamadıgı gıbı de konjusmayı cok sevıyo bos bos ..uzuluyomusun uzulmuyomusun anlamak yok hatta sevınıyolar bıle amann napalım olmuyosa olmuyoo canım sende böle alış demekkı senın için bu hayırlı ...bunu demelerı bıle acıtıyoo ınsanı........cunku ıyı nıyet degıl ıgne batırır gıbı soz bunlar onun ıçın ıçın kan aglasada ıyıyım demek gerek ve öle konusmak gerek etrafla .........canım ınşş moral depola ....ınsan kendıne bakınca cok mutlu oluyoo........ınşş gelecek nazlı bebegın bı gelse valla söz once totosuna ben vurucammmmmmmmmmmmmmm..............
opt sızı kızlar unuttugun ınş yoktur......

kızlar selam.....nasılsınız?hepiniz iyisiniz umarım.......bugün benim moralim çok bozuk...akşam lekelenmem oldu..... sonra bugün durdu...çok şükür yok oldu derken 2 saat önce yine başladı...hasdi belki idrarada çıkarda moral olur diye eşime test aldıdım ondada kocaman bir negatif ve bugün 9.cu günüm......olsaydı çıkardı herhalde silikte olsa......ama kısmetten öte gidilmiyor...ümilerim yok oluyor bu lekelenmeler çoğaldıkça......dr.uma masaj attım..tamamen kanama aktifleşmeden üzülmeyin yarın kanda bakarız dedi.....ama çoookkk moralim bozuk...çünkü bu olayı 4.cü kez yaşıyorum...lekelerden sonra kanamaya çeviriyor ve herşey bitiuyor.....ALLAH kısmet etmediyse zaten göremeceğim pozitifi...herşey ALLAHTAN....

Bluesuu cnm seni takip ediyordum şimdi okudum .ama doktorun belli olmaz demiş.hiç transfer bekleme dönemi yaşamadığım için yorum yapamıyorum .
rabbim inşallah daha fazla aratmadan 2011 de bebeklerimize kavuştursun

eylül...cnm bağlantıyı kopartmayalım pls.
araştırmacı modunda hala iz üstündeyim.maca bitkisini araştırıyorum sanırım sipariş verecegim yumurta kalitesi için.
ne diyorsun?

canım ya nolur moralın bozulmasın .....bıkac kısı vardı öle kanaması olup testte pozıtıf goren nolur ya ınş ıyı olucakk hersey ama dedıgın gıbı kısmetten oteye yol yok....ınş sevınırsın zaten bu tedavuıler ınsanı cok yıpratıyoo ...........bol dua ...
herkes nasıl hava yagmurlu ..ıyı bakın kendınıze ...

Bluesuu canım bu habere üzüldüm. Ama hiç belli olmaz. Umutlar son ana kadar canlı kalmalı. Lekelenmeler aşırı kanamaya dönmemiş. Bugün kan testini yap bakalım orada ne çıkacak. İnşallah canım iyi sonuç çıkar. Habersiz bırakma.
Starsuzie maca bitkisi azalan rezerv için iyi diye biliyorum. Ben kullanmadım. Ama çok fayda gören olmuş yurtdışında.
Muallimcim bizlerin yaşadığı sıkıntıları ancak bizler biliyoruz haklısın. Ben bebeğimi kaybettiğimde en çok duyduğum ve sinirimi bozan, boşver bir daha olur sözüydü. Sanki o an insan, haa iyi öyleyse tamam boşverdim diyip laylaylom hayata devam edecek. O yüzden böyle konuşacağına susmak daha çok destek veriyor karşısındakine. Görüşeceğiz Muallimcim çok yakın hissediyorum.
Bluesuu canım mutlaka haber ver, inşallah sevineceğiz hepberaber ama üzüleceksek de yine beraber.

Bluseu canım ben senin yerinde olsam gider kan testi yapardım.Üzüleceksen sonuç olumsuzsa o zman üzülürdüm.Şimdiden canını sıkma.Nasipten ötesi olmuyor.
Gülsüm abla ben de hep öyle hayal etmişimdir.Evlenirsin 2 ay sonra mide bulantıları olur kocana hamileyim diye söylersin mutlu olursun sevinç gözyaşları ardından.Ama gerçek hayat hiçte öyle değilmiş.Etrafımda o kadar çok insan var ki hamile kalamayan hamile kalmakta zorlanan.Korkum yakın zamanda pek çok insan tedaviyle hamile kalacağı yönünde.Bu kadar doğal olmayan besin karşısında sanırım bu sonuçta çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…